"Поор Граф" відвідує всі наші сімейні свята, улюблений манжетний салат для родичів

Я помітив, що мій салат з грибами і огірками дуже сподобалося гостям. Чудовий і відносно легкий. Після цього в ньому міститься варена курка, свіжі огірки і варена морква. Крім того, «Poor Count» прикрасить святковий стіл з поєднанням його яскравих шарів. Тому ми радимо приготувати цей незвичайний салат для наступного свята.

Салат з грибами та огірками Склад
  • 1 куряче філе
  • 200г шампіньйон
  • 3 середня картопля
  • 1 середня морква
  • 1 цибулина (червоний)
  • 80г сир
  • 1 свіжий огірок
  • майонез
  • сіль і перець

Підготовка
  1. Перед початком складання салату готують інгредієнти. Варимо моркву і картоплю до готовності. Заварити курку. Не варто забувати, що овочі і м'ясо необхідно засолити при запіканні.
  2. Наріжте шампіньйони з тонкими пластинами і відваріть в солоній воді 7 хвилин після кипіння.
    р.

3. Вирізати свіжі огірки соломкою. Цибулю - чверті кільця або кубики. Заварене куряче філе діало на волокна з виделкою.
  4. Картопля і морква натрієва на великій тертці. Цього разу я був тертим сиром на невеликій тертці. Так верхній шар легше розподілити тонкий і рівномірний шар.
    р.

5. Починаємо збірку салату. Для зручності я використовував кулінарне кільце. Але якщо це не так, можна просто укласти шари на блюдо. Отже, перший шар кладемо тертим картоплею. Необхідно спробувати, якщо несолити - засолити, і при бажанні, поперчити.

6. Другий шар огірків і майонезу. Замість покупки ми пропонуємо приготувати натуральний, смачний і ніжний варіант соусу знайомий всім.

7. Третій шар курячого філе і майонезу. До речі, найкращий смак курячого салату можна досягти, якщо використовувати не варену курку, а попередньо замочувати в маринаді і гриль або запікати в фользі.

8. Четвертий шар попередньо маринованої червоної цибулі.
  9. П'ятий шар грибів і майонезу.
    760765

10. Шостий шар вареної моркви і майонезу.

11. І останній шар дрібно натертим сиром.
  12. Подаруйте салат на пару годин в холодильнику і поставте на блюдо.
  13. Салат просто розтоплює в роті і ніколи не занурюється. І попри зміст майонезу відчувається досить легко завдяки свіжому огірку, вареному курці і моркви.
    р.

14. Смачні та нові кулінарні відкриття!

Щоб бути чесним, в моєму сімейному салаті «Піктус» кохається ще більше, ніж Олів'є. Інгредієнти для цієї страви прості, доступні і відмінно поєднуються один з одним, а 100 грам волоського горіха додають цю соковитість.