Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Як це зробити ПитиЩоб порадувати сім'ї та друзів? Я точно знаю відповідь на це питання! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Це простий і результат перевершує всі очікування!

Сьогодні видання. "Сайт" Увійти бабуся пити від старого варення. Святковий бенкет!

р.

Як приготувати напій в домашніх умовах Інгредієнти
  • 0,5 л будь-якого варення
  • 1 ручна риса
  • кицька

Підготовка
  1. Візьміть чисту 2-літрову баночку і вставте варення в неї. Будь ласка, зверніть увагу, що варення може бути абсолютно будь-яким. Навіть старі!

2. Додайте дріжджі на кінчик ножа і рису. Залийте воду, щоб залити баночку практично до шиї.

3. Далі є два способи. Спочатку витягніть гумові рукавички з аптеки на банці і зв'яжіть їх. Другий варіант - використання гідравлічної системи. Продається в магазині.

4. Поставте баночку з майбутнім напоєм в темне місце на 3 дні. Після близько 2 днів рукавичка буде підніматися і зануритися. Коли гілка падає, буде ознакою того, що напій готовий.

5. Перед тим як залити напій на кільці окуляри, не забудьте проціджувати її через кілька шарів марлі.

Також я пропоную познайомитися з рецептом приготування турецького лимонаду з м'ятою і лимоном. Додайте, будь ласка, зв'яжіться з нами, і зателефонуйте.

Тепер ви знаєте, як зробити напій в домашніх умовах, який стане 100% заставою настрій на всіх сімейних святах. Після цього будинку "еліксир радості" гості більше не поспішають піти додому. Перевірити багато разів!