26
Швидкий психологічний тест, щоб допомогти вам дізнатися ваш психічний вік
Психологи вважають, що реальний вік в паспорті не означає, що ви зрілою особою. Саме тому розвивалися ментальні тести. Вони показують, як старий душ і як зрілий ви людина. Ви хочете пройти через одну з цих?
Редакція "Сайт" Я просто отримав вам тест психічного віку. Не більше 7 хвилин.
Ми не попередимо. Вам необхідно відпочити і вибрати один з варіантів. Для запису ваших відповідей і забиток вам знадобиться папір і ручка. Не потрібно нічого іншого. Ви можете продовжити. Просто не змочуйте бали заздалегідь, заберіть свій вогонь.
Питання
Що таке улюблене свято? День Святого Валентина;
День народження Б.
C. Різдво;
Д. Новий рік;
Е. Не подобається відпочинок.
Написати бали: A 30, B 10, C 50, D 40, E 20.
Як правильно доглядати за здоров'ям? А. Не слідувати всім;
Б. Постійно моніторинг;
Р. Тільки якщо щось турбує вас;
Д. Дуже хвилюватися.
Е. Це найголовніше.
Ваші бали A-10, B 30, C 20, D 50, E 40.
Що ви будете робити в домашніх умовах самостійно? Я сон.
B. I’ll дивитися фільм або серіал.
Я зроблю щось;
Д. Я прочитав книгу.
Е. Я граю гри.
Не забудьте написати бали: A 50, B 20, C 40, D 30, E 10.
Яким важливим є гроші на тебе? А. Не важливо.
Б. Трохи важливі;
C. Важливість
Д. Дуже важливо;
Е. Що таке питання.
Просто кілька питань. Написати пункти: A - 10, B - 20, C - 30, D - 40, E - 50.
Який стиль вашої сукні? А. Бізнес.
Б. Богемський
К. кеюал
Д. Спортивно-чистий
Е. Інше
Перейдіть за посиланням: A 50, B 20, C 40, D 30, E 10.
Як ви хочете провести свій відпочинок? А. На пляжі;
Б. У клубах і барах;
Р. У музейах і виставках;
Д. Я просто хочу взяти маленьку прогулянку.
Е. Я подорожую машину.
І фінальні бали: A - 20, B - 10, C - 40, D - 30, E - 50.
Результати Fuch, це тест, нарешті, над. Я сподіваюсь, що ви писали всі кульки, тому що зараз час для їх підрахунку. Тепер читайте результати.
Це результати цього тесту для задоволення. Я сподіваюсь, що ви насолоджувалися ним і дізналися трохи більше про себе. Який твій психічний вік? Ми з нетерпінням чекаємо на вашу відповідь в коментарях!
Редакція "Сайт" Я просто отримав вам тест психічного віку. Не більше 7 хвилин.
Ми не попередимо. Вам необхідно відпочити і вибрати один з варіантів. Для запису ваших відповідей і забиток вам знадобиться папір і ручка. Не потрібно нічого іншого. Ви можете продовжити. Просто не змочуйте бали заздалегідь, заберіть свій вогонь.
Питання
- Виберіть один з цих тварин:
Для обраної відповіді напишіть свої кулі: A 40, B 20, C 50, D 10, E 30. - Погода Виберіть один смачний:
Обрати? Потім напишіть точки для вибраної відповіді: A 20, B 30, C 50, D 10, E 40. - Тепер підберіть фігуру, яку ви помітили спочатку:
І напишіть бали: A 30, B 50, C 10, D 20, E 40. - Виберіть м'яч, який вам подобається:
Точки для відповіді: A - 30, B - 40, C - 10, D - 50, E - 20.
Що таке улюблене свято? День Святого Валентина;
День народження Б.
C. Різдво;
Д. Новий рік;
Е. Не подобається відпочинок.
Написати бали: A 30, B 10, C 50, D 40, E 20.
Як правильно доглядати за здоров'ям? А. Не слідувати всім;
Б. Постійно моніторинг;
Р. Тільки якщо щось турбує вас;
Д. Дуже хвилюватися.
Е. Це найголовніше.
Ваші бали A-10, B 30, C 20, D 50, E 40.
Що ви будете робити в домашніх умовах самостійно? Я сон.
B. I’ll дивитися фільм або серіал.
Я зроблю щось;
Д. Я прочитав книгу.
Е. Я граю гри.
Не забудьте написати бали: A 50, B 20, C 40, D 30, E 10.
Яким важливим є гроші на тебе? А. Не важливо.
Б. Трохи важливі;
C. Важливість
Д. Дуже важливо;
Е. Що таке питання.
Просто кілька питань. Написати пункти: A - 10, B - 20, C - 30, D - 40, E - 50.
Який стиль вашої сукні? А. Бізнес.
Б. Богемський
К. кеюал
Д. Спортивно-чистий
Е. Інше
Перейдіть за посиланням: A 50, B 20, C 40, D 30, E 10.
Як ви хочете провести свій відпочинок? А. На пляжі;
Б. У клубах і барах;
Р. У музейах і виставках;
Д. Я просто хочу взяти маленьку прогулянку.
Е. Я подорожую машину.
І фінальні бали: A - 20, B - 10, C - 40, D - 30, E - 50.
Результати Fuch, це тест, нарешті, над. Я сподіваюсь, що ви писали всі кульки, тому що зараз час для їх підрахунку. Тепер читайте результати.
- 100-170 точок: психічний вік від 5 до 12 років. Ви радісні і безтурботні люди. Ви заповнюєте енергією і ентузіазмом. Можливо, ви трохи самоцентровані. Намагайтеся бути більш уважними для вас. Спробуйте не втратити внутрішню дитину.
- 180-260 точок: психічний вік від 13 до 20 років. Ваш характер поєднує в собі зрілу особистість і незначний коксак. Ви знаєте свою відповідальність, але ви часто ігноруєте її. Якщо ви хочете виростити, вам потрібно бути трохи більш відповідальним.
- 270-350 балів: психічний вік від 21 до 35 років. Ви повноцінний дорослий. Ви добре знаєте, що це добре і що погано для вас. Коли необхідно, ви серйозно, але ви знаєте, як весело і насолоджуватися життям. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
- 360-440 точок: психічний вік від 36 до 50 років. Що можна сказати, ви зрілою людиною. Для Вас важлива стабільність та безпека. Ви берете свої зобов'язання серйозно. Тим не менш, не забудьте, що іноді ви можете дозволити в трохи весело.
- Більше 440 балів: психічний вік більше 50 років. Ви справжній шавлія. Ви можете сказати, що в цьому житті ви обіграв певну Зен. Визнаєте це життя!
, Україна
Це результати цього тесту для задоволення. Я сподіваюсь, що ви насолоджувалися ним і дізналися трохи більше про себе. Який твій психічний вік? Ми з нетерпінням чекаємо на вашу відповідь в коментарях!