Я поклав сіль в каструлю, щоб позбутися від негативного впливу інших

«Чому обсмажити сіль в сковороді? Моя сестра Ельона запитала мене, шукаючи мої маніпуляції на кухні. «Виходить, що тільки один вирок і пакет солі можна дізнатися, хто болить сім'ю. Ця мудрість була передана мені старою леді на храмі!

Сьогодні видання. "Сайт" Забезпечити ефективний метод, який допоможе усунення негативного впливу околиця. Чистий обряд!

Я поклав сіль в каструлю, щоб позбутися від негативного впливу інших р.

Чому варити сіль в сковороді Щодня негативність обличчя різними способами. На жаль, є багато ворожих людей у світі, які готові зробити зло, щоб зробити інших відчувати себе так погано, як вони роблять. Буває, що цей негативний виражається у вигляді пошкоджень або зламаного очей.

За словами магійців, пошкодження можна визнати такими симптомами: постійне почуття втоми, погіршення здоров'я. І причини останнього не можна розпізнати навіть досвідчені лікарі!

Він може проявлятися при нестачі апетиту, апатії, дратівливості, почуття довготи і сумності. Чи можуть бути фобії. Дуже рідко, але буває, що в такому енергійному зсуві люди чують інші

730742

Також пошкодження може проявлятися при відсутності фінансів і поганих удач. Пам'ятайте, що гроші тільки надходять до тих, хто має високий рівень енергії.

Допомога впоратися з таким негативним лесби Може бути звичайна кухонна сіль і старий, непотрібна сковорода. А потім ви повинні написати одну сильну фразу на листівці і читати її.

Я поклав сіль в каструлю, щоб позбутися від негативного впливу інших ,00 Р

Сіль злий очей, як засіб боротьби з негативністю інших, використовувався нашими предками. У Росії вони сказали, що сіль має властивості, щоб поглинати все. негативно-енергетичний, очищення простору.

Будь ласка, зауважте, що після цього церемонію, цей пан заборонено для приготування їжі. Те ж саме йде на ніж! Повідомляємо своїх близьких заздалегідь, що цей пан і ніж не можна приймати. Ви можете використовувати їх для тих же маніпуляцій очищення.

"Що робити?" запитати. Тут все нескладно: кладемо каструлю на вогонь, а коли добре нагріваємо - заливаємо сіль в каструлю. Сіль потрібно брати стільки, що вона охоплює весь дно пана, можливо трохи більше.

Потім потрібно перемішати сіль ножем і сказати слова: «Нехай запекти і запекти всередині одного, хто зашкодить мене і пошкоджену мене і сім'ю». Амен. Краще переписати ці слова на папері заздалегідь і читати з листівки, а не з екрану телефону.

Змішайте сіль в сковороді близько 15-20 хвилин. Після того, як ви повинні відкрити всі вікна, щоб завдяки проекту всі димові та сіль залишили будинок.

Якщо хтось дійсно занурився, зробивши підкладку, зіпсований або презентував подарунок з негативною енергією, то протягом 3 днів з'явиться ця людина. Він може викликати, писати або навіть прийти. Ця людина попросить вас їсти, пити, запозичити щось (особливо гроші). Або він може прийти з подарунком або пропозицією. Ви також можете мати сон.

Ви можете бачити когось, що ви не бачили. Навіть якщо хтось запитує вас для чогось, ви повинні ігнорувати його запит. В цілому, краще поспілкуватися через 3 дні після обряду тільки з близькими ви дійсно довіряєте.

Після обряду сковорода і ножа необхідно мити і заховати в відокремлене місце, а сіль повинна збиратися в сумці, а потім закопувати під старе сухе дерево десь в лісі.

Як можна побачити, щоб позбутися від страку неприємностей і невдач, не потрібно йти до ворожих казок і бабусях. Очищення солі Простий, але ефективний метод боротьби з негативністю.

Я також рекомендую вам знати, що покласти в гаманець для засмаги з щастям на протязі всього дня. Талісман від поганих людей!

Тепер ви знаєте, чому смажити. сіль-панельй Хто, хто хоче боляче, ви отримаєте все. Сіль відіграють всі погані, хворобливі та бідні!