Новий колега зумовив позбавлення волі в п'ятидесятниці, але всі пішли божевільно, коли бос приїхали до корпоративу з дружиною

Коли новий співробітник з'явився в офісі, почалася по-справжньому нова ера. Ольга, менеджер, відчув її негайно. Дівчина, незважаючи на свій скромний наряд і стриманий макіяж, виведена впевненість і спокій. І відповіді на місцеві предки були на парі з бульйоном. І це не так.

Нова робота Тетяни почала працювати близько місяця тому. Вона була молода жінка під 30 з гарним виглядом і смарт-очком. З самого першого дня стало очевидним, що вона буде важко.

Дві домінанти жінки, Ірини та Анни, з її відділення починалися з простою обхватою. Але до свого сюрпризу Тетяна не відреагувала на непристойне ставлення. Коли вона була відкрито відправлена для сендвічів в магазин наступні двері, Тетяна спокійно відповіла, що вона не була частиною своїх службових обов'язків. З тих пір, як це було ціле число 1.

Життєрадісний менеджер Ольга дуже боїться за позицію нової дівчини. Більше одного разу вона побачила, як дівчата після того, як тільки місяць, що залишилося в сльозах від команди. Ольга зважена. Я повинен бути вогнем двох курчат. Але вони мають з'єднання. Це набагато важливіше, ніж статистика продуктивності (яка Ірина та Анна не мають цукру).

У випадку, якщо Ольга знайшла Тетяну в чаті і написав її попередження: давайте йому негайно покласти пароль на комп'ютер, або хтось може «ідентично» видалити або перемішати все. Тетяна щиро подякувала Ользі за той же день після роботи.

до Так, я бачив одну сторону мій ноутбук висить навколо, Тетяна сказав. - Дякую за попередження.

Приходьте, Ольга сором'язлива хвиляла її руку. - Як вам подобається ваша робота?

- Дуже цікаво! Я тут, але я повинен бути додому.

- Будьте обережні. Я маю на увазі Ira і Anya. Важко вірити, але це гірше, ніж молодше.

Тетяна посміхалася. Це спокій.

до Тоді ви повинні пам'ятати вашу молодь.

Воскресіння Тетяни буде загиблим. Після всього, кожна пара днів вона мала різну неприємну ситуацію. Потім миша з комп'ютера зникне кудись, потім на сидіння з'явиться щось солодке і липке. Тетяна здавалося сміятися на ній, але явно не покаже її. І один день вона «припустимо» заливила склянку вишневого соку.

- Вона має ще одну блузку і ні, яра сміхала зовні туалету, як Тетяна пропущена. - Ох, шкода. Ми не побачили тебе.

- Не апологуйте, Тетяна відповів. Я завжди знаю, що вони дихають нерівномірно в шафу. Ви чули про майбутній корпоратив?

- Так, і я буде приголомшливим там, яра гордо відповів. - Дмитро Іванович обов'язково оцінить його.

Тетяна пригнічувала сміятися.

- Наші бос? Що робити, якщо він вже зайнятий?

- Тоді він буде безкоштовно! Зайдіть, де ви були!

У зв’язку з тим, що Тетяна продовжує працювати. Ольга стала справжніми друзями. Не було друзів. Половина групи не схожа на Тетяну. Не помітили, що відбувається. Звісно це було важко для неї. Але на корпоративі все повинно змінитися, коли він і Дмитро Іванович остаточно офіційно зустрічався.

Прибули День корпоративного бізнесу. У залі зібрано всю прикрашену команду. Ірина була особливо яскраво підібраною. Вона не зробила секрет своїх намірів, щоб вбити її бос. Після того, як він був молодим, красивим і успішним. І так, до звуку аплазу, людина в чорному костюмі вийшла до своїх співробітників.

Дуже добре, що у мене є кілька інших компаній. На жаль, я не маю можливості шукати один раз. Я маю когось, хто буде вашим безпосереднім босом і вашим найкращим другом. Вкажіть свою дружину, Тетяна Олександрівна.

Кожен здивований з сюрпризом. Дійсно, поряд з Дмитра Івановича став новою дівчиною. Вона була одягнена дорогою вечірньою сукню, не дорогою намисто. Ольга сміється і практично стрибає на місці з захопленням. Іра здавалася зеленню і всім іншим, щоб бути.

П'ятий Новий рік почався з дрібних порізів. І це не було навіть стосовно Тетяни, але в ефективності. Після того, як Ірина і її друзі працювали над рукавами і приносили мало користі до компанії, поставляючи час на штампування. Тетяна була відмінною босом. І за перший раз в довгий час був приємно працювати в офісі.

Чи може новий працівник дійсно стати жертвою богослужіння командою? Як ми можемо уникнути або зупинити це ставлення?