5
Приготувати східну солодкість в домашніх умовах, і великими, потрібно тільки борошно і вода.
Іноді ви хочете експериментувати і встановити собі складне завдання в кулінарному полі. Для мене така проблема була солодкою в домашніх умовах. Я хотів щось дуже екзотичне, тому я вирішив зробити східну солодкість пашмак. Я спробував їм довгий час і був вражений текстурою і смаком. Я хотів зробити це знову в домашніх умовах.
Р
YouTube / Хаихана Uzbechka Сьогодні редакція "Сайт" навчить вас варити цю незвичайну солодкість і поділитися з вами рецептом з каналу Чахань Узбекка. Наприкінці статті ми поділимося відео. Чарівність господині дивовижна!
Солодощі в домашніх умовах Інгредієнти
Підготовка
Відповідність і робота без відео буде важко зрозуміти. Він надає повну і візуальну інструкцію. Ви можете швидко дізнатися!
про:blank
Я не роблю, Інгредієнти можуть бути найбільш поширеними, але процес приготування складний. Але не варто! Цей легкий і повітряний десерт надзвичайно смачний. Ви, звичайно, не готували такі солодощі в домашніх умовах. Ми впевнені, що ви досягнете успіху!
Р
YouTube / Хаихана Uzbechka Сьогодні редакція "Сайт" навчить вас варити цю незвичайну солодкість і поділитися з вами рецептом з каналу Чахань Узбекка. Наприкінці статті ми поділимося відео. Чарівність господині дивовижна!
Солодощі в домашніх умовах Інгредієнти
- цукор 220 г
- 150г води
- щіпка
- 150г борошна
- 50г вершкове масло
Підготовка
- Покласти цукор в горщик, залити його водою. Додайте щіпку лимонної кислоти. Покладіть його на вогонь і варіть цукровий сироп. Вам необхідно перевірити, чи він відварений до правої консистенції. Це можна зробити з холодною водою. У відео ви можете побачити, як він повинен вийти. Залийте готовий сироп на робочу поверхню. Збираємо всю масу посередині так, щоб краю не замерзли окремо. Прохолодити сироп трохи перемішуючи.
YouTube/Чайхан Узбек - Окремо обсмажте борошно з вершковим маслом на сковороді. Стирають і обсмажують постійно до тих пір, поки борошно починає розсипатися і перестає пахнути сирою борошном. Покласти борошно в окрему ємність. Тепер назад до карамелі. Руки (або рукавички) змащують рослинним маслом і починають розтягувати карамель. Розтягуйте і складіть, повторюючи його знову і знову.
YouTube/Чайхан Узбек - Робиться це до тих пір, поки карамель виходить білим. При ударі один одному карамельні половинки повинні зробити звук як два льодяники, якщо вони збиваються один на одного.
YouTube/Чайхан Узбек - Тепер робимо карамельне кільце. Покладіть його в борошняний бак. Підібрати борошно і перемішати його в карамель. Розтягування кільця, змішування борошна і закручування його. Смуги повинні стати тоншими, а борошно повинна залишатися менше і менше.
YouTube/Чайхан Узбек - Ви завершите з найсвіжіших ниток карамелі, все в борошні. Дуже схожий на безважний веб. Далі їх потрібно складати в маленьку цукерку, а не набагато обтирання. Ми можемо служити для чаю!
YouTube/Чайхан Узбек
Відповідність і робота без відео буде важко зрозуміти. Він надає повну і візуальну інструкцію. Ви можете швидко дізнатися!
про:blank
Я не роблю, Інгредієнти можуть бути найбільш поширеними, але процес приготування складний. Але не варто! Цей легкий і повітряний десерт надзвичайно смачний. Ви, звичайно, не готували такі солодощі в домашніх умовах. Ми впевнені, що ви досягнете успіху!
Відомий український письменник Сергій Жадан працює у Харкові та продовжує допомагати мешканцям та захисникам
Я дізнався, як варити тістечка в сковороді, швидкість випікання на сковороді.