Кімнатні рослини так, щоб монети і долари зберігалися в будинку

Вважається, що деякі квіти можуть приваблювати гроші в будинок. І звичайно, ми всі чули про жирну дівчину і дерева долара. Але які кімнатні рослини тримати вдома, що багатство і фортуна ви знайдете в 2022 році? Редакція "Сайт" Я зробив список ваза, які Black (синій) Water Tiger, ймовірно, сподобається.

Які кімнатні рослини тримати в домашніх умовах Варто відзначити, що всі ці рекомендації інформативні. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Але чому б не прийняти поради астрологів, якщо вони обіцяють зробити життя більш яскравими і виконанням?

Отже, як ми сказали, символ майбутнього року є Black (синій) Water Tiger. Асоціюється з такими якостями, як краса, благородство та природна сила. Тому квіти-талізми 2022 повинні бути яскравими, бажано синими, любовною водою і бути щедрими в квітучих.

Наші квіткові вирощувальники мають довгі люблять віолетки для оксамитових квітів і величезного різноманіття форм і відтінків. Вони воліють вологе повітря, як на берегах гірських річок своєї африканської Батьківщини. Крім того, ці маленькі квіти є справжнім «грошимним магнітом». Символ року і навіть доступний всім!

Незважаючи на те, що здавалося б, невибагливість, полив віолет, годування і догляд за цими скромними красунками вимагає певних знань. Так залити воду безпосередньо в середину гнізда категорично заборонено. Це може викликати листя до гнилі.

Стрептокарпуси Як і фіолетовий, улюблений квітковими вирощувальниками, пастокарпу належить до сімейства Gesnerian. Нещодавно цей зелений вихованець став все більш популярним. Причина рясна і тривала цвітіння, а також яскравість кольорів. При цьому сині сорти рослин нескладно знайти. Але ось м'який синій і фіолетовий, будь ласка.

р.

Довгий листя стрептокарпу зібрані в великому розетці. З пазухів кожного листочка може виростити в педунку, і кожен може мати кілька квітів. Уявіть, в елітних сортах, до 80 квіток цвітуть! Я думаю, що тигр такий жилет кольорів точно сподобається.

Орхідея ванда

Якщо ви, як мені, довго захопили ванда в фотографіях, 2022 - це причина вирішення. З усіх орхідей цей сорт є найближчим до синього кольору. Представники видів виділяються потужними коренями, тривалим цвітінням і рідкісною спрагою для життя. Красивий представник флори, який дуже любить характер тигра.

Тигри живуть в бамбукові загустки. Тому наявність цієї рослини в будинку нагадуватиме туш року своєї батьківщини. Вважається, що залучити багатство і благополуччя, потрібно розмістити бамбук на південному сході. Щоб привернути здоров'я, потрібно покласти бамбук в центрі будинку.

Чи є в будинку талісман? Показати фотографії ваших зелених людей в коментарях. Ми сподіваємося, що цей список принесе вашому будинку і життя не тільки естетичне задоволення, але і здоров'я, удачі і фінансову стійкість!