Коли я не знаю, де піти далі, я репрочитаю думок Джозефа Мурфі, відповідь приходить сама.

Коли я не знаю, куди піти далі, я прочитав думки Джозефа Мурфі та відповідь. Йосип Мурфі сказав, що ми люди зробили бути щасливими.

Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість про те, що цінний. думки Йозефа Мурфій Непаралельна мудрість!

Коли я не знаю, де піти далі, я репрочитаю думок Джозефа Мурфі, відповідь приходить сама.

Йосип Мурфі, «Ваша думка – Енергетика». Ми стаємо те, що ми засуджуємо. Самокондемація – пекло, а самозабезпечення – небо. Не пам'ятайте, що кожен крок вперед починається з себе.

"Якщо ви дійсно вірите, що ви можете стати, це буде вірно. Це правда сьогодні, як це завжди є! Я читаю в одному з перших книг Murphy. Після того, як ці мудрі думки, це було, якби щось було перетворено в мене.

Йозеф Мурфі – історик-американський письменник. Він написав понад 30 книг і створив сотні наукових молитв, які змінюють життя людей до цього дня. Мюрфі продемонстрував і викладав по всьому світу на 50 років. підсвідомістьй

Вранці і ввечері за 5 хвилин Джозеф Мурфи радять подивитися в дзеркалі і сказати aloud: «Я хвалю Богу в собі, хто загоює відновлює, прикрашає і множини в будь-який спосіб все добре для мене!» Ви будете вражені, як швидко ви приносите космічну енергію, яка протікає через вас як любов, мир, гармонія і достаток.

Ви хочете змінити? Тоді ви повинні вірити його роботи. Довіра працює чудеса!
й ¶
Ось одна з наукових молитви Мурфі, яка допомагає привернути багатство і достаток: «Год є джерелом моєї благословення: чи є це енергія, життєвість, право дія, або багатство, що я повинен. й

Я знаю, що творчі сили мій підсвідомий може дати мені все це. Щодня я лікую людей краще і краще. Божественні багаті на мене! Мої думки проникають в підсвідомість і реалізуються у вигляді благополуччя.

Це красива. Я один з нескінченним багатством мій підсвідомий. Я маю право бути багатим, щасливим і щасливим!

Я вперше зустрів цей письменник через книгу «Управління долею». Ця книга дає читачеві можливість освоїти силу, яка може працювати дивами.

До речі, знайомство з книгою був незвичайним. Коли я сумний, на горизонті є деяка депресія, і просто коли у мене є момент, щоб запастися, я піду до мого улюбленого магазину. Одного разу, під час пандемії, я вийшов до цього магазину, і безперечно з моїми думками, з одного полку до іншого.

Я не можу зробити вибір. Вона запропонувала мені книгу Мюрфі з усіх есотеричних книг. Вона сказала, що вона допомогла їй багато часу і для мене це те, що мені потрібно.

Я забрав книгу, а потім подивився на подяку чоловіка. Але жінка пішла. Якби вона зникла в натовп. Пізніше я зрозумів, що це знак з вище.

Хочу поділитися з вами дивною молитвою з книги «Чарівна сила розуму» Йозефа Мурфі. Я повторю цю молитву за багато місяців. І влада вона дійсно вражає!

Молитва Божої благодатності - мій подарунок. Я насолоджуюся кожним днем. З мене є божественна гармонія, мир і велика кількість. Божественна любов приходить від мене, благословення всіх, хто надходить в навколишнє середовище. Ця любов є загоєння мене зараз. Тексти пісень, а це означає: Я не злий, для Бога це з мене. Я завжди в оточенні святої хло Божественної любові і влади.

Я підтверджую, відчую, знаю, і вірю відповідально і позитивно, що писання божественної любові і погляду. Вони захоплюють і піклуються про всіх членів сім'ї і тих, хто любить.

Я пробачаю всіх і щиро сяйво Божественної любові, миру і доброї волі всім людям, де вони можуть бути. У центрі миру, світ Божого. У цій тиші я відчуваю свою владу, його керівництво і любов своєї святості. Я маю на увазі всі мої способи.

Я чистий канал для божественної любові, правди і краси. Я можу відчути свою річку протікання миру через мене. Я знаю, що всі мої проблеми розчиняють у свідомості Бога. Боже мій шлях. Я кажу, куди я надішлю їх. Я радію, знаю, що я отримую відповідь на молитву. І це.

Молитва повинна прочитати вранці і ввечері. З повагою, з почуттям. Ця молитва є універсальною. Він підходить для всіх і допоможе поліпшити життя.

Космічна енергія або принцип життя ніколи не засуджує або карає. Ми покараємо себе з негативним мисленням і зловживанням законів життя. Ігнор - єдиний гріх, і всі види покарання і нещастя в нашому світі є його наслідки.

У нас є щось, що знає і бачить все. Космічна енергія знає відповідь на будь-яке питання, оскільки воно є омніпотентом і омні. Людина може мати все правим мисленням, тобто союзом свідомості. й

Я також раджу познайомитися з мудрими думками Ганни Кірянової про щастя. Знаючи це, ви можете постійно розширити це почуття і зробити його більш багатогранним.

Я дуже люблю, що Йозеф Мерфі у своїх книгах, в простих струнких, прикладах, передає свої думки, як ніби жування, без будь-яких розумних фраз.

Я хочу закінчити цю статтю з коханим. Мурфі цитати«Хайвен і пекло в нас». Якщо ми злий, світ буде злий. Якщо ми вітаємо вас, то світ буде радіти. Якщо ми хочемо прощення, ми повинні прощати себе. Почати себе - запорука все!

Ви коли-небудь чули про цей письменник? Ви знаєте книги?