Я дивую, де Софія Ротар тепер, я мріяв відвідати її концерт.

Софія Ротар тепер повністю зникне з медіа поля. Багато шанувальників 74-річної акторки хвилюються про те, де вона і що відбувається до неї, чому вона не торкається.

Упродовж останніх місяців співачка тільки один раз записала звернення, в якому вона сказала, що вона була в Києві і була дуже стурбована військовими діями, що розгорталися біля столиці. Нагадаємо, що це було на початку березня.

Софія Ротар тепер Софія Михайлівна в 1988 році отримала звання народного артиста СРСР. І по всій творчості, українці намагались бути однаково затребуваними протягом пострадянського простору. Так вона уникає спірних питань і віддала себе від політики.

У 2014 році, коли Росія анексувала Крим, Софія Ротару підтримала Україну на суспільних ЗМІ. Для цієї сміливості актриса отримала велику угоду від російських шанувальників, які відразу звинуватили Ротару зради. Співачка навіть мала скасувати концертний тур в Росії.

З тих пір, Софія Ротару спробувала зупинитися з політичних питань ще далі. Але після початку повномасштабного вторгнення російської армії в Україні була причина пам'яті Софії Ротару, а точніше її сім'ї.

7 березня сина Софії та онука Ротару затримали під час спроби незаконно залишити країну. Нагадаємо, що після запровадження 24 лютого в Україні воєнний стан залишити країну чоловіків віком від 18 до 60 років заборонений.

Руслан Євдокименко, 51, і його син Анатолій, 27, чітко вписуються вище критеріями. Цікаво, що люди намагалися переїхати до Молдови на човні. За спробу евакуації загальної мобілізації вони могли зіткнутися 2 до 5 років в тюрмі.

Але, як Руслан і Анатолія пішли додому до Києва. Невідомо, що покарання вони будуть стикатися з майбутнім. Софія Ротар не прокоментувала про інцидент навколо сина і онука. Нагадаємо, що Руслан є єдиною дитиною художника з музиканта Анатолія Кириловича Євдокименко.

Шлюб Анатолій і Софія уклали у 1968 р. Співачка вважається чоловіком, щоб бути її охоронцем ангела. І він зробив все, щоб допомогти коханій жінці побудувати запаморочення кар'єри. Заради своєї дружини Анатолія почала майстерно-музичної науки, навчалася грати в музичні інструменти. Пізніше служив адміністратором та концертним директором Софія Михайлівна.

Однак бідне здоров'я чоловіка постійно відчував себе. А потім він діагностував раком. Звісно, вірна дружина не зажадала грошей, ні енергії, щоб отримати її кохану. І це навіть дав результат - хвороба відступила. Але після того, як Анатолія почала мати проблеми серця, пізніше він переніс перший інсульт, потім другий. Після третього інсульту в 2002 році його серце припинило.

Цей шлюб був єдиним для Софії Ротару. Постраждала втрата чоловіка і не може виконуватися протягом тривалого часу. Але тоді я зміг продовжити свою музичну кар’єру. У багатьох способах вона допомогла їй сина, який також захопився музикою.

Незнімний, де Софія Ротар тепер. Концерт-режисер акторки Сергій Лавров запевнив, що він не говорив з нею надовго. У світлі останніх подій вона боїться викликати. Сподіваємось, що незабаром Софія Михайлівна відчувала себе. Вони відповідають питання, які піднялися багатьма шанувальниками. Я надію, що ми ще можемо відвідати концерти.