Мій чоловік перекручував його пальцем в його храмі, поки я збив м'ят з цукром, але потім він був дивний.

Коли навесні в дворі пахнуть бузок, а м'ята виростає на садовій ділянці біля будинку, хочеться відразу варити мохіто і насолоджуватися сонячними днями в очікуванні літа. Приправні овочі та фрукти надихають мене, щоб приготувати смачні, іноді дивні страви. Сьогодні Я покажу вам, як зробити перцевий пряник для чаю поспішаючи.

Коли немає нічого солодкого для чаю, я завжди їсть яблуко з неперевершеним чаєм. Не смачний чай або кава з цукром. Але якщо несолодкий напій доповнюється цукерками або іншими домашніми пряниками - то можна викликати гостей до столу. Я завжди любила перегляд звичайних продуктів розфарбовувати тісто: млинці з вишневим пурпурним кольором, малиновий відтінок бісквіту в м'якому рожевому кольорі. І пряники з м'ятою, звичайно, зеленими.

р.

Ви не повинні навіть пофарбувати харчові барвники, але коли мова йде про натуральні продукти, ви можете експериментувати. Мої маленькі синові тітка захотіли зеленим пряником. Ні, він не сказав: "Я збуджена, - сказав він, коли дитина спробувала вкрасти пряники з мами. Інгредієнти для пряників потребують мало: ручна м'ята, склянка борошна, половина склянки цукру, яйце. Що потрібно для сімейного швидкого харчування. Пісочний пряник - хрусткий на зовнішній і м'який на внутрішній стороні. Хочу додати шоколадні чіпси до них. Ви також можете набити печиво з абрикосами або чорносливом, додати родзинки або додати нічого і просто посипати цукровою пудрою. Моя бабуся використовується для випікання печива, таких як.

до 1 2 3 4+

Компоненти YouTube
  • 220 г борошна
  • 20г м'ята
  • 100г вершкове масло
  • 1 яйце
  • 100г цукру
  • 40г шоколадна крихта
  • 7г розпушувач

Підготовка
  1. Вимийте кожен лист перцевого перцю в проточній воді. Потім складіть м'ята в глибоку миску і додайте 100г цукру. Підібрати м'ят з цукром до однорідної консистенції. Тут ви могли б побити мохіто і танцювати на латинську музику, адже аромат почув по всій кухні.

Веб-сайт

2. Додайте розм'якшене масло до маси м'яти і перемішайте все до однорідності. Ви можете викласти масло з холодильника заздалегідь, або ви можете розтопити його в мікрохвильовці або в водяній бані.
  3. Запитайте для борошна і додайте його з розпушувачем і шоколадною крихтою до маси м'яти.

Веб-сайт

4. Хіт 1 яйце і перемішати все. Варто вивернути досить щільний тісто, який приклеїться до рук, тому краще змащувати їх рослинним маслом і сформувати однакові кулі з тесту.
  5. Плоскі кульки і покласти печиво на чашу, покриту пергаментом. Випікайте печиво в 180-градусній духовці протягом 15 хвилин. Нехай морква охолоне і насолоджуватися м'ятним печивом. Гарний чай. р.

Веб-сайт

Рецепт печива можна переглянути на каналі Дольчі велоці 89й Тут ви знайдете безліч чудових і простих рецептів для смачної їжі. Підпишіться на канал і здивуйте своїх близьких кулінарними шедеврами.

про:blank

Якщо вам подобається десерти, як тірамісу, я раджу зробити крем збитих вершків і цукрового пудра до печінки: збийте холодний 35% крему з 200 г цукрового пудра і шарами м'яти печива. Замість кави, в якому зазвичай замочують печиво, можна зробити лимонний сироп з цукру, води і лимонного соку. Це смачний десерт. Також можна зробити тістечка з м'ятного тіста. Ви коли-небудь зробили м'яти пряників?