9
Діти мусять робити гіпсові шоколадні млинці на Шровецьці, інші не визнані зараз
Який десерт подається на столі в оливково-солодкий? Звичайно, млинець! Сьогодні ми випікаємо млинці, але додаємо незвичайний інгредієнт до тесту, який надає млинці не тільки темний колір, але і глибокий шоколадний смак. Рецепт шоколадних млинців з кокосовими стружками був запеклий на гіпсовій Галині, для якого вона дуже вдячна.
Млинці виходять ароматними, тонкими і дивно смачними! Дуже приємні млинці, які подаються до родичів і можуть похвалитися перед гостями.
Шоколадний млинець Рецепт сьогодні видання "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки млинці з кокосом. Не можна відірвати!
інгредієнти
Підготовка
Для отримання більш детальної інформації млинціДивіться відео з кулінарного YouTube каналу «Галіна Кухня». Всі рецепти красивої господині Галина отримують з першого разу і крохмалю!
Редакційна рада Я також раджу дізнатися, як приготувати серйозні снеки млинці з зеленню і варених яєць. Нехай фаршу злегка запікати, покласти млинець з плитою на блюдо і відразу змастити вершковим маслом!
Р
Цей рецепт. млинці Дуже успішним. Млинці виходять ніжними, тонкими і в отвір. З такими млинцями можна зробити млинець. В якості крему можна використовувати сметану з цукром або конденсованими.
Млинці виходять ароматними, тонкими і дивно смачними! Дуже приємні млинці, які подаються до родичів і можуть похвалитися перед гостями.
Шоколадний млинець Рецепт сьогодні видання "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки млинці з кокосом. Не можна відірвати!
інгредієнти
- 200г борошна (10 ст.л.)
- 2 яйця
- 0,5 ч.л. солі
- 50г цукру (2 ст.л.)
- 2 ст.л. рослинного масла
- 20г кокосові стружки (2 ст.л.)
- 400 мл молока
- 30г какао (2 ст.л.)
- 150 мл окропу
- вершкове масло
Підготовка
- Залийте борошно і цукор в глибоку миску, змішайте яйця. 2056075
- Додайте кокосові стружки, какао і сіль. Залийте половину молока і перемішайте до однорідного, щоб не було грудок.
- Залийте другу половину молока, окропом і рослинним маслом. Подивитися його. Залиште тісто на півгодини.
- Млинці смажені в добре розігрітій сковороді з вершковим маслом. Залийте сковороду і простягайте тісто по всій поверхні сковороди. Вогонь з двох сторін до готовності. Для кожної млинці потрібно близько 15-20 секунд.
- Кожен млинець змащують рослинною олією. Бон придаток!
Для отримання більш детальної інформації млинціДивіться відео з кулінарного YouTube каналу «Галіна Кухня». Всі рецепти красивої господині Галина отримують з першого разу і крохмалю!
Редакційна рада Я також раджу дізнатися, як приготувати серйозні снеки млинці з зеленню і варених яєць. Нехай фаршу злегка запікати, покласти млинець з плитою на блюдо і відразу змастити вершковим маслом!
Р
Цей рецепт. млинці Дуже успішним. Млинці виходять ніжними, тонкими і в отвір. З такими млинцями можна зробити млинець. В якості крему можна використовувати сметану з цукром або конденсованими.
Так що мій син слив руки не укусили москітами, я використовую китайський спосіб боротьби з москітами.
Не знищити лебедя на останній кущ, вони знають, як його ефективно використовувати.