20
Які питання потрібно відповісти, щоб зрозуміти, наскільки широкі ваші горизонти є
У цьому світі допомагають вижити і навігувати. І ми запрошуємо читачів взяти тест на реальні полімати. Питання від неї відносяться до різних напрямків знань і зроблять вас пітати багато. Але якщо правильно відповісти не менше 5-6, то роки за шкільним столом не були в затінку.
Аудит і прогноз
Відповідей.
Не відповів на всі питання? Не проблема! Вилучення – прибуток. Читати книги, дивитися популярні наукові фільми, використовувати сайти з інформативною інформацією. А наші тести допоможуть перевірити в яких сферах знань, які ще мають проміжки.
Фотозвіт та стаття .
Аудит і прогноз
- На місці сучасного міста в IV ст. до н.е. було древне місто Горгіппії?
(а) Керч
(б) Анапа
c) Судак
д) Сочі - Ми всі чули фразу «час не дивиться». Який літературний герой сказав:
(а) Євген Онєгін
(б) Григори Печорін
(c) Софія Фамусова
(d) Соня Мармеладова - Який дорогоцінний камінь в Росії колись називався «вареник»?
Пілінги
аметист
(б) топаз
(c) халкедонія
(d) карнельська - «Я можу малювати, як Рафаель, але це займе мені життя, щоб дізнатися, як фарбувати.» Продовжити з лапкою Pablo Picasso.
Поза «Ложки»
(a) природа
(b) час
(р)
(d) Сальвадор Далі - Хто провів перший перепис у Росії?
(а) Петрович Семенов-Тян-Санський
(б) Федор Петрович Літке
(c) Лев Семенович Берг - Що можна виміряти компасом?
Пілінги
а) радиан
(b) медіан
Азімута - Які з цих птахів не можна ходити?
(a) невеликий шпиндель
(б) пелюстка
альбатрос
(d) стрижка - Вони є шостим почуттям, без якого не можна повністю експлуатувати. Що зробив англійський письменник
(а) друзі
(б) спогади
книги
(d) гроші - Torbasa, pim, кицька - це ...
катери
Взуття (b)
(c) музичні інструменти
(d) посуд - Які з цих країн мають три столиці?
(а) Чорногорія
(b) Південна Африка
c) Бразилія
(d) Болівія
Відповідей.
- Горгіпія розташована в центрі сучасного міста. Анапай Сьогодні в його місці створено відкритий музей-заповідник.
- Вираз, який став крилом, був витертий героїном комедії Грибоєдов «Воя з кит» Софія Фамусовай
- Росія. метист Вони були названі «вареніком» і відроджені як талісман від інтоксикації і отрути. Вважалося, що отруйоване вино не завдасть шкоди, якщо ви поставите аметист в ньому.
- Пабло Пікассо розповів про дитинай
- У 1897 р. відбувся перший загальний перепис населення. Ініціатором енциклопеда. Петрович Семенов-Тян Шанськийй
- Азімута Кут між напрямом на північ і напрямок на далекий об'єкт. Магнітний азімут визначається за допомогою компас.
- Пилки. панчохи Вони так короткі, що вони не можуть ходити на землю.
- Somerset Maugham розповів про грошій
- Torbasa, pim, кицька є види взуття.
- Болівія і Чорногорія мають два столиці. Є три в Південній Африці! Не дивно. Є тільки офіційні мови в Республіка Південна Африка 10 хв Преторія вважається адміністративним, мисом Таун законодавчим, і Блемфонейн судового центру країни.
Не відповів на всі питання? Не проблема! Вилучення – прибуток. Читати книги, дивитися популярні наукові фільми, використовувати сайти з інформативною інформацією. А наші тести допоможуть перевірити в яких сферах знань, які ще мають проміжки.
Фотозвіт та стаття .
Я займався вівсяною, коли ціни ще були божественними, я отримав минулий рік меду, я зробив вівсяний хліб.
Гроші на дощий день кладуть поруч з резервом для медсестри, адже діти ніколи не встигли, але мають борги.