Ні «чорна ніжка» в розсаді, просто залийте 1 ложку мого улюбленого порошку в горщики, водою з акваріумом.

Що робити, якщо вони з'являються свінгери? Ситуація надзвичайно небажана, тому що розсада повинна бути ретельно спостерігатися. Які інструменти і поради допоможуть захистити саджанці від незапрошених гостей крилами? Або будь-який інший шкідник.

Ні «чорна ніжка» в розсаді, просто залийте 1 ложку мого улюбленого порошку в горщики, водою з акваріумом.

Кожен досвідчений садівник розуміє, що не тільки своєчасне полив і сонячне світло надзвичайно важливі для розсади. Вам також потрібно. добавки і різні процедури. Включаючи моги. Де можна прийти ці шкідники?

Звісно, мошки можуть з'явитися навіть вдома. Наприклад, вони будуть жити в землі протягом деякого часу. Потім шкідники вийдуть з своєї сплячки і починаються. заводй Саме тому важливо ретельно вивчити всі компоненти майбутніх рослин для наявності будь-яких шкідників.

Якщо немає шкідників, то це обов'язково велика удача. Однак обережність ще не зашкодить. Для утримання розсади від потенційні шкідникиВи можете використовувати діатомит. Це органічна речовина, яка виробляється з водоростей, розташована на дні річок або в тампонах.

Diatomite містить багато корисність Він може зберігати вологу. Значення його роботи полягає в нейтралізації зайвої вологи і запобіганні появі цвілі на землі з розсадою. Зволоження можна поглинати навіть від зовнішнього покриву шкідників, що сприяє їх смерті.

Корисні компоненти діатоміту зміцнюють кореневу систему рослин, які вигідно впливають на зелені пагони. Ви можете додати діатомит Під час посадки. Це робиться в співвідношенні 1: 5. Якщо саджанці розташовані в окремих чашках, можна додати чайну ложку діатоміту до кожного скла.

Тут є корисна ідея для тих, хто зібрався самостійно саджанцій Ви повинні бути дуже обережними про те, що відбувається в юних пагонах. Діатоміт буде дуже корисним в цьому непростому випадку. Ціни на продукти харчування тепер дуже волейні, а особистий урожай буде дуже зручним. Успіхів всім любителям садівника.

Що таке? контроль за шкідниками Ви використовуєте його в саду і саду? Що б ви робили, якщо в розсаді були мощі? Чи ви намагаєтеся використовувати наш хак життя або ви будете використовувати свій особистий досвід? Розкажіть наші читачі про правила вирощування розсади.