Я змащував рецепт з мого ноутбука сестри, смачного пирога "Пристосування в Ушанці", замість крохмалю я додаю желе в брикетах

Швидкий торт з яблуками в духовці "Пристосування в Ушанці" бабуся любила духовку ранньою весною. Коли він заснічує в березні, ви хочете отримати тепло якомога швидше і не думаєте про холод. Рецепт яблучного пирога пішов на мій бабуся від моєї матері. Не просто charlotte, це не звичайний бісквіт. Яблука в американському торті - це поєднання піщаної основи з солодкою яблучною начинкою і повітряною лучкою.

Я змащував рецепт з мого ноутбука сестри, смачного пирога "Пристосування в Ушанці", замість крохмалю я додаю желе в брикетах

Швидкий яблучний пиріг в духовці Коли я сумний, я запікаю. Звичайна рутина відволікає від того, що відбувається навколо. Просто орієнтуватися на інгредієнти та їх кількість. Зробіть все відповідно до інструкцій: прозорий і простий. А потім ви просто повинні чекати і смакувати хрусткий яблучний пиріг з м'ясом, пам'ятайте про хороші часи, коли мій бабуся був живим. Ця жінка знав, як знайти щастя в простих речах, а яблучний пиріг підняв настрій всієї родини.

Тест інгредієнти
  • 220 г борошна
  • 180г вершкове масло
  • 4 жовтки
  • 1 ч.л. розпушувача
  • щіпка

Наповнення інгредієнтів
  • 5 яблук
  • 70г цукру
  • 30г вершкове масло
  • 1 ст. л. лимонного соку
  • 1 ч.л. ванільного цукру
  • щіпка
  • 1 ст.л. кукурудзи
  • 30г води
  • лимонна шкірка

Інгредієнти для бджільництва
  • 4 білки
  • 150г цукру

Підготовка
  1. Відокремити жовтки з білків. Змішайте розсіяне борошно з жовтками і розм'якшеним маслом в блендері до однорідної. Потім додайте щіпку солі і розпушувача, перемішайте її знову.
  2. Розділіть тісто двома. Потім відправте одну частину тесту на морозильну камеру і іншу до холодильника. Я змащував рецепт з мого ноутбука сестри, смачного пирога "Пристосування в Ушанці", замість крохмалю я додаю желе в брикетах р.

3. Натирайте яблука на великій тертці і перемішайте їх лимонним соком і цукром.
  4. Нагрійте каструлю вершковим маслом і кладемо яблука, кориці, лимонну шкірку в ній. На повільному вогні тушки яблука 10 хвилин.
  5. Зніміть крохмаль в холодній воді і додайте до яблук, перемішайте все до однорідності. Замість крохмалю можна використовувати желе в брикетах. Я змащував рецепт з мого ноутбука сестри, смачного пирога "Пристосування в Ушанці", замість крохмалю я додаю желе в брикетах

6. Візьміть тісто з холодильника і розкачати його навколо. Поставте тісто в форму діаметром 24 см, роблячи боки тесту. Покласти начинку яблук зверху і натерти половину тесту з морозильної камери.
  7. Кисть холодних білків з цукром для стабільних піків з міксером. Потім покладіть кальмари на торт. Натріть залишилися заморожені тісто зверху. Я змащував рецепт з мого ноутбука сестри, смачного пирога "Пристосування в Ушанці", замість крохмалю я додаю желе в брикетах

8. Випікайте торт в духовці на 180 градусів 35-40 хвилин. Після готування залиште торт в духовці з дверцятою банкою відкрити.
Якщо вам подобається м'якша, збиті білки можна викласти на торт 20 хвилин до готовності. І в цілому, якщо кальмари побили неохоче, можна досить викласти 5 хвилин до зефіру готовий.

Не боятися, що рецепт має декілька складних процесів. Насправді, все готове дуже швидко, можна спрощувати процес, готуючи всі інгредієнти заздалегідь. Ви можете використовувати товсті варення для наповнення, а замість домашнього тесту використовуйте придбаний один. Ви коли-небудь зробили сирий пиріг з цим рецептом?