У селі Ординарні знають найпродуктивніший сорт перцю, а міські люди ніколи не чули.

Заготівля перців є богом для будь-якого садівника, тому що час завжди недостатньо, і ви хочете отримати гідний результат з мінімумом зусиль. У селі Ординарні найбільш продуктивні сорти перцю, а міські люди ніколи не чули.

Сьогодні видання. "Сайт" розповість вам, що перець Додайте хороший урожай в будь-яку погоду. Ось так багато перцю на кущі, що не можна побачити листя!

271997

Цей сорт відомий багатьма досвідченими літніми мешканцями, але зараз він незбережений. Ні. Моя тітка висадила її 5 акрів з них, навіть вдається продати їх.

Я не чекаю довго, я розповім вам прямо - цей сорт називається California Miracle. Має дуже високу врожайність (до 10 кг на квадратний метр) і плоди солодкі, хрустки і фліси. Запашний. Тепер я пам'ятаю, і дрола відразу протікає. Я хочу їсти салат з цього чудового рослинного!

Перегляд цього повідомлення в Instagram

Опубліковано Сад магазин (@semenamiass)

До речі, ви знали 100 грам. болгарський перець Чи існує подвійна добова вимога вітаміну С? Перець «Каліфорнія див» має високу концентрацію цукру в фруктах. А відповідно до вмісту аскорбінової кислоти, її можна порівняти з чорною смородини.

Це середній сорт. Від саджанців до початку дозрівання споживачів займає близько 100-120 діб. Він відмінно росте у відкритому грунті, в тепличках його також можна вирощувати.

Опубліковано Gopher З Dandelion (@l_dandelion_l)

Рослина виростає до 60-70 сантиметрів. Плід висить, кубоподібний, глянцевий, вагою 80-120 грам, товщина стін перців цього сорту зазвичай займає до 8,3 мм. Кожен кущ виробляє близько 12 плодів перцю.

Посунути цей перець прекрасно переносить, до дощів менш лояльні, але якщо заряджені дощі протягом місяця можна покривати його плівкою, а потім зовсім не буде проблем. Якщо Каліфорнійське диво живе в теплиці, то дрібно.

Пост Квіти та сад (@zvetnik_krd)

Цей перець досить невибагливий - і це один з важливих переваг. Навіть в прохолодному літньому віці вона виробляє дуже м'які плоди. Я не задуха, є більш продуктивними. перціАле багато з них настільки швидко погодні умови, що ви не можете розраховувати на річний урожай.

«Каліфорнія див» підходить для салатів, і для начинки, і для заготовок на зиму! Завдяки хрусткій і щільної скоринки перець зберігають свою форму навіть при термообробці.

Публікація томатів Сівалка (@wow_pomidorka)

За кілька десятиліть популярність цього сорту була небаритним. Це старий і перевірений сорт. Не гібридизація! І врожай над всякою похвалою!

За багато досвідчених садівників цей сорт - Пошук Для тих, хто не хоче витрачати багато часу на догляд за посадками і в той же час хочеться отримати відмінний урожай.

Публікація від літніх мешканців Якутії (@dachniki_ykt)

Перець "Каліфорнія дива" легко і без зусиль вирощують навіть ті, які спочатку копають свій перший отвір! Якщо він холодний, а перець ще не дозрівають, то спокійно знімають з кущів і кладуть їх в темне місце. Вони відмінно дозрівають!

І пам'ятайте, що солодкі перці не можна висаджувати поруч з пряними - вони стануть перезапиленими.

Публікація Володимира Терехова (@pochva_net)

Також я пропоную познайомитися з хитрощами і тонкощами в вирощуванні великих і красивих болгарських перців. Всі любителі садівників на помітці!

Також збирають перці «Емель», «Зірка Сходу» (різдвяні тони), «Великий Дад», «Славо», «Мерцедес», «Анастазія», «Етюд» і «Лісовий дзвінок». Це різновиди і гібриди, які я захоплюю з більш ніж за останні кілька років. Я спробую щось нове.

Ми будемо раді, якщо ви можете поділитися досвідом з нами та розповісти нам, які ми Сорти Ви будете насолоджуватися перцем останнього сезону.