12
Жінки з нашого в'їзду запечені 10 коробок таких тортів, хороший рецепт волонтера з Польщі
«Реконструкція тортів крок за кроком. Напишіть нам! Почати мене на телефоні. «Жінки з нашого в'їзду запечені 10 коробок таких тортів. Нереально смачно! вона продовжила. До речі, рецепт Ліна отримав від волонтера з Польщі. Вони випікають коробки на ній.
Сьогодні видання. "Сайт" Увійти торт-мейкй Ідеальні пропорції для найсмачнішої випічки!
Цей рецепт розрахований на дуже великий млинцій У селах випікають ці торти в духовці. Рецепт недорогий, але тістечка дійсно виходить дуже багато.
На жаль, в той час як я був випічкою, я не встигав фотографувати. Я спробую зафіксувати його в наступний раз.
Тест інгредієнти
Підготовка
Я також рекомендую вам дізнатися, як обсмажити торти так, щоб вони ніколи не спали. Вони будуть добре похолодані, смачні і соковиті!
На додаток до таких тортів волонтер поділився своїм другом і чудовим рецептом для печива, але я розповість про це в іншій статті. Я почала готувати сьогодні. Може бути випікати половину порції. Чудовий рецепт, раджу з серця!
Сьогодні видання. "Сайт" Увійти торт-мейкй Ідеальні пропорції для найсмачнішої випічки!
Цей рецепт розрахований на дуже великий млинцій У селах випікають ці торти в духовці. Рецепт недорогий, але тістечка дійсно виходить дуже багато.
На жаль, в той час як я був випічкою, я не встигав фотографувати. Я спробую зафіксувати його в наступний раз.
Тест інгредієнти
- 1 ст. цукру
- 12 яєць
- 9л борошна
- 3 л молока
- 1,5 пачки дріжджів
- 1 ст.л. рослинної олії
- 3 пакети ванільного цукру
- 500г вершкове масло
- сіль
Підготовка
- Заварити все молоко. Залити молоко в глибоку миску, покласти яйця там. Подивитися його. Як охолоджується, можна додати порції борошна.
- Як тільки тісто охолоне, додайте 1,5 пачки дріжджів. Пам'ятайте пропорцію: за 100 грам дріжджів, використовується 1 склянка цукру.
- Подаруйте все міксером і залиште його на годину в теплому місці, щоб тісто зростає в обсязі.
- Додайте решту борошна, ванільний цукор (можна замінити ваніліном) і сіль. Добре промийте тісто. До 30 хвилин можна перемішати тест. Додаємо також вершкове масло і рослинне масло.
- Залиште тісто для підйому ще 1,5 години.
- Формуйте торт з тіста. І випікають в духовці або в духовці до готовності. При бажанні кожен торт можна змащувати збитим яйцем. Бодибилдерши!
Я також рекомендую вам дізнатися, як обсмажити торти так, щоб вони ніколи не спали. Вони будуть добре похолодані, смачні і соковиті!
На додаток до таких тортів волонтер поділився своїм другом і чудовим рецептом для печива, але я розповість про це в іншій статті. Я почала готувати сьогодні. Може бути випікати половину порції. Чудовий рецепт, раджу з серця!
Чому бабуся ніколи не дрочить дивний шкарпетки з коробки для взуття і як вони можуть бути використані
Вони зробили хороший запас гречки, рису і вівсянки, але вони не встигли купити борошно, добре, щоб тітка вивчала її з злаків.