Чому бабуся ніколи не дрочить дивний шкарпетки з коробки для взуття і як вони можуть бути використані

Моя бабуся рушила через складний час, тому вона дізналася, щоб зберегти і використовувати речі, які інші кидають без життя. Як милосердя Наприклад, вона ніколи не кинула загадкові сумки з взуття. Я дивився, що вони були Є десятки способів їх використання. Ви знаєте, Як усунути неприємний запах З ними? Якщо вам не потрібно, то вам буде потрібно бабуся.

Редакція "Сайт" Він говорить про те, що в цих пакетах, а також ділиться способами корисно застосовувати їх в повсякденному житті. У нас є труднощі, які ми повинні вчитися самостійно. важільй

По-перше, варто уточнювати, що саме в паперових пакетах, які знаходяться в кожній взуттєвій коробці. Всередині пакети білі, сірі або сині кульки. Ці повітряні кулі називають гель-лаком. Що вони в ящиках? Для поглинання вологи і захисту товарів від псування. Silicagel є чудовим адсорбентом. Завдяки своїм властивостям гель кремнію відмінно підходить для вирішення різних побутових завдань.

Наприклад, сумки з гель-лаком допомагають усунути неприємний запах в шафі. Це також гарна ідея, щоб покласти кілька мішків в спортивному сумці, щоб запах не був як гострий. Також можна взяти пару таких сумок на поїздці і покласти їх в валізу. Це допоможе впоратися з голкою.

Для висихання взуття і речей, головне завдання гель-лаку полягає в тому, щоб впоратися з вологою. Так, пара сумок адсорбента допоможе висушити мокре взуття або черевики. Те ж саме відноситься до різних мішків, вафель і навіть косметичних засобів, які необхідно захистити від вологи. Один. креми - вирішуючи всі ці проблеми.

1324531

Також можна використовувати для збереження телефону, який був уражений водою. Увімкніть телефон, витягніть акумулятор і SIM-карту, а потім помістіть його в гель-лаку для ночі. Якщо волога не встигла викликати критичні пошкодження, то адсорбент повинен допомогти.

Для того, щоб запаси не зіпсували, вони повинні бути захищені від вологи. Для цього прикріпіть мішок з гельом кремнію під кришкою банки, в якій зберігаються вироби. Це допоможе зберегти тріщини, тріщини, крупи та інші продукти, які необхідно зберігати в сухих умовах.

Моя бабуся також використовується гель для зберігання її насіння. Вона ніколи не відмовляється від покупки насіння до весни, але була панчіх з осені. Щоб запобігти їх висиханню, вона кладе їх в сухі запечені страви. Вона також відправила сумки гель-лаку. Елегантне рішення задачі.

Тепер фотоальбоми не популярні, але для того, щоб кожен будинок мав пару тих, хто наші бабуся і мати ретельно збережені. Згодом фотографії жовтіють або дім. Щоб уникнути цього, покладіть гель кремнію між сторінками. Фотографії будуть зберігатися довше. Але, звичайно, краще відсканувати старі фотографії і зберегти їх на цифрових носіях.

290 р.

Підвищена вологість прискорює процес іржі. Я думаю, що ми можемо порадити в цій ситуації. Наприклад, гель кремнію захистить ваші інструменти від корозії. Таким же чином, можна зберегти леза брита, які часто зберігаються у ванній кімнаті і швидко погіршуються.

Ми сказали, як усунути неприємний запах, вологу і навіть іржі з гельом кремнію. Про те, як використовувати його в домашніх умовах. Допомагати водіям і зберегти їх від проблеми нависоких вікон в машині.

В цілому гель кремнію може допомогти в будь-якій ситуації, де потрібно видалити зайву вологу. Також можна повторно використовувати. Якщо ви бачите, що мішки вологі, висушіть їх в духовці при температурі 150 градусів.

Чи знаєте ви, що гель кремнію такий корисний для дому?