14
Я запікаю картоплю в фользі для моєї підписної страви, домашні підкладки для додаткового.
На сьогоднішній день необхідно приготувати тільки з самих основних продуктів. Але я не відчайся, тому що я знаю, як використовувати їх мудро. Сьогодні я пропоную вам варити. каструлій Я пообіцяю, що це буде добре! І так багато, щоб домашня лінія для додаткового.
Уявіть звичну дієту без картоплі ці дні практично неможливо. Як тільки вони не варять голодний овоч, наші досвідчені господині! Миш, картопля, пиріжки, торти, млинці, чіпси, каштани і пельмені - не весь перелік картопляних ласощів. Універсальний продукт можна використовувати як начинку, так і в якості основи, так і в якості самостійної частини страви.
Плетені картопляні торти в каструлі готують дуже просто і швидко. У цьому випадку картопля буде служити основою страви, тому що зробить картопляне тісто з нього. Щоб зробити її більш соковитою, я раджу додавати зелень до неї. В результаті ви отримаєте не тільки смачні, але і вишукані торти. Чудова ідея для щоденного харчування та святкового столу!
інгредієнти
Підготовка
Редакційна консультація: картопляні торти в сковороді Якщо ви хочете зробити плащі ще смачними, радимо використовувати гриби. Сирі гриби найкраще прокручують через м'ясорубку або подрібнюють блендером з ножем S. А потім просто перемішайте грибну масу в картопляне тісто.
Дуже добре варити різні тортили. У старі дні я використовував авокадо, щоб зробити гуакамоле. Але зараз ми не повинні дивитися на заморські фрукти - ми вмістимо з невеликими. Я раджу зробити розкид сиру, часнику і кропу. Просто збийте всі інгредієнти до однорідності. Ще більш бюджетний варіант. сирна начинка. Іншими словами, добрий старик.
Якщо нічого не знайдено для начинки, плоскі хліби можна змащувати звичайним маслом. Але дозвольте мені сказати вам, без будь-якого доповнення вони дуже добре. Ви можете приготувати таку страву для майбутнього і зберігати її в морозильній камері. А потім прогріваємо як в мікрохвильовці, так і в одній сковороді. Кілька хвилин і страва готова!
Обов'язково поділіть відгук, якщо приготувати пюре картопляні торти в каструлі за цим рецептом. Я зацікавлюся, якщо вам подобається. Бон привіт!
Уявіть звичну дієту без картоплі ці дні практично неможливо. Як тільки вони не варять голодний овоч, наші досвідчені господині! Миш, картопля, пиріжки, торти, млинці, чіпси, каштани і пельмені - не весь перелік картопляних ласощів. Універсальний продукт можна використовувати як начинку, так і в якості основи, так і в якості самостійної частини страви.
Плетені картопляні торти в каструлі готують дуже просто і швидко. У цьому випадку картопля буде служити основою страви, тому що зробить картопляне тісто з нього. Щоб зробити її більш соковитою, я раджу додавати зелень до неї. В результаті ви отримаєте не тільки смачні, але і вишукані торти. Чудова ідея для щоденного харчування та святкового столу!
інгредієнти
- 6-7 картопля
- 200-300г цільного зерна борошна
- 1,5 ст. оливкової або кокосової олії
- 0,5 шт. кріп.
- 4-5 штук зеленої цибулі
- сіль, спеції за смаком
Підготовка
- По-перше, я кажу картоплі. Я використовую цей метод приготування їжі для збереження всіх корисних властивостей рослин. Кожен картопля Загортаємо в фольгу і надішлемо в духовці, нагріваємо до 180 градусів, за 40-45 хвилин. Я чекаю картопля з зубцем.
- Коли картопля готова, їх необхідно повністю охолонути. Потім відмивають посипку і перетворюють рослину в пюре за допомогою штовхача. Додавання солі і спеції. Я люблю поєднання картоплі, сушеного часнику і копченої паприки. До речі, часник можна додати в сиру форму.
- Тепер прийшов час озеленити. Я ріжу кріп і зелену цибулю дрібно. Додаємо зелень пюре, заливаємо рослинне масло в неї і ретельно перемішуємо. Потім додайте 200 грам борошна і перемішайте тісто. Він повинен бути м'яким і еластичним. Більше борошна може знадобитися, фокусуючись на стані тесту. Якщо вона прилипає до столу, додайте ще борошно.
- Потім розділяю тісто на кілька частин і прокочуємо кожну на шар. Потім я зрізаю тістечка з нього пластиною розмір моєї каструлі. Фінальний етап обсмажування. Я роблю це на 2-3 хвилини з кожного боку, не використовуючи масло. Хліб відмінно підходить для смаження в сухому каструлі. Готова страва подається в суп або використовується як лаваш, загортаючи різноманітні начинки всередині.
Редакційна консультація: картопляні торти в сковороді Якщо ви хочете зробити плащі ще смачними, радимо використовувати гриби. Сирі гриби найкраще прокручують через м'ясорубку або подрібнюють блендером з ножем S. А потім просто перемішайте грибну масу в картопляне тісто.
Дуже добре варити різні тортили. У старі дні я використовував авокадо, щоб зробити гуакамоле. Але зараз ми не повинні дивитися на заморські фрукти - ми вмістимо з невеликими. Я раджу зробити розкид сиру, часнику і кропу. Просто збийте всі інгредієнти до однорідності. Ще більш бюджетний варіант. сирна начинка. Іншими словами, добрий старик.
Якщо нічого не знайдено для начинки, плоскі хліби можна змащувати звичайним маслом. Але дозвольте мені сказати вам, без будь-якого доповнення вони дуже добре. Ви можете приготувати таку страву для майбутнього і зберігати її в морозильній камері. А потім прогріваємо як в мікрохвильовці, так і в одній сковороді. Кілька хвилин і страва готова!
Обов'язково поділіть відгук, якщо приготувати пюре картопляні торти в каструлі за цим рецептом. Я зацікавлюся, якщо вам подобається. Бон привіт!
Сусід попередив не поспішати на статус біженців, переправивши кордон без мус
Чому бабуся ніколи не дрочить дивний шкарпетки з коробки для взуття і як вони можуть бути використані