14
Євген Клопотенко поділився найпростішим рецептом для домашньої халви, тільки трьома інгредієнтами
Я хочу зустріти щось смачно. Для цього не потрібно відразу ж запускати в магазин, можна приготувати делікатеси в домашніх умовах. Нещодавно Євген Клопотенко розповів, як приготувати домашню халву. Для приготування десерту в домашніх умовах потрібно лише три інгредієнти і хороший блендер.
Редакція "Сайт" Вона ділиться з вами рецептом halva, що ви обов'язково впадете в любов.
Як приготувати домашню халва Халва стала дуже популярною делікацією по всьому світу. Спочатку галва була названа натертим молочними датами. Пізніше рецепт був перероблений і десерт перетворився в солодку смажену манеру або борошно. Тепер є багато видів халви: від кунжуту, з насіння соняшника, з додаванням горіхів або сухофруктів.
Є багато варіантів, але сьогодні ми готуємо найпростіший варіант - халва з насіння соняшника. У будь-якому магазині можна знайти і купити в інтернет-магазині. Так давайте приготування їжі.
інгредієнти
Підготовка
Тепер ви знаєте, як зробити домашній халва. Дякую Євген Клопотенко для відмінного рецепта! Я думав, що цей десерт був набагато важче готувати. Тим не менш, нічого ускладнюється. Вам потрібно тільки хороший блендер, щоб подрібнити насіння до необхідної консистенції.
Крім того, рецепт може бути покращений на свій розсуд. Я не думаю, що халва за смаком менше, якщо ви додаєте деякі горіхи або сухофрукти. Ви можете зробити чашку міцної кави і насолодитися вишуканим десертом. Що ви хочете пити ранкову каву?
Редакція "Сайт" Вона ділиться з вами рецептом halva, що ви обов'язково впадете в любов.
Як приготувати домашню халва Халва стала дуже популярною делікацією по всьому світу. Спочатку галва була названа натертим молочними датами. Пізніше рецепт був перероблений і десерт перетворився в солодку смажену манеру або борошно. Тепер є багато видів халви: від кунжуту, з насіння соняшника, з додаванням горіхів або сухофруктів.
Є багато варіантів, але сьогодні ми готуємо найпростіший варіант - халва з насіння соняшника. У будь-якому магазині можна знайти і купити в інтернет-магазині. Так давайте приготування їжі.
інгредієнти
- Насіння соняшнику 250г
- 150г цукру
- 50 мл води
- 1 ст.л. меленої кави
Підготовка
- На сухій сковороді обсмажте насіння очищеного до золотистого кольору. Завжди помішайте лопатку так, щоб вони не спали, інакше халва буде гіркотою. Р
- Насіння трохи охолоджують і заливають в блендер. Подрібнити насіння в дрібні крихти. Чим менше краще. Потім халва буде однорідною і ніжною.
- Змішайте воду і цукор в сотені. Варіть сироп до тих пір, поки він солом'яний колір. Про 10 хвилин. Гарячий сироп відразу залити в ємність з насінням і змішати швидко.
- Перемістити суміш в підходящу форму, покриту пергаментом. Поставте форму в холодильник на кілька годин. Після цього посипаємо готову галю з меленою кавою і подаємо на десерт.
Тепер ви знаєте, як зробити домашній халва. Дякую Євген Клопотенко для відмінного рецепта! Я думав, що цей десерт був набагато важче готувати. Тим не менш, нічого ускладнюється. Вам потрібно тільки хороший блендер, щоб подрібнити насіння до необхідної консистенції.
Крім того, рецепт може бути покращений на свій розсуд. Я не думаю, що халва за смаком менше, якщо ви додаєте деякі горіхи або сухофрукти. Ви можете зробити чашку міцної кави і насолодитися вишуканим десертом. Що ви хочете пити ранкову каву?
Легендарні рок музиканти Боно приїхали в Україну і відіграли концерт в київському метро
Яка робота в Польщі може отримати українську мову без знання мови