Аліна Гросу продемонструвала, як вона готує для біженців та волонтерів на заході України

З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну багато українських зірок озвучили свої погляди. Більшість не суперечать словам, але вирішив вийти на бізнес і працювати разом, щоб наблизитися до перемоги. Серед них українська співачка Аліна Гроза.

Відео "Сайт" Покажіть мені, де співак і що він робить.

Багато українців ще пам’ятають Аліну Валю як маленьку кучеряву дівчину, яка sang “Rushnichok” і “Bee”. З тих пір співачка виросла і змінила багато. На сьогоднішній день вона, як багато, не стоїть і не сидить.

У ранні дні війни дівчина написала на своїй Facebook сторінці: «Мої дорогій країні!» Наша родина в Україні. Ми не ходимо в будь-який час, тому що ми повинні піти тут. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми можемо допомогти всім, хто потребує нашої допомоги. Не тільки словом, але й дередом. й

3155915

Instagram заохочує інших робити те, що вони можуть. І я отримав на роботу. вона активно волонтерська. Разом з родиною вона допомагає переселенцям, які вийшли з зони активного бою.

Гросу Аліна впевнена, що в цей непростий час нам потрібна допомога всім: Ми готуємо, живимо, допомагаємо з поселенням ВПО, робимо благодійність. Ми сильні і разом робимо все!

Про акцію на волонтерському фронті співак розповідає у своєму блозі Instagram. Нещодавно Аліна розповіла, що вона мала досвід приготування рагу. Вона розмістила відео про надходження м'яса в банки. Вона сказала, немає часу для соціальних медіа. Змінити значення, витрачати більше часу на сім'ю та друзів. Ми зберігаємо приготування їжі. Я ніколи не думав, що я дізнався, як зробити тушку.

р.

Що Alina Grosu дуже надихає. Вона показує її приклад, який в складних разів, більш важливо, ніж коли-небудь, щоб зібратися і зробити те, що ви можете. Звісно, ворог не схожий на нього. Росія навіть створила чорний список українських зірок, які заборонені в країну. Тим не менш, це не згасло хто-небудь і, звичайно, не зупинилося. Ми продовжуємо рухатися до перемоги і вірити в яскраве майбутнє!