Аліна Гросу продемонструвала, як вона готує для біженців та волонтерів на заході України

З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну багато українських зірок озвучили свої погляди. Більшість не суперечать словам, але вирішив вийти на бізнес і працювати разом, щоб наблизитися до перемоги. Серед них українська співачка Аліна Гроза.

Аліна Гросу продемонструвала, як вона готує для біженців та волонтерів на заході України

Відео "Сайт" Покажіть мені, де співак і що він робить.

Багато українців ще пам’ятають Аліну Валю як маленьку кучеряву дівчину, яка sang “Rushnichok” і “Bee”. З тих пір співачка виросла і змінила багато. На сьогоднішній день вона, як багато, не стоїть і не сидить.

У ранні дні війни дівчина написала на своїй Facebook сторінці: «Мої дорогій країні!» Наша родина в Україні. Ми не ходимо в будь-який час, тому що ми повинні піти тут. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми можемо допомогти всім, хто потребує нашої допомоги. Не тільки словом, але й дередом. й

3155915

Instagram заохочує інших робити те, що вони можуть. І я отримав на роботу. вона активно волонтерська. Разом з родиною вона допомагає переселенцям, які вийшли з зони активного бою.

Гросу Аліна впевнена, що в цей непростий час нам потрібна допомога всім: Ми готуємо, живимо, допомагаємо з поселенням ВПО, робимо благодійність. Ми сильні і разом робимо все!

Про акцію на волонтерському фронті співак розповідає у своєму блозі Instagram. Нещодавно Аліна розповіла, що вона мала досвід приготування рагу. Вона розмістила відео про надходження м'яса в банки. Вона сказала, немає часу для соціальних медіа. Змінити значення, витрачати більше часу на сім'ю та друзів. Ми зберігаємо приготування їжі. Я ніколи не думав, що я дізнався, як зробити тушку.

Аліна Гросу продемонструвала, як вона готує для біженців та волонтерів на заході України р.

Що Alina Grosu дуже надихає. Вона показує її приклад, який в складних разів, більш важливо, ніж коли-небудь, щоб зібратися і зробити те, що ви можете. Звісно, ворог не схожий на нього. Росія навіть створила чорний список українських зірок, які заборонені в країну. Тим не менш, це не згасло хто-небудь і, звичайно, не зупинилося. Ми продовжуємо рухатися до перемоги і вірити в яскраве майбутнє!