Чи варто враховувати Латвія як країну для еміграції?

Коли я був 8, мій мама і я був в Ризі. Я був найбільш вражений пам'ятником свободи. Це залізо, що я збираюся рухатися там. Тексти пісень, а це означає: Похід до Латвії завжди був мрії для мене, і тепер він стане реальністю. Тихий, мирна країна з Стара європейська атмосфера Балтійський море все частіше приваблює наших людей як місце проживання.

Сьогодні видання. "Сайт" Важливо розглянути Латвія як Країна І чи дійсно вона опинилася. Плюси і мінуси!

Відправлення до Латвії

«Що вам подобається Латвія?» Я попросив мого друга Оля, який жив у Ризі більше 7 років. «Відчуття свободи!» перше, що вона сказала.

«Це зрозуміло, що все відносне. Я пам'ятаю наш сюрприз, коли немає величезної кількості поліцейських у міських відпустках, ніхто не перевіряє всіх, і поліція не зловживає очей, але прийде на допомогу при необхідності.

Перегляд цього повідомлення в Instagram

Пурун Ігор (@garold1949)

Діти в школі ніхто не проповідує про сорочку занадто яскравий колір і, oh жах, джинси. До того ж, є пап'яма днів... Діти фарбують їх волосся і роблять зачіски, які люблять, зношують те, що вони люблять. І, вірити мене, не впливає на їх навчання і поведінку. Вони мають думку і не бояться її висловити. У дитячому садку вони більш сміливі і вільні. Але я не ідеалізую їх, вірю мене, всі види речей існують, як у всьому світі.

Латвія є членом Європейського Союзу, і це випливає, що місцеві жителі можуть насолоджуватися всіма перевагами цієї асоціації, включаючи вільний рух праці, капіталу, товарів і послуг. Так, Латвія набагато бідніше багатьох країн ЄС, проте мінімальна заробітна плата становить 380 євро проти 110 євро в Росії. Середня зарплата У Латвії становить 780 євро, а після оподаткування з холодженням середня від 650 євро залишається. Діапазон від 200 до 300 євро.

Публікація від Move до Риги (@movetoriga)

Ціни і ціни на житло в Латвії досить високі, але ціни на продукти значно нижче, ніж в багатьох країнах Європи. Їжа в Латвії вистачить 50 євро на тиждень без порушення Ваших бажань для їжі. В середньому, згідно з місцевими населеними пунктами, для життя досить 200-300 євро на місяць.

Мінімальний рівень безробіття в Латвії. І відвідувачі можуть добре знайти роботу. Якщо ви знаєте. Латинкий

Ольга Пилиповець (@olgapilipovec)

Тепер мова. Латвія є однією з країн колишнього СРСР. Є багато людей, які знають і розуміють. Російськай Вони більше людей старшого покоління. Є також велика російська, українська та білоруська діаспора. Це також полегшує адаптацію до нової країни. Однак не боляче вчити Латві, так як використання російської не завжди вітається. Англійська також відома в Латвії, особливо молоді люди.

У Латвії є російські дитячі садки та російські школи. Зараз. На сьогоднішній день в країні впроваджуються кілька реформ освіти. Наша мета – повне замкнення російської освіти, починаючи з дитячого садка та школи та закінчуючи університетами.

Ольга Пилиповець (@olgapilipovec)

Рівень освіти в Латвії досить високий, і він визнаний багато країн Європий Освіта в місцевих університетах проводиться в Латвії та англійською мовами.

“У Латвії люди культуровані, ніхто не сидить в лініях!” – Я поділився своїм спостереженням з другом. "Так і ні!" відповів Оля. «Так, латвійські Латвійські Латвійські Латвійські Латвійські Латвійські Латвійські Латвійські Латвійські Латвійські та консервовані. Вони не дійсно борються в лініях. Але вони виглядають дуже лочно. Ви краще боротися, за Боже. й

Публікація RUS.DELFI.LV (@rus.delfi.lv)

Сучасний Рига як варіант для життя підходить тим, хто любить спокійні і спокійні міста з красивою архітектурою і морем. Балтійське море, хоча неглибоке і холодне, дуже красиве. Однак плавання в ньому можливо тільки в липні.

Латвія не є середземноморською країною. Гольф-стрім також обходить його, тому клімат тут доречний. З пірсингом вітрів і вологістю часто, але останнім часом є досить теплого літа, а в жовтні зазвичай «грандма літо».

Публікація RUS.DELFI.LV (@rus.delfi.lv)

Я можу сказати собі, що я ніколи не відчував такий стан спокою і гармонією, як у Юрмалі. І це аромат соснових лісів. І море! З Риги всього за одну ніч на човні ви можете плавати в Стокгольм. Тексти пісень, а це означає: І, вірити мене, є щось, щоб побачити занадто!

Опубліковано Антонс Патлінс (@dr_patlins)

Я хотів би відзначити його окремо. Латинкий Багато рибних, овочевих і м'ясних страв зі свинини. Вони також люблять молоко, хліб і солодкі супи. Що смачні йогурти і десерти з журавлиною і льону! Чудова в Латвії і порції їжі в кафе і ресторанах. Нереально великий. А їжа смачна.

Повідомлення від Hope (@jn_vos)

Рига має хороші повітряні з'єднання з іншими європейськими містами і поромним обслуговуванням в Стокгольм. З Риги без будь-якого прикордонного контролю можна залишити на машині навіть до Лісабона. Відток місцевих жителів до країн Європи триває щорічно з Латвії. Люди не залишають байдужими. Є нюанси, але все відносне.

Я хотів би знати, якщо переїзд до Норвегії є хорошим рішенням. Північне королівство займає п'ять щасливих, безпечних і освічених країн. Але не все тут, як це виглядає на перший погляд!

Публікація Туристичного агентства "СвеетВей" (@sweetway_baranovichi)

Я вірю, що в Латвию слід розглядати і врівноважити. Всі права. переваги Латвії Ви завжди повинні пам'ятати і розуміти, що ставлення до вас від навколишнього середовища залежить від 60-80% від себе. Неважливо, де ви живете або яку країну ви працюєте.

Бажаєте переїхати до Латвії?