Дружина протягом багатьох років побачила чоловіка, перекручуючи ваф з коханим правом під ніс, вони ще не знали, що чекає їх.

Якщо ми говоримо про найбільш гармонійну пару. Щодня життя не може зберігатися на позитивних нотах. Так не існує нічого неправильного з любов'ю один одного людей, починаючи з фігури. Однак, коли мова йде про роки обману і регулярної невідповідності, поява між подружжям може призвести до чогось більш ніж простої тиші або пари зламаних пластин.

р.

Конфлікти в парі з кісоном і зрадою Ренат любив її коханця Володимира. Але вона також не хочу залишити чоловіка безневинним. Все про матеріальне благополуччя, яке забезпечило прибутковий шлюб. А Рената не одна з тих, хто готовий обмінятися комфортним життям для короткого сімейного щастя в руках бідного Володимира.

Вже 4 роки, і безневинні, здавалося б, помітити нічого. У звичайному, він працював в день довго і з часом дав подарунки коханій дружині. На деякий момент Рената вважалася в її майстерності приховування правди і почала дати її коханцю частіше, ніж звичайно. В результаті її часта відсутність почала помічати навіть друзі.

Кращий друг Рената Пельси попереджають, що така поведінка призведе до нічого хорошого. І що такі пацієнти, як безневинні, не просто переносять приниження. Так вона повинна бути більш обережною. І краще зробити паузу у відносинах з Володимиром. Але Рената не слухала порад. Побоюючись шлюбу зникла. Вона була абсолютно впевнена, що безневинний переносить форсон. Він любить її так багато.

47р.

Один день Невинний прийшов до Рената.

- Мед, у мене є щось для вас, він сказав зі посмішки.

Узгоджений Renata rose від дивана і розширені її руки. Обов'язково повинен бути подарунок. Щоб її здивувати, простий конверт впав на долоню, але досить ваговий. Вона розкрила її і знайшла свою книгу і розлучення паперу всередині.

- Я не розумію. Що це таке? Ви хочете розлучення? І чому мені потрібна робота? попросити Renata.

- Я хочу розлучення. І ви повинні працювати, тому що я не збираюся підтримувати вас більше.

- Чому б я? Я не збираюся працювати!

до Це ваш бізнес, щоб працювати або не працювати. Але ви вже не будете жити тут, безневинно прокинули інший конверт на столі, де з'явилися кілька фото Рената і Володимира. Ви зламали контракт, тому закон на мій бік. Ви знаєте, що я хворий. Я знала про Володимира довгий час, але я чекав вас грати з ним. Може бути, я хворий, але спосіб, що ви бажали пізно... Це занадто багато. Я хворий. Диворце.

У цей день Рената загиблий на довгий час, клінт вниз і безневинний, щоб змінити її розум. Вона дала, що Володимир, рогатий і скраб. Він прекрасний, але він не як чудовий і турботливий як безневинний. Неважливо, що Рената говорить, чоловік був глухим. Наступного дня дівчина залишила свій будинок.

Життя з Володимиром виявилося ще гірше, ніж Рената страхувала. Не тільки був її коханцем недбалим і поганим співаком, але він не міг отримати роботу нормально. Виявилося, що останні 2 роки він спокійно перервнув робочі місця та подарунки від Рената. І тепер, що примари багатої господині пішли, життя стала набагато складніше.

р.

В результаті, сам Рената пішов працювати в якості продавця в ювелірному магазині - для більшої кількості не бракувала ні освіти, ні кваліфікації. Щоб її здивувати, вона швидко бере участь і навіть впала в любов з її робочим місцем. Звісно, спочатку важко було виглядати на ювелірних прикрасах, які вона вже не могла купити, але вона була радою принаймні, що вона могла спробувати її на таємно.

Згодом Володимир знайшов місце охоронця безпеки в одному торговому центрі, де було ювелірно. Життя, здавалося б, отримати краще.

Через місяць, безневинний прийшов до центру. Рената відразу ж помітила його через вікно, як його головний менеджер Коли вона запитала лише у випадку, якщо їх переваги говорили, вона була захоплена, щоб почути:

до Так це новий власник ТРЦ Innokenty Petrovich. Він був за запитом, що Вова була взята до нас в якості опіку.

У цей момент безневинний погляд на Renata. Він посміхався небайдужим і пішов далі по бутіках. І Рената раптом усвідомив, що всі її маленькі успіхи без свого чоловіка були прості примари, змащені з невинних.

Життя мудрості: Яка історія навчить нас? Рената не має вибору, але боротися за її благополуччя. Тим не менш, це зрозуміло всім, що вона не тільки досягне успіху. Замість того, щоб насолоджуватися її становищем і піклуючись про чоловіка, Рената вирішив спробувати її удачі і втратити. Чи варто це невідомо.