Подруга від Воронежа скаржала, що вона не могла їсти гамбургерів на McDonald’s, послав її домашній рецепт

Найпопулярніші гамбургери Ви можете приготувати його прямо в домашніх умовах. Подруга від Воронежа скаржала, що вона більше не їсть гамбургерів на McDonald’s. Я послав свій домашній рецепт, і я поділю його з вами.

Саморобний гамбургер з котлетом, з смачним свіжим бункером (не той, що був заморожений, а потім відталений), з власними спеціально маринованими огірками... І це дійсно смачно. І до речі, це не так погано. Якщо ви не з'їдете з них, то... Я хочу!

Сьогодні видання. "Сайт" розповість вам, як бургери Як McDonald's. Різниця невелика!

Подруга від Воронежа скаржала, що вона не могла їсти гамбургерів на McDonald’s, послав її домашній рецепт

Домашній гамбургер з куркою Інгредієнти для бункерів
  • 1 ст.л. тепла вода
  • 1 яйце
  • 1 ст.л. теплого молока
  • 2 ст. цукру
  • 100г вершкове масло
  • 750-850г борошна
  • 1 ч.л. солі
  • 1 сумка дріжджів

Інгредієнти для змащування бункерів
  • 1 яйце
  • 1 ст.л. кунжуту

Соус інгредієнти
  • 1,5 ст. кетчуп
  • 3 ст. майонезу
  • 1,5 ст. гірчиця
  • паприка

Інгредієнти для патрусів
  • 0,5 кг яловичини
  • 1 яйце
  • 5 ст. ложки
  • 1 ч.л. сухий орегано
  • 1 ч.л. км.
  • 1 ч.л. мелена коріандр
  • сіль і чорний перець за смаком

Наповнення інгредієнтів
  • 100г м'який сир
  • 150г томати
  • 2 марлі
  • 5 листя салату

Підготовка
  1. Починаємо готувати. Кошикй Залийте молоко і воду в чашу, додайте дріжджі, сіль і цукор. Стирайте все разом. Потім додайте яйце, перемішайте його знову. Залийте борошно, замішайте м'яке тісто. Поступово додайте вершкове масло і перемішайте тісто своїми руками. Зберіть тісто в помаху, покрийте його плівкою і поставте її в тепле місце півгодини.

2. Робоча поверхня посипати борошном і розкачати тісто не дуже тонким. Зріжте великі кола. Покладіть два шматки на вершину один одного, змащуйте біле яйце між ними. Покладіть бочки на сковороду. Покрийте харчову плівку і залиште їх знову. Змастити бункери білками, посипати кунжутом і відправити в духовку нагріту до 180 градусів.

Випікайте його до золотистого кольору. Вони повинні виростити і отримати добре. Приймає близько півгодини.

3. В той час як бульби запечені, зробіть соус. Для цього просто перемішайте всі інгредієнти: кетчуп, гірчиця і майонез. Додати до них якусь паприку. Подруга від Воронежа скаржала, що вона не могла їсти гамбургерів на McDonald’s, послав її домашній рецепт

4. Тепер перейдемо до формування котлетай Хочу привернути увагу до того, що вони повинні бути тонкими і наземними яловичиною. Покладіть яловичину через болгарку. Додаємо в фаршировані спеції, яйце і паніровки. Дивитися його. Подруга від Воронежа скаржала, що вона не могла їсти гамбургерів на McDonald’s, послав її домашній рецепт

5. Для гамбургера, щоб бути як McDonald's, необхідно мати близько 100 грам м'яса фаршу. Формуйте пиріжки у вигляді плоских коржів. Обсмажуємо котлети в сильно нагрітій сковороді рослинною олією. Добре поставте з двох сторін, щоб котлети вийшли коричневими і обсмаженими. Зверніть увагу, що при натисканні їх легкого соку слід витікати.

Кухар. Гамбургерські крапки Перед сендвічем формується. До речі, для м'якості в них можна додати трохи вершкового масла.

6. Ну і ми нарешті отримали до утворення гамбургера. Моя улюблена частина варіння! Хочу привернути увагу до того, що ріжуча повинна бути дуже тонкою, а сир слід викласти на гарячу шпаклівку, щоб вона трохи розплавила. Краще взяти бункери вже холодними. Наріжте їх на дві половинки. Змастити нижню частину соусом і покласти салатний лист на ньому. Далі викласти шматок помідора і шматочки маринованої огірка, порізати колами. Не в цьому рецептурі, але я хочу додати більше. маринованій

Можна різати заздалегідь кільцями, залити водою, додати сіль, цукор і оцет і дати стояти 1-2 години. Поставте цибулю на овочі. Зверху викласти шпаклівку, добре змастити соусом, а зверху викласти тарілку сиру.

Всередині другої половини бункера також можна змащувати соусом на волі. Обкладинка гамбургера з другою частиною буна.

7. Це все, смачно. Гамбургер готовий. Бодибилдерши! Подруга від Воронежа скаржала, що вона не могла їсти гамбургерів на McDonald’s, послав її домашній рецепт

Пропонуємо ознайомитися з 9 рецептами бургерів з унікальними смаками. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Чому не подобається себе і сім'ї з природним гамбургером? Як ви можете побачити, готуючи цю улюблену страву дуже просто. Домашній Гамбургер Це спосіб охолоджувача, ніж що ви звикли їсти на McDonald's. Це смачно і корисно. Перевірити на всіх рідних і друзів!