Подруга від Воронежа скаржала, що вона не могла їсти гамбургерів на McDonald’s, послав її домашній рецепт

Найпопулярніші гамбургери Ви можете приготувати його прямо в домашніх умовах. Подруга від Воронежа скаржала, що вона більше не їсть гамбургерів на McDonald’s. Я послав свій домашній рецепт, і я поділю його з вами.

Саморобний гамбургер з котлетом, з смачним свіжим бункером (не той, що був заморожений, а потім відталений), з власними спеціально маринованими огірками... І це дійсно смачно. І до речі, це не так погано. Якщо ви не з'їдете з них, то... Я хочу!

Сьогодні видання. "Сайт" розповість вам, як бургери Як McDonald's. Різниця невелика!

Домашній гамбургер з куркою Інгредієнти для бункерів
  • 1 ст.л. тепла вода
  • 1 яйце
  • 1 ст.л. теплого молока
  • 2 ст. цукру
  • 100г вершкове масло
  • 750-850г борошна
  • 1 ч.л. солі
  • 1 сумка дріжджів

Інгредієнти для змащування бункерів
  • 1 яйце
  • 1 ст.л. кунжуту

Соус інгредієнти
  • 1,5 ст. кетчуп
  • 3 ст. майонезу
  • 1,5 ст. гірчиця
  • паприка

Інгредієнти для патрусів
  • 0,5 кг яловичини
  • 1 яйце
  • 5 ст. ложки
  • 1 ч.л. сухий орегано
  • 1 ч.л. км.
  • 1 ч.л. мелена коріандр
  • сіль і чорний перець за смаком

Наповнення інгредієнтів
  • 100г м'який сир
  • 150г томати
  • 2 марлі
  • 5 листя салату

Підготовка
  1. Починаємо готувати. Кошикй Залийте молоко і воду в чашу, додайте дріжджі, сіль і цукор. Стирайте все разом. Потім додайте яйце, перемішайте його знову. Залийте борошно, замішайте м'яке тісто. Поступово додайте вершкове масло і перемішайте тісто своїми руками. Зберіть тісто в помаху, покрийте його плівкою і поставте її в тепле місце півгодини.

2. Робоча поверхня посипати борошном і розкачати тісто не дуже тонким. Зріжте великі кола. Покладіть два шматки на вершину один одного, змащуйте біле яйце між ними. Покладіть бочки на сковороду. Покрийте харчову плівку і залиште їх знову. Змастити бункери білками, посипати кунжутом і відправити в духовку нагріту до 180 градусів.

Випікайте його до золотистого кольору. Вони повинні виростити і отримати добре. Приймає близько півгодини.

3. В той час як бульби запечені, зробіть соус. Для цього просто перемішайте всі інгредієнти: кетчуп, гірчиця і майонез. Додати до них якусь паприку.

4. Тепер перейдемо до формування котлетай Хочу привернути увагу до того, що вони повинні бути тонкими і наземними яловичиною. Покладіть яловичину через болгарку. Додаємо в фаршировані спеції, яйце і паніровки. Дивитися його.

5. Для гамбургера, щоб бути як McDonald's, необхідно мати близько 100 грам м'яса фаршу. Формуйте пиріжки у вигляді плоских коржів. Обсмажуємо котлети в сильно нагрітій сковороді рослинною олією. Добре поставте з двох сторін, щоб котлети вийшли коричневими і обсмаженими. Зверніть увагу, що при натисканні їх легкого соку слід витікати.

Кухар. Гамбургерські крапки Перед сендвічем формується. До речі, для м'якості в них можна додати трохи вершкового масла.

6. Ну і ми нарешті отримали до утворення гамбургера. Моя улюблена частина варіння! Хочу привернути увагу до того, що ріжуча повинна бути дуже тонкою, а сир слід викласти на гарячу шпаклівку, щоб вона трохи розплавила. Краще взяти бункери вже холодними. Наріжте їх на дві половинки. Змастити нижню частину соусом і покласти салатний лист на ньому. Далі викласти шматок помідора і шматочки маринованої огірка, порізати колами. Не в цьому рецептурі, але я хочу додати більше. маринованій

Можна різати заздалегідь кільцями, залити водою, додати сіль, цукор і оцет і дати стояти 1-2 години. Поставте цибулю на овочі. Зверху викласти шпаклівку, добре змастити соусом, а зверху викласти тарілку сиру.

Всередині другої половини бункера також можна змащувати соусом на волі. Обкладинка гамбургера з другою частиною буна.

7. Це все, смачно. Гамбургер готовий. Бодибилдерши!

Пропонуємо ознайомитися з 9 рецептами бургерів з унікальними смаками. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Чому не подобається себе і сім'ї з природним гамбургером? Як ви можете побачити, готуючи цю улюблену страву дуже просто. Домашній Гамбургер Це спосіб охолоджувача, ніж що ви звикли їсти на McDonald's. Це смачно і корисно. Перевірити на всіх рідних і друзів!