11
У 2022 р. Володарі Онтоса розповіли нам про те, які тести Господь приготував нас у 2022 р.
Люди завжди вірять в краще і навіть в найскладніших випадках сподіваються, що все буде краще. Але іноді немає причин для оптимізму. А потім люди намагаються дивитися в майбутнє, приділяють увагу різним прогнозам. Однак не кожен прогноз можна довіряти.
Сьогодні видання. "Сайт" Дізнайтеся, які прогнози були зроблені для 2022 свінгерий Після того, як міністри стародавніх монастирів мали зрозуміти саме те, куди відбувався світ. Крім того, багато їх прогнозів вже прибули до себе. Ми можемо припустити, що інші заяви також варто звернути увагу.
Старші Athos
Ви можете знайти безліч прогнозів, але практично кожен з них песимізм і очікування великих ударів. І як ми бачимо, навіть початок 2022 виглядає надзвичайно погано. Ми можемо лише сподіватися, що причина буде переважати, а яскраві часи чекають звичайних людей.
Сьогодні видання. "Сайт" Дізнайтеся, які прогнози були зроблені для 2022 свінгерий Після того, як міністри стародавніх монастирів мали зрозуміти саме те, куди відбувався світ. Крім того, багато їх прогнозів вже прибули до себе. Ми можемо припустити, що інші заяви також варто звернути увагу.
Старші Athos
- Ефраим Філотеус
Цей старшик відомий для точного прогнозування смерті у 2019 році. Він заявив, що 2022 буде особливо важко для людства. Ефраим Філотеус вважає, що нові обставини будуть змушені переслідувати їх ставлення до реальності. доб.
У той час, коли люди забули про матеріальні інтереси, коли вони поставили відступ і гнів, коли вони об'єдналися і почали допомагати своїм сусідам, коли вони навчилися жити в гармонії один з одним. Він переконаний, що люди повинні вчитися, щоб оцінити переваги, які вони мають, а також зупинити мислення про споживання.
«Щорто після Я пішов, час буде йти швидше. На Землі з'являться кікав'яни і нещастя, які люди не можуть впоратися з тими ж. Я запитаю всіх, щоб розповісти всіх, щоб покинути і просити прощання від Бога.
- Гаврия Карі
Стара людина попросила, «Що таке почуття, що світ стрімко рухається до кінця. Що ви думаєте про це? Він сказав, що «Макінд буде збережений тільки від покаяння, і без нього ніхто не буде збережений.»
Гавриїл Кареський зазначив, що якщо люди не плюють, це призведе до універсальної катастрофи. Побажання також побажали, що ті, хто призводять до того, що країни не повинні прийняти закони, що суперечать закону Божого.
«Я хочу, щоб сім'ї не зламалися. В іншому випадку всі катастрофи, які люди пішли, перш ніж будуть повторюватися з поновленим вігором. Бажаю, що всі люди, які перевозять чоловіків, не повинні забувати, що вони регулюють чоловіків, не тварин. Господи просять їм, що вони зробили до них.
Ви можете знайти безліч прогнозів, але практично кожен з них песимізм і очікування великих ударів. І як ми бачимо, навіть початок 2022 виглядає надзвичайно погано. Ми можемо лише сподіватися, що причина буде переважати, а яскраві часи чекають звичайних людей.
Кращий аналітик заходу Олександр Литвин розповів про майбутнє світу на наступні 6 років
Захищені секретні установки: як очистити пластикові вікна