Я часто роблю худі тістечка на крупі манери, тому що я не їсть тваринних продуктів.

Я приготував багато вчора. вишневий млинй Як ви знаєте, що Lent тепер відбувається, тому рецепти для смажених страв дуже актуальні. Хто він! Сьогодні Я покажу вам, як зробити великий ласощі без яєць, молока і вершкового масла. Також підходить для веганів. Пальці добре!

Я зробив простий торт з вишнею і шоколадним тортом з вишнею на суміші борошна і манкі. В цілому я часто готую худі тістечка на крупі смоліни, так як я не їсть тваринних продуктів. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. В кінці цієї статті я поділю один трюк, завдяки якому можна поліпшити смак делікатесів. Насолодіться Вашим приготуванням!

інгредієнти
  • 1 ст.л. сималіна
  • 1 ст. борошна пшеничного борошна
  • 2 ст. какао порошок
  • 1 ст.л. води або рослинного молока
  • 150-200г цукру
  • 60 мл рослинної олії
  • 0,5 ч.л. соди
  • 1 ч.л. лимонного соку
  • 150г безшовні вишні

Підготовка
  1. Перше, що я змішувати всі сухі інгредієнти, крім соди. У великій мисці я додаю борошно (до речі, маю рис), омоліна, цукор і какао. Головне, щоб добре перемішати, щоб не було грудок.

2. Далі заливаємо рослинне молоко в суху суміш (якщо у вас немає, відчуйте вільно використовувати звичайні води), а потім масло. У мене є маслини. На даному етапі ретельно перемішати всі інгредієнти до однорідного стану. Потім соди соди з лимонним соком і додайте його до шоколадного тіста. Перемішайте тісто знову і додайте його не менше 10 хвилин, щоб відпочити. Необхідно, щоб оселилася манна крупа.

3. У цей час я повертаю на духовку і встановіть температурний режим 180 градусів. Цього разу я замерзла вишня, тому я прогрівав її трохи в сотейні, щоб відокремити заморожені вишні один від одного. Не варто нагрівати вишні на довгий час, так як це дозволить багато соку, і нам це не потрібно.
  4. Коли все готове, я кладу вишні в тісто. Форма випікання цього часу була просто змащена. Ви можете покрити його пергаментним папером. Я використовував форму розміром 24 см до 19 см. Висота приблизно 5 см.

5. Я запікаю пирога 35 до 40 хвилин. Потім я відразу ж зварююсь з духовки і дайте йому повністю охолонути в форму випічки. Готовий торт з вишнею можна прикрасити шоколадною глазур'ю або посипати шоколадною крихтою.

Отже, щоб смак пирога можна повністю розкритися, рекомендую приготувати ласощі ввечері. А потім просто покласти торт в холодильник і почекайте ранку. Всі торти, виготовлені на крупі смоліни, на мій погляд, краще їсти наступний день. Я спробував зробити торти і кекси за цим принципом. Через деякий час не тільки смак, але навіть текстура зміни страв. Просто спробуйте!

Якщо ви шукаєте цікаві рецепти для пісних страв, я поділю свою останню статтю. У ній я розповів вам, як зробити прості торти з картопляного пюре в сковороді. Я люблю їх так багато, тому я раджу їх приготувати.

Я також хочу поділитися рецептом пісних морквяних котлет і медових муфінів. Ваше харчування під час Lent не має бути бідним. Не боятися експериментувати. Бон привіт!