Я вирішив довго, що я не хочу дітей, зупинити мене, що я буду змінити мій розум.

Кожен має право та обов’язки: цивільні, політичні, соціальні, економічні та екологічні. Хочу говорити про цивільні права. У людини є право на життя, свобода думки, право на особисту цілісність і гідність людини, право на материнство, сім'ю, до дитинства. У той же час людина не може порушувати права інших, оскільки всі рівні права та обов’язки. Якщо ви читаєте Конституцію, то навряд чи десь буде говорити про те, що якщо жінка не хоче дітей, вона повинна бути озвучена.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Людина може зробити що-небудь з його тілом: прикрасити татуюванням, виростити волосся, фарбувати волосся, схуднути, вправа в тренажерному залі, зробити любов або піти в монастир, стрибати в абіс з парашутом, ризикуючи його здоров'я. І до тих пір, поки це не про благополуччя інших людей, ніхто не повинен доглядати. Але коли мова йде про жінку, яка відмовляється від народження, суспільство не приймає його.

555980 Р

Соціальні ролі визначаються дорослими для своїх дітей: вони одягають дитину в рожевому кольорі, якщо це дівчина, або в блакитному випадку, якщо це хлопчик. Вони дають хлопчику машину на день народження, і дівчина лялька. Коли 18-річна дівчина говорить, що вона не планує дітей, вона розповість, що вона змінить її розум і це все неспроможність. З якоїсь причини перспектива стати матір'ю один день раптом стає для жінки не вправо, але прямий обов'язок.

Колишні однокласники, друзі, батьки, колеги. Якщо вони одружені з дітьми, кожна жінка зацікавить ваші плани на життя. Батьки, які хочуть швидко зайняти себе чимось у віці, наполягати, що ви народжуєте. Партнер, який хоче висадити дерево, побудувати будинок і підняти сина, також поставить тиск на вас. З усіма любов'ю і трепідацією, з усім розумінням і підтримкою, але штовхач. І це не все.

Нагадуємо, що Ваша репродуктивна функція не вічна. Ви хочете, щоб діти, але коли ви вирішили, це буде занадто пізно. У деяких країнах коК все ще заборонені в XXI столітті. Інструмент, який може полегшити благополуччя жінки з проблемами здоров'я і дає можливість не завагітніти кожен раз, партнер думає в ліжку. На жаль, ця подія іноді буває без згоди жінки.

Причини, які не мають дітей, можуть бути невизначеним числом, наприклад: проблеми зі здоров'ям, стосується перенапруги планети і того факту, що покинутих дітей, які ніколи не відчувають себе материнською любов'ю, і так занадто багато. Поведінка проходу на спадкові недуги до майбутньої дитини, незадоволення їх соціальним статусом або нездатністю забезпечити дитину всім необхідним є загальними причинами, чому жінка відмовляється від дітей.

Після того, як один сказав, що відповідь «Я не хочу» достатньо для завершення діалогу, ніхто не зобов’язаний пояснити будь-яким. І якщо ви починаєте пояснювати, ви, ймовірно, отримаєте застрягти в нескінченний аргумент, де не буде ніяких правників. Правда полягає в тому, що жінка, яка має дивовижну здатність виробляти дитину, не має бажання. І в той же час кожен вважає, що його обов'язок перемішати дитину з бруду. Жінка може стати віртуозним музикантом, успішним бізнесменом, громадським діячем, революційним, видатним письменником, спортсменом. Якщо вона не має дітей, її життя гідне.

Крістен Реутерс виступив на конференції TED у 2016 році, де вона сказала, що жінка не втратила своє значення як людину, якщо вона не хоче мати дітей. Жінки поділяють свій життєвий досвід і досвід на тему того, що важкого шляху вона мала подолати, слухаючи, як кожен знайомий і незнайомець прилипає ніс у свій бізнес.

Р

«Я розповім, що не хочу дітей самостійно. Я не хочу розуміти один день, що я маю дитину, що я не хочу, щоб я не хочу доглядати за. До тих пір, як я не хочу дітей, це тільки про мене. Але коли у мене є дитина, вона буде впливати на нього теж, Крістен говорить.

про:blank

Я раджу дивитися і думати про те, як ми можемо іноді руйнувати життя людини просто, не погоджуючись приймати свою точку зору. Кожна людина має право розпоряджатися своїм життям, оскільки він хоче, поки вона не турбує життя та здоров’я інших.