Історія дочки мільйонера, які одягалися як бездомний чоловік

Меланія – дочка мільйонера, яка мріє про онуків. Однак дівчина не поспішає почати відносини, оскільки вона занурюється в роботу і благодійну діяльність. Під час чергової сімейної вечері батьки зуміли віддати свою дочку шукати кохану. Що відбулося на випадковому засіданні по вулиці здавалося б мрія людина, читайте далі в статті.

Хоча батько Меланія був мільйонером, він ніколи не використовував його. Закінчила престижний університет, знаходив інвестори і відкрив свій бізнес. Коли вона почала заробляти гроші, вона відправила деякі гроші на благодійність, як і її батько, з яким Меланія завжди взяла приклад.

Героїн вже 25 років, і її батьки давно мріяли про онуків. Меланія не поспішає одружитися. «Ви ніколи не любили своїх друзів», - сказала вона під час сімейної вечері. У відповідь батько і мати в одному голосі сказав, що перед дочкою обрали не найкращі хлопці. Але тепер все змінилося і вона є життєздатним.

309310р.

Меланія вважала про слова своїх батьків. А всього за пару днів пізніше вона побачила чоловіка гарно говорити до бездомного чоловіка на вулиці. Він відразу купив її, як Меланія особливо цінує доброту і величність у людей. Вона вирішила зустріти цю молоду людину і підійшов її першим: "Привіт! Моє ім'я Меланія. Бажаєте мати чашку кави зі мною?

На цій точці з'явився мангар до них і перевернувся до людини за допомогу. Він відразу взяв товстий гаманець з кишені і дав жінці кілька хрусткі рахунки. Ця дія ще більше ламається дівчина. Чоловік посміхався в її і прийняв її пропозицію. У найближчому кафе ми поговорили приємно. Далі ми обміняємось номерами і домовилися знову зустрітися.

Починав захоплюючий зв'язок Меланія і Арсенія. І дуже скоро дівчина зрозуміла, що вона впала в любов. Молода людина оцінила її, а через кілька місяців героїні запровадив батькам до свого дружця. А батьки Меланія дуже сподобалося. Розумний, розумний і в'язаний чоловік - це сім'я чоловіка захотіла дочку.

Весілля З кожним днем в Арсенії зростали почуття Меланія. Він зданий своїй досконалій людині, яка думає не тільки про себе, а й про інших людей. Він працював на успішну компанію, він пожертвував гроші на притулки тварин і організацій, які допомагають бездомним. Що ще варто бути щасливим?

Соон Арсеній зробив Меланію пропозицію для рук і серця. І дівчина, звичайно, погодилася. Підготовки для розкішного весілля були в повному гойдалці, коли друг Меланія розповів їй одну неприємну річ. «Ви, ймовірно, не вірите мене. Я просто зустрілася з Арами на вулиці. Він сказав дуже грубо до безпритульного хлопчика, який був йому. У дитини просили алмс, але Арсені був ірде до нього і пішли додому.

Меланія почала сумнівати щирість її чоловіка. Так вона вирішила перевірити, чи правильно її друг. Кілька днів до весілля дочка мільйонера вдягнена як бездомний і виходила до лавок на вулиці, де її майбутній чоловік проходить щодня. Коли вона побачила його, вона тримала його і просила за допомогу. Арсенія не схожа на її наполегливість. Він відштовхував дівчину далеко і сказав: "Злий!" Я сказав вам, що я б не даю вам дім. ЗАМОВИТИ!

На даний момент Меланія зрозуміла, що вона була жити в темряві протягом місяця. Вона повернула домашню хорку з гіркими сльозами децепції. Чи сказав він все Арсені? Він назвав другу, який працював на одному з благодійних фондів. З його допомогою вона дізналася, що Арсені ніколи не пожертвували гроші на будь-який з місцевих коштів. Він просто лежав до Меланії.

Не згадуючи, що дівчина згорла всі мости і розповіла Арсенія все вона думала про нього. Наскільки він запитав про її прощення, Меланія була адамантною. Її батьки підтримали свій вибір і були дуже зміщені, що вони не побачили обману в її fiancé.

Ця історія вчив Меланія не поспішати до висновків. Дочка мільйонера завжди стане приманкою для шахраїв. Тим не менш, це не означає, що вона повинна бути самотньою. У майбутньому вона познайомиться з гідною особою. Всі в хорошому часі!

Життя мудрості: Яка історія навчить нас? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу: Похабний або пізній правду вийде.Що б секрет був. Меланія була обманена особою, що закривається до неї, але ми впевнені, що вона ручить її біль. З досвідченим доброго, героїне стане міцним і життєздатним. Ми вважаємо, що його життя буде краще.