12
Подорож до Франції я не скоро, але порадувати себе міні-багети вже сьогодні, домашній рецепт
Вежа Eiffel, в’язниці в Бургундії, ріпчастий суп на Ріволі та багеті, придбані в Монмартрі, десь в минулому. Я відчуваю, що поїздка до Франції я не скоро, але все одно будь ласка, себе принаймні христина белла Це можливо. Багет в домашніх умовах готують без труднощів, якщо ви знаєте пару хитрощів роботи з тестом.
Сьогодні видання. "Сайт" інструкція із застосування боксеркиНагадуємо мене про подорож до Парижа. Легендарні французькі хліби, які потрібно їсти свіжими, або він швидко загострить!
Багет на дому Інгредієнти для тесту
Підготовка
Щоб краще зрозуміти всі тонкощі Французька багет-роботаДивіться відео з Qwizinet кулінарного каналу. Є багато розумних і перевірених рецептів!
про:blank
Також я пропоную, як приготувати багет з начинкою. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Як ви можете побачити, зробити багет. внутрішнє Не так важко. Французький хліб - це перфоратор і дуже ніжний на внутрішній стороні. Намагайтеся!
Багет, виготовлений за цим рецептом, мій домашній їсти в один вечір.
Сьогодні видання. "Сайт" інструкція із застосування боксеркиНагадуємо мене про подорож до Парижа. Легендарні французькі хліби, які потрібно їсти свіжими, або він швидко загострить!
Багет на дому Інгредієнти для тесту
- 200г борошна
- 130 мл теплої води
- 2г сіль
- 2g цукровий порошок
- 1 ч.л. оливкової олії
- 3g зневоднення пекарні дріжджі
Підготовка
- У глибокій мисці заливають сіяне борошно, цукровий пісок, сіль і сухі дріжджі. Полити теплою водою і добре перемішати з силіконовою лопаткою.
- Змішайте тісто своїми руками на 5 хвилин. Потім збираємо тісто в помпа, накрийте харчовою плівкою і залиште в теплому місці протягом 15 хвилин.
- Залийте рослинне масло і перемішайте ще 5 хвилин руками. Потім перенесіть тісто на стіл з маслом рослинного масла і продовжуйте перемішати ще 5 хвилин. Зберіть тісто в помаху, накрийте харчовою плівкою або рушником і знову залиште в теплому місці протягом 45 хвилин, щоб збільшити тісто в обсязі.
- Розділіть тісто на 4 частини. Кожна з них розгортається в кульку. Покрийте харчовою плівкою і залиште ще 15 хвилин. 14208820
- Прокочуйте кожну частину тесту в корж, а потім утворите багет з нього. Поставте багети на тару, накриту пергаментним папером. Трохи посипати верхню частину багетів борошном, покрийте їх рушником і залиште на 40 хвилин.
- Далі потрібно зробити невеликі надрізи на буклети. Змішувачі в попередньо розігрітій духовці при температурі 220 градусів за 30-40 хвилин. духовку необхідно прогрівати заздалегідь, а ємність з водою необхідно покласти на дно. 3610Р. 4200Р.
- Це, боксерки Готовий. Bon appetit!
Щоб краще зрозуміти всі тонкощі Французька багет-роботаДивіться відео з Qwizinet кулінарного каналу. Є багато розумних і перевірених рецептів!
про:blank
Також я пропоную, як приготувати багет з начинкою. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Як ви можете побачити, зробити багет. внутрішнє Не так важко. Французький хліб - це перфоратор і дуже ніжний на внутрішній стороні. Намагайтеся!
Багет, виготовлений за цим рецептом, мій домашній їсти в один вечір.
Аналіз еміентного психолога для визначення типів особистості
Кріплення, які можуть зануритися в будинок через каналізацію