Хлопець пансіонер розповів, як навчається навіть після 60 років

Для того, щоб залишатися ефективною людиною в поточному часі необхідно поліпшити день протягом усього життя. Але Як дізнатися Чи працює навчання та самоосвіта?

Сьогодні видання. "Сайт" Він пропонує говорити про буоятних пенсіонерів, які навчаються на 50, 60 і навіть 70 років. Що приводить їх? І вони не шкодують, що в таких твердих роках вони кинули нові виклики і давали спокійне життя?

У 2019 році понад 50 тис. студентів німецьких університетів, вік яких перевищує 50 років. Крім того, деякі з цих людей взяли участь лише лекції та семінари з окремих дисциплін, деякі додатково пройшли іспити та отримали відповідні сертифікати, а інша частина була повністю підготовлена в повному обсязі або частково в рамках програми бакалавра або магістра.

Які мотиви цих людей, які хочуть вчитися в таких поважних років? Перш за все, ці «студенти» вже вирішили, що вони цікавляться. Вони добре знають, що вони готові витрачати час на і приймати можливі труднощі. Вони просто зацікавлені в навчанні.

Також важливим фактором є можливість спілкування з молодими людьми. А коли відбувається обмін між представниками старших і молодших поколінь в аудиторії, він надає цінний досвід для всіх сторін.

Звичайно, придбання нових знань та отримання іншої професії доступна не тільки мешканцям високорозвинених країн. На сьогоднішній день, майже в будь-якому віці, ви можете взяти короткі курси, щоб отримати навички в цікавій галузі. У пострадянському просторі це також можливо.

«Мій хороший друг працює в якості майстра манікюру. І її заява, що місяць тільки за роботу в салоні вона отримує 80-100 тис. рублів (плюшевих клієнтів за будинок), здійснили серйозні інтереси в мене, пише 62-річний Оксана.

«Я вже помирав в той час, і був чуйним мисленням про те, як я живу на тих крихітних насадках, які я лежав від держави. Подруга консультує мене з манікюрної школи, де в парі місяців (і за досить розумні гроші) можна освоїти нову професію і отримати московський диплом.

«Найперше я був загиблим з мого віку, але виявилося, що студенти цієї школи мають всі роки. Атмосфера була дуже гарною і доброзичливою. Я пам'ятаю мій коледж років. На батьківщині з’явилися мами, і гості, і кілька жінок понад 50 років.

Після дослідження «Повчання муки протягом трьох місяців всі отримані дипломи». Але я знав, що отримати роботу без досвіду в моєму віці не буде легко. В кінці я знайшов місце недалеко від дому. Майстер манікюру, робота двох на своїх матеріалах, половина оплати. й

3610Р. 4200Р.

Я не маю своїх клієнтів. Я не знаю багато. Але мені сподобалося саму роботу. Я нарешті знайшов ще одне місце, яке було поруч. Незважаючи на те, що платіж був тільки 30%, і навіть розрахований на роботу і пізній термін.

У другому салоні вже більше людей, клієнти були залучені різними акціями та знижками. Часом після одного клієнта я відразу взяв на наступний. Поступово здобула швидкість, навчавшись від досвідчених дівчат корисних чіпсів. По суті, навчання продовжується через роботу. й

Так, не вдалося досягти 100, або навіть 80 тис. рублів. У першому місяці я тільки зробив $25,000, працюючи в двох салонах. Але з кожним роком заробіток поступово збільшився, навіть з'явилися перші клієнти вдома. й

«Повернувшись назад, я розумію, що рішення про вступ, безумовно, право. Я дізнався багато, опанував професію, познайомився з багатьма цікавими людьми. Я отримав більш активний, більш життєрадісний і навіть молодший. Це набагато краще, ніж просто сидячи в домашніх умовах своїми руками складаний і дивитися телевізор.

Звичайно, існує безліч таких прикладів, коли люди виявляють нові горизонти в твердих роках. Їх сміливість може бути загиблим. Поділіться думками про це. А також читайте наші інші статті про безплатних пенсіонерів.