Замовник не сплачував будівельника для ремонту у ванній кімнаті, і він кинув все на пил.

Що потрібно. ванна кімната? Що потрібно включити в повну суму? Чи необхідно, перш за все, укласти спеціальний договір з працівниками, в якому чітко зазначені всі вимоги? Звичайно, кожен може діяти по-різному, але ми розглянемо приклад ремонту санвузлів Американський бурштиновий вантажівка. Давайте подивимося на цю складну ситуацію.

Р

Минулого року в США в місті Колорадо був дуже сумний захід. У місті Колорадо-Спрінгс розпочав ремонт власного душу. вона. підвели команду робітниківРозпочалися ремонти. Жінки навіть знають загальну суму, яку вона повинна сплатити. Тільки бурштин не поспішав це зробити.

739577

З $7,000, Амбер платив робітників тільки 3,000. Але після того, як ситуація раптом взяла абсолютно новий поворот. А працівник прийшов до бурштину будинок з сланегаммером і просто Я почав носити санвузол.Так само він зробив. Бурштинова вантажівка не знає, як діяти і покоївка чоловіка на телефоні.

Youtube, “Я хто збирається платити мені?” Я тебе скажу. Немає одного іншого в Colorado Springs збирається виправити цю ванну кімнату. Коли всі дізналися, що я зробив це, тому що я не був платний. Я не була оплачена за свою роботу, працівник перебував в міжміських погромах.

Багато користувачів соціальних мереж відразу почали зануритися з бурштину, як тільки вона розмістила відео про погром своєї ванної кімнати. Коментатори взяли в сторону чоловіка з хребтом і вважали, що господиня будинку не править на всіх. Вона не може допомогти, але платити за роботу. Але людина, за словами коментаторів, зробив все правильно.

Бурштинський вантажоперевезення не тримав німих і явно заявили, що вона не сплачувала будівельників за свою роботу, тому що робота була виконана погано. «Я хотів здивувати. Але я не здивився. І я не збираюся дати їм другу частину грошей, поки я бачу повну ремонт, Янтар сказав. Вона також взяла серію фотографій свіжого санвузла, що показує, що це дійсно не ідеально.

Знайти компроміс лаціна У поліцейських з'явились. Журналісти також прийшли. Вони намагалися зв'язатися з компанією, яка забезпечила ремонтні послуги з перевезення вантажівок. Компанія заявила, що клієнт з причин, невідомих їм відмовився платити другу частину суми.

Власник компанії зазначив, що в кінці ремонтної роботи з власником будинку був повний непорозуміння. Клієнт повинен сплатити другу частину платежу до закінчення певного тижня, але не зробив. Співробітники не чують жодного невдоволення від Mrs. Truck і сподівалися, що все було для того, щоб клієнт був задоволений всім.

Що ще, компанія, яка надавалася Mrs. Truck з ремонтними послугами, - сказав вона ніколи не оплачена для встановлення дзеркала, освітлення, дверей, вентиляції, утримання та інших сантехнічних робіт. Бурштинський вантажоперевезення сказав, що вона чекала працівникам встановити двері, але вони ніколи не робили.

Вартість ремонту санвузлів та оплати правових витрат звичайного, бурштинового вантажу та управління підприємством, що надає послуги з ремонту, зустрічатися в судій Оскільки вони не можуть самостійно вирішувати складні питання, пов’язані з виплатою та відшкодуванням збитків. Амбер каже, що позови проти неї не піддаються. Але затінені душові руки працівника з сангеммером зробили занадто багато шуму. Спір тепер розглядається місцевим судом.

Веб-сайт: www.facebook.com Вирішити? Хто ви думаєте, що це неправильно? Домогосподарка або сланегаммер ремонтник? Можна тільки припустити, що вартість ремонту ванної кімнати з бурштину небаритно. Залишити коментар на цій ситуації в коментарях. Якщо ви вже досвідчені.