Дорогі духи можуть незабаром зникнути з полиць, витрачаючи всі заощадження, купили для майбутнього

"Яка різниця між парфумерною водою та туалетною водою?" А потім вона додала: Дорогі парфуми можуть незабаром зникнути з полиць, витрачаючи всі її заощадження, купили для майбутнього, що вдалося знайти. Доброго дня, що мій чоловік подарував улюбленому Солейлі Бланцю минулого року. Тепер ви не знайдете його з вогнем в денний час, і якщо є, то ціна просто простір!

Сьогодні видання. "Сайт" Ми будемо говорити про те, чи зараз заощаджувати ваші заощадження. парфумий Хороші інвестиції!

Що відрізняє парфумерну воду від унітазної води, я починаю з відмінностями між духом і туалетною водою. Перший, парфуми. більш стійкийніж парфумована вода. Зміст ефірних масел в них становить близько 20-30%, вони тривають до 6 годин, або ще більше. По-друге, духи сильно виражені скінченні ноти, так звані сливи.

Крім того, завдяки високій концентрації ефірних масел парфуми мають можливість поступово відкрити. Запах змінює час. По-третє, парфуми більш підходять для холодного сезону і ввечері, але не варто застосовувати парфуми для роботи в офісі. З мінусів парфумів тільки висока ціна.

Концентрація ароматичних речовин в парфуми трохи нижче (15-20%) ніж парфуми. Запах туалетної води триває до 4 годин, не більше. Однак, на відміну від парфумів, парфумерна вода може використовуватися протягом дня. Це також відомий як день духу. У парфумерній воді «серце» аромату виражений, але слив набагато слабкіше. Ціна парфумованої води значно нижче парфуму.

Виходячи з цього, можна сказати, що для кожної жінки бажано мати як парфумовану воду, так і парфуми в її парфумерному арсеналі. І бажано не тільки змінити настрій і сезон.

У зв'язку з санкції проти Росії, жінки тепер мають більш складний час ароматй Багато великих брендів косметики та парфумів оголосили про обмеження діяльності в країні. Саме тому за останні 2 тижні росіяни купили парфуми понад 10 млрд рублів. Це 1,5 рази більше, ніж рік раніше, і 172% більше місяця раніше!

«Привіт, полки великих парфумних магазинів тепер значно порожні. В одній руці більше 2 одиниць не дають! – каже сестра. Louis Vuitton, Hermes, Gucci, Céline, BVLGARI, Givenchy, Kenzo, Guerlain, Balenciaga, Prada, Yves Saint Laurent і навіть деякі з найпопулярніших російських жінок Chanel і Dior тепер буде дуже важко купити. Ці бренди підвісили роботу або зменшили асортимент товарів в Росії.

Ті, хто придбав парфуми зараз не втратили. Так як якщо є будь-які залишки або нові поставки фірмових парфумів, то він явно за всю ціну.

«Супери, якщо вони продовжують вантажі, то за новими цінами!» – поділяють свої враження главами великих парфумерних магазинів. «До того ж ми перенесли передоплату, скасовано відстрочення платежу. Склади постачальника швидко змішуються, продукція збільшилася за ціною 30-60%!

Для чого друг сестри відреагував: «Я купила 4 пляшки з Йоа Малона, і не тільки». Великі інвестиції Я інвестую в парфуми, елітні моделі. Вам необхідно тримати в холодильнику. Я вважаю себе далекозорою! На фоні залізної завіси вони будуть коштувати не менше 2000 за 100 мл за два роки!

Що стосується великих компаній Росії, таких як Estel, New Line, Aravia, Miit, Kora, вони також повинні підвищити ціну, щоб вижити. Навіть якщо товари або деякі компоненти були придбані на старому курсі долара і укладають на склад.

Але потім потрібно буде придбати нові партії продукції на більш високі ціни, оплачувати зарплату своїм співробітникам. Так зростання ціни продовжить косметичні продукти.

Для жінок, самодогляду, як антидепресант. Духи є святими для багатьох дівчат, що ви думаєте?

Я також пропоную дізнатися, які дешеві кологани з радянськими запахами приваблюють сучасні господині. Практичність і відсутність шахрайства!

64812.

Тепер ви знаєте різницю між парфумерною водою і туалетною водою. Як і які парфуми варто купувати для майбутнього. Це справа смаку! Після всіх, без «Dior» і «Chanel» можна зробити. У магазинах корейської косметики все ще на одному рівні. Що відбувається поруч, Постачальники не знають. Можливо, вони також будуть рости...

Багато людей сподіваються, що буде нова якість парфумерія Російський виробник або Китай буде радувати щось. Але так далеко не складно сказати саме про це.

Ви думаєте, що ви повинні купити ваші улюблені іноземні парфуми або чекати до появи нових цікавих аналогів?