Оптимальний прогноз Людмила Хомутовська за 2022 квітня

Людмила Чомутовська - Відомий в Україні таролог і психічний. Жінка називає себе гідом між світами. І головне завдання в роботі з людьми – допомогти їм відкрити власний ресурс і канал. Фахівці навчають працювати з тим, що притаманне кожному з нас.

Завдяки своїм навичкам Chomutovskaya робить таро прогнози. На другий день Людмила розповіла, що карти говорять про майбутнє України. Але не знаю, що я думаю. Сьогодні ми будемо говорити про Квітень 2022. Чи буде війна кінець?

Людмила Хомутовська робить прогнози таро на місяць. Для цього вона прокидається дуже рано, тому що в 4 ранку вона може скористатися чистою потокою і витягти необхідну інформацію з неї. Будь-яке прогнозування починається з ідентифікації знаків місяця. Це спеціальні енергії, які приїдуть людям в цей час.

Прогноз Людмила складається з 3 шарів. Відповідно, вона витягує картки з 3 різних палуб. Таким чином, 1-й знак був енергоєм самозбереження та єдність з країною. 2-а карта вказує на будинок і сім'ю, а 3-й вказує на стан тривожності, що живе в кожному українці за останні 40 днів. Люди чекають щось добре.

Війна залишає свій знак у всіх сферах життя, а фінанси особливо впливають. Незважаючи на це, astrologer reassures: Україна буде під надійним захистом дружніх країн. Продовжувати розвиток економіки завдяки мудрим нововведенню керівництва країни.

Карти свідчать про те, що держава згуртованості зацарить в суспільстві. Кожен громадянин України розуміє, що він робить і для чого він необхідний. Війна триває не тільки на полі бою, але й всередині кожного українця. Повернутися до нормальної рутини складно. Тим не менш, люди крок за кроком підходити до цього за користь всієї країни.

До сих пір у військовій сфері закріпився старан. Не розуміти, куди піти далі і що буде завтра. У квітні українці отримають новий потік ворожої дезінформації. Зробимо людей, як жити. Але зараз навряд чи це призведе до будь-якої частини.

доб.

Є багато позитивного руху в здоров'я. Зрозуміло заперечувати, що через війну коронавірус виводиться на фон. Ми практично припинили розмову про пандемію Хоча деякі люди все ще хворіють, є багато хто був вилучений стресом. На тілі повністю активовано, так як режим самозбереження вимкнено.

Крім того, Хомутовська каже, що в квітні система охорони здоров’я України не потребує фінансових інвестицій. Це буде досить.

На політичному фронті буде всього заспокійливого. Правосуддя буде переважати і Україна впевнено перейде до позитивних змін і миру. Політиці будуть брати участь в законах і веде переговори з відновленням правди.

Наприкінці свого прогнозу Людмила відкриває 3 карти, які не відносяться до будь-якої конкретної області життя. Це карти, які відповідають питання, "Що ще слід знати?" Експерт попереджає, що громадяни України не знають все, що відбувається в країні. Однак, необхідно, і всю правду буде скоро або пізніше стати громадськістю.

Зберігайте вухо відкритим: все ще достатньо хитрості і зради. Але всі мірники будуть покарані. Україна ніколи не буде таким же, що ви повинні розуміти. Всі майбутні зміни мають позитивну енергію.

Що відбулося і що відбудеться в Україні – це кармічне навантаження. Незважаючи на це, українці впораються з усіма проблемами. Хочу вірити, що все буде таким. Російська війна завершиться найближчим часом. Ми бажаємо українців міцності та перемоги!