12
Щоб відволіктися від новин, запитайте всі інші хитрі питання, чоловік завжди виграє.
Останнім часом я знайшов нове слово в статті – «Думськпрокат». Вікіпедія пише, що мова йде від англійського атома - "evil rock" і scroll - "прокрутка, фліп." Психологи визначають це явище як болючий занурення в новинному кормі. Зважаючи на це, ми проводимо всі наші вільні години, що поглинає негативну інформацію. В результаті виникає стрес і депресія. Щоб відволіктися від новин, наша родина вирішує головоломки і різні таємниці. Вони включають дітей і дорослих в геймплей, розвивають логічне мислення і дозволяють відчути радість розчину, знайденого.
Різні головоломки.
Відповідей.
Наші смішні свічки допоможуть вам провести час з користю. Після того, як винахідливість допомагає шукати незвичайні, цікаві і прості рішення, досягаючи результатів не тільки в грі, але і в реальному житті в найкоротші терміни.
Різні головоломки.
- Я місто і я фрукт. Я теж пісня. Як я?
Ця головоломка хороша тим, що вона дозволяє не один, але багато відповідей. І ви повинні шукати їх в абсолютно різних областях. Тут Вам потрібні не тільки знання географії, але й деякі музичні еруди. Крім того, знання іноземних мов не будуть зайвими.
- Які номери необхідно замінити знаками питання?
- Про нас
Один селян залишив 17 корів до трьох синів. У своєму виступі він замовив давати половину спадаючого сина, третину до середини і дев'ятого до найменшого. Як приймати братів з останнього батька?
Пілінги - Владики Владики
Єпархієпископ заявив про відсутність судимості до поліції. Прибуваючи на сцені, детективи побачили, що будинок був мезом, меблі перетворилася, а килим був в брудних доріжок. Але на двері немає підстави.
Один з вікон був розбитий. На судових списках звернулася Владика. Що призвело до детективів до цієї ідеї? - Дорожній знак
Знайдіть шаблон для заміни позначки питання за номером.
Вашингтон - 162
Чикаго - 54
Річмонд - 70
Бостон-
р.
Відповідей.
- Не існує багато відповідей російською мовою. Першим за все я б закликав Раїзин. Це не тільки сушені ягоди винограду, але і районний центр Харківської області. Що стосується пісні, прислухайте до складу рапперної молі з фруктовою назвою.
Знайти наступну відповідь непросто. І тільки реальні полімати можуть це зробити. Назвіть, хто знає знаменитий прізвик Нью-Йорка - "Великий яблуко". Є багато пісень про Нью-Йорк.
про:blank
Більше відгуків англійською мовою. Наприклад, місто помаранчевий в Австралії та пісня Orange Sunset. Lemon Grove в Каліфорнії і Lemon Пісні легендарними британськими рокерами Led Zeppelin. Список можна продовжити і знову. Я сподіваюся, що ви доповните його в коментарях. - Напишіть в парах номери вище і нижче. Отримати ?7 27 37 і ?7 57 67. Зрозуміло, що всі номери відрізняються 10. Щоб не турбувати послідовність, замініть верхній знак питання з 1-йІ внизу на 4. Уй Виходить 17 27 37 і 47 57 67.
- Ось тут. Для того, щоб виконати умови волі, вам доведеться запозичати ще одну корову. Тоді старший брат отримає 9 Буренькі, в середньому 6, і молодший тільки три. Розрахунок: 9 + 6 + 3 = 18. Решта корова можна сміливо повернути.
- Детективи звернулися до Єпископа. У будинку немає скляних шкарпеток. Він може бути тільки зламаний зсередини.
- Регулярність полягає в розмноженні кількості вафельних листів за кількістю вакантів і загальної кількості літер. Бостон: 2 голоси, 4 шт. і всього 6 листів. Звідси ми отримуємо 2 * 4 * 6 = 48.
Наші смішні свічки допоможуть вам провести час з користю. Після того, як винахідливість допомагає шукати незвичайні, цікаві і прості рішення, досягаючи результатів не тільки в грі, але і в реальному житті в найкоротші терміни.
Що корисною капустою, зліва після приготування салату
Купальники в Ташкент змішують гречку і пшеницю: коли я приходжу до своєї сестри, вона завжди лікує таку кашу