Святий Теофан Реклюз також проживав у невимушених часах і спостерігався, як все проколюється в абіс.

Св. Теофана, освітлена його існуванням ціле подальше життя Церкви. На піку своєї кар’єри присвячували своє життя на земному чи молитві. Він не розглянув себе запобіжником, тому що він вірив, що реклюзії відмовлялися їжі і води, і провів решту днів у своєму осередку молитви. У той час як Теофан жив у своєму хуторі, він їсти і відвертий, спілкувався з його асоціаціями, але не проводила божественні послуги і прийоми в церкві.



23 січня 1815 р. очолювала св. Теофана, у світі Георг Васильович Говоров, Цей чоловік став одним з найбільш значущих фігур в історії православної церкви. Святий батько був архієпископом, громадським діячем і преахером, він був вказаний як святий.

Любов хлопчика для Бога, що закріпився у батьках. Його матір був глибоко релігійною жінкою, і батько його служив в храмі і часто взяв хлопчика з ним поклонятися. У віці 8 років хлопчик присвоювався патологічній школі Лебані. Тоді Джордж вступив до духовної семінарії Оріолу. Він був настільки пристрасний, що він добровільно повторив курс лекцій у класі філософії.



Пелес Джордж навчався з великою старанністю і в 1840 р. виготовляючи на честь св. Підбадьорить Confessor. Ієромок Теопхан став членом російської естселезіатичної місії в Єрусалимі 1846 р. Він навчався греко-французьким, навчав інших релігій: католицький католицький католицький католицький католицький католицький католицький католицький католицький католицький католицький католицький католицький католицький католицький католицький католицький католицький католицький католицький католицький католицький католицький патріарх.

З початком Кримської війни 1853 р. батько Феофан змушений повернутися на батьківщину. У 1855 р. став архімандритом у Санкт-Петербурзі Після 4 років Архімандрит Теопхан почав керувати іноземцями Тамбов. Тут відкрився багато шкіл і шкіл, жіноча діокестанська школа.



З 1856 р. Святий батько почав випустити «Владімір Діоксан Газет». Св. Теопхана приурочився до служби Божого, він взяв участь у божественних службах та відвідав різні території, підпорядковані йому. Але з усією душею Теофан простягається за секлюзія, двічі подав клопотання про звільнення від обов'язків аббота.

У 1872 р. коло відвідувачів обмежена, а батько святої змогла організувати скромну церкву в його клітинах. Він служив Божественній Літургії на вихідних, і в останні роки життя щодня.
священик не тільки молився, він читає багато і проаналізував листування, написав повідомлення для людей. Підвіска «Реконструкція» займалася іконописом, пришивається одягом, була захоплена різьбленням деревини. 6 січня 1894 р. Святитель Теопхан відступив до Господа. священик похований у Вишинській пустелі, в Казанському соборі.



Виконавці християнської доктрини, «Внутрішнє життя», «Як молитися» та інші твори священика. Святий Теофан складається з інтерпретації Святих Списків Нового Заповіту: першого послання до корінтян, другого послання до Тимоти та багатьох інших. Він переклав і поєднував пам'ятники патріархальної літератури в загальний набір і об'єднав їх в «Компасіон».



Сент-Аопхан Вишинський загиблий про долю російського народу. У серцях чоловіків захопився Святий батько. «Як багато прикметів Господь продемонстрував над Росією, доставив її від ворогів найсильніших і підкорив своїх народів!» І все ж зло росте. Тексти пісень, а це означає: Чи не ми приїжджаємо до наших почуттів? Бог покарав нас і покарав нас, але ми не розуміємо. Вони застрягають в західному грязі, і це океї. Ось очі, але ми не бачимо, є вуха, але ми не чуємо, і ми не розуміємо з нашими серцями. Вдихаючи цей шолом, ми спінюємо як божевільний, не пам'ятаючи себе. й

«Для нас надішлемо іноземним вчителям, щоб вони принесуть нам наші почуття». Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Святий батько побачив спасіння в освіті через літописні книги, молитви та віру.



Довгий час від Theophanes Recluse пропагував Боже покарання за всіх невірів і зло людей. Тепер найстрашніші прогнози мудрих літніх людей, які можуть побачити майбутнє багато років до того, що сталося дійсно. А якщо вони жили зараз, алас, їх думка людей не змінилася. До Господи привели тільки добрі справи і яскраві думки. Ми з радістю привеземо до себе. Бог бачить все і винагороджує всіх, відповідно до своїх дів.



Категории

Смотрите также

Новое и интересное