У віці 42 я вирішив запекти куліч вперше, я зробив все строго за рецептом, я ніколи не пробувала випічку більш смачними, ніж тістечка.

Великодній період 3 березня 2022 р. розпочав Велике Лент. 23 квітня і наступного дня, в неділю, ми святкуємо яскраві свята Великодня. Відпустка повинна бути приготовлена в першу чергу внутрішньо: для променя і затримки від злих думок, скидання гріхів і затримки вашого тіла і душі від спокус. Сьогодні хочу поговорити про те, як мій глибоко релігійний бабуся запечена торти на Великодні. Бабця райів відмінно запечена лікті з крупою в сільській духовці, особливо ігнорував духовку.

Кульич з цукатами Кулічі на Великодні в нашій родині завжди випікав бабуся. Я ніколи не намагався зробити торт самому тому, що я боївся руйнувати тісто. Це так само, як бабуся ніколи не робить. Її торти були жовтими, як курчат і дуже ніжними. Особливо після Lent цей хліб так смачний.

Я нарешті знайшов рецепт, який пообіцяв мені смачні торти на мій перший смак, на мій бабуся старий кухар. Очікуючи свято, щоб знищити все, я не почав навчання заздалегідь. Тепер я знаю, що цей рецепт ідеально підходить для тих, хто ніколи не запечений кулічі на власні очі.

257768

Peels Інгредієнти
  • 250мл молочного сиру
  • 12 г сухих дріжджів
  • 3 яйця
  • 3 жовтки
  • 150г вершкове масло
  • 700г борошна
  • 250г цукру
  • 30г мед
  • 20г лимонна шкірка
  • 20 пілінгів апельсина
  • 5г сіль
  • 150г кандимед
  • 0,5 ч.л. турмерної
  • 150г родзинки
  • 2g ванілін
  • 100мл апельсиновий сік

Підготовка
  1. Зробіть молочне молоко першим. Доведіть молоко до кипіння в сковороді, потім знизіть вогонь і періодично видаліть піну з молока. Варто варити на повільному вогні 3 години. Після цього молоко можна додати в випічку.

2. Охолоджуйте молоко до 38 градусів і підготуйте опару для тесту: змішайте 12 г дріжджів і 250 мл гілового молока. Поставте його в тепле місце протягом 7 хвилин.
  3. Змішайте розм'якшене масло з 50 г цукру і 3 яєчних жовтків до однорідної, додайте 3 яйця і підійдуть дріжджі. Дивитися все добре. Залишити коментар на 12 годин в теплому місці.
  4. Вимити родзинки і залити її в 100 мл апельсинового соку. Можна просто залити окропом.

5. Змішайте шкірку апельсина і лимона з 200 г цукру. Потім додайте ваніль, мед, цукор і борошно. Додати ірмеричну і щіпку солі. Змішайте в'язку однорідне тісто руками або міксером.
  6. Додати деякі цукерки і родзинки до тесту. Залиште тісто в глибокій мисці або сковороді і залиште на 1,5 години під харчовою плівкою в теплому місці, щоб тісто збільшується в обсязі по 2 рази.

7. Вийняти тісто і розділіть його на 4 частини. Поставте форми на сковороду і залиште під плівкою на 1 годину. Потім зніміть плівку і залиште тістечка на ще 1 годину при кімнатній температурі. Тепер нагріваємо духовку до 170 градусів.
  8. Випікати коржі у формах діаметром 13 см в духовці на 170 градусів 35-45 хвилин. Перевірити печиво зубочисткою.
З решти яєчних білків можна приготувати глазур і прикрасити верхівки тортів. Випічка не пахне всіх дріжджів, торти залишаються м'якими і не закручуються досить довго. Можна прикрасити глазур цукровою посипкою або крупою.

Для того, щоб торти вперше вийшли, всі інгредієнти для випічки повинні бути про однакову температуру. Тісто повинна виростити 3 рази, в темному теплому місці. Кульчі повинні бути запечені в гарному настрої і з молитвою, після чого паси будуть смачними. Краще змішати тісто своїми руками, але якщо є багато його, можна використовувати тісто. Щоб тістечка не горять, краще використовувати невеликі форми - так верхню і дно торта буде розігріти, а тісто буде випікати з усіх сторін рівномірно. Який ваш улюблений рецепт торта?