22
У віці 42 я вирішив запекти куліч вперше, я зробив все строго за рецептом, я ніколи не пробувала випічку більш смачними, ніж тістечка.
Великодній період 3 березня 2022 р. розпочав Велике Лент. 23 квітня і наступного дня, в неділю, ми святкуємо яскраві свята Великодня. Відпустка повинна бути приготовлена в першу чергу внутрішньо: для променя і затримки від злих думок, скидання гріхів і затримки вашого тіла і душі від спокус. Сьогодні хочу поговорити про те, як мій глибоко релігійний бабуся запечена торти на Великодні. Бабця райів відмінно запечена лікті з крупою в сільській духовці, особливо ігнорував духовку.
Кульич з цукатами Кулічі на Великодні в нашій родині завжди випікав бабуся. Я ніколи не намагався зробити торт самому тому, що я боївся руйнувати тісто. Це так само, як бабуся ніколи не робить. Її торти були жовтими, як курчат і дуже ніжними. Особливо після Lent цей хліб так смачний.
Я нарешті знайшов рецепт, який пообіцяв мені смачні торти на мій перший смак, на мій бабуся старий кухар. Очікуючи свято, щоб знищити все, я не почав навчання заздалегідь. Тепер я знаю, що цей рецепт ідеально підходить для тих, хто ніколи не запечений кулічі на власні очі.
257768
Peels Інгредієнти
Підготовка
Для того, щоб торти вперше вийшли, всі інгредієнти для випічки повинні бути про однакову температуру. Тісто повинна виростити 3 рази, в темному теплому місці. Кульчі повинні бути запечені в гарному настрої і з молитвою, після чого паси будуть смачними. Краще змішати тісто своїми руками, але якщо є багато його, можна використовувати тісто. Щоб тістечка не горять, краще використовувати невеликі форми - так верхню і дно торта буде розігріти, а тісто буде випікати з усіх сторін рівномірно. Який ваш улюблений рецепт торта?
Кульич з цукатами Кулічі на Великодні в нашій родині завжди випікав бабуся. Я ніколи не намагався зробити торт самому тому, що я боївся руйнувати тісто. Це так само, як бабуся ніколи не робить. Її торти були жовтими, як курчат і дуже ніжними. Особливо після Lent цей хліб так смачний.
Я нарешті знайшов рецепт, який пообіцяв мені смачні торти на мій перший смак, на мій бабуся старий кухар. Очікуючи свято, щоб знищити все, я не почав навчання заздалегідь. Тепер я знаю, що цей рецепт ідеально підходить для тих, хто ніколи не запечений кулічі на власні очі.
257768
Peels Інгредієнти
- 250мл молочного сиру
- 12 г сухих дріжджів
- 3 яйця
- 3 жовтки
- 150г вершкове масло
- 700г борошна
- 250г цукру
- 30г мед
- 20г лимонна шкірка
- 20 пілінгів апельсина
- 5г сіль
- 150г кандимед
- 0,5 ч.л. турмерної
- 150г родзинки
- 2g ванілін
- 100мл апельсиновий сік
Підготовка
- Зробіть молочне молоко першим. Доведіть молоко до кипіння в сковороді, потім знизіть вогонь і періодично видаліть піну з молока. Варто варити на повільному вогні 3 години. Після цього молоко можна додати в випічку.
- Охолоджуйте молоко до 38 градусів і підготуйте опару для тесту: змішайте 12 г дріжджів і 250 мл гілового молока. Поставте його в тепле місце протягом 7 хвилин.
- Змішайте розм'якшене масло з 50 г цукру і 3 яєчних жовтків до однорідної, додайте 3 яйця і підійдуть дріжджі. Дивитися все добре. Залишити коментар на 12 годин в теплому місці.
- Вимити родзинки і залити її в 100 мл апельсинового соку. Можна просто залити окропом.
- Змішайте шкірку апельсина і лимона з 200 г цукру. Потім додайте ваніль, мед, цукор і борошно. Додати ірмеричну і щіпку солі. Змішайте в'язку однорідне тісто руками або міксером.
- Додати деякі цукерки і родзинки до тесту. Залиште тісто в глибокій мисці або сковороді і залиште на 1,5 години під харчовою плівкою в теплому місці, щоб тісто збільшується в обсязі по 2 рази.
- Вийняти тісто і розділіть його на 4 частини. Поставте форми на сковороду і залиште під плівкою на 1 годину. Потім зніміть плівку і залиште тістечка на ще 1 годину при кімнатній температурі. Тепер нагріваємо духовку до 170 градусів.
- Випікати коржі у формах діаметром 13 см в духовці на 170 градусів 35-45 хвилин. Перевірити печиво зубочисткою.
Для того, щоб торти вперше вийшли, всі інгредієнти для випічки повинні бути про однакову температуру. Тісто повинна виростити 3 рази, в темному теплому місці. Кульчі повинні бути запечені в гарному настрої і з молитвою, після чого паси будуть смачними. Краще змішати тісто своїми руками, але якщо є багато його, можна використовувати тісто. Щоб тістечка не горять, краще використовувати невеликі форми - так верхню і дно торта буде розігріти, а тісто буде випікати з усіх сторін рівномірно. Який ваш улюблений рецепт торта?
Коли і де буде рематч Джошуа і Усик
Лікар-провайдер Денис Макашевський дав свій прогноз найближчим часом, що доля чекає нас