Я дуже втомився.

Як показує практика гармонійних пар, обов’язки подружжя в шлюбі діляться не за встановленим традиційним баченням суспільства, але за домовленістю. Це відбувається в шлюбах, де робота кожного чоловіка цінується другою стороною і ділиться не спільною роллю, але за можливостями. У парі Оксани та Ігната цей баланс вже давно зламався. Як дорослий чоловік не хоче докладати зусиль для сім'ї. І отримував Оксана.

Для більш ніж 20 років Оксана повинна дивитися таку ж картину: її втомлений чоловік на дивані перед телевізором. Звичайно, місце на честь квадратного екрана зайняла комфортне і компактне ноутбук, але суть його не змінювалася. Ігнат завжди провів своє дозвілля таким чином, і нічого не може пересуватися.

До тих пір, поки Оксана згадувала себе в шлюбі, ягнята завжди втомилася. У той же час, його постійна робота була не дуже важкою, нехай тільки високо оплачується. Але було достатньо, щоб в кінці дня скаржаться на екстремальну втому і падають на диван чекав вечерю.

Оксани працювала, теж. Її зарплата була ще вищою, ніж її чоловік. Так, вона не працювала фізично, бо її робота була інтелектуальною. Але це не усунено втоми в кінці дня. Вона також хоче сидіти на дивані і розслабитися. Однак ця розкіш була надана їй тільки перед сном, так як весь час після роботи Оксана дав додому, варіння і діти. Ігната, незважаючи на всі запити на допомогу, ніколи не було.

Через роки такого життя, терпіння Оксани прийшов до кінця. Одного разу, починаючи з її збудженого чоловіка в горизонтальному положенні з ноутбуком на животі, Оксана раптом вирішила, що вона нічого більше не буде. І замість того, щоб мити страви, вона впала в стілець і почала читати книгу.

Це день або два. Ігнат помітив, що щось було неправильно, тільки тоді, коли опинилися чисті пластини. Звичайно, він не збирався мити брудні. Після того, як ягнята раптом виявила, що раковини і туалет виглядають далеко від презентабельного, а блідо-шар пилу на меблі вже було видно неозброєним оком. Коли тапочки почали прилипати до лінолеуму, терпіння Ігната теж прийшла до кінця.

П'яти - Чи ви збираєтеся очистити або що? - Він попросив Оксани, які захоплено збирають головоломку.

- Ви не хочете робити все про це? Ви живете тут.

- Я не маю часу. Я втомився на роботі. Чи не можу я просто розслабитися в моєму будинку чистою і tidy?

- Я працюю, теж, і я втомився. Ви думаєте, що я хочу відпочити чистою і тидою, теж?

до Оксана, Я не розумію тебе. Добре, очищайте, якщо ви хочете чистоти.

- Я втомився від вас не розуміти основи! Я хочу, щоб зробити замовлення однаково! Я не мій! Якщо ви хочете почистити будинок, зробіть щось про це.

Оксани вважали, що це коротке, але примхливе спілкування підштовхує чоловіка до правих думок і бажань. Той факт, що жінка потребує допомоги. Тим не менш, ситуація вийшла в абсолютно несподіваний спосіб.

Через кілька тижнів, Оксана спійманий Ignat надягаючи речі в пакетах. Ігнат вже не може жити в цьому шлюбі. Що він пішов назавжди і помирає за розлучення.

- Я не можу жити в будинку, де я змушений зробити речі, що я не маю.

до Або ж, ви не хочете, збиваєте Оксана. - Де ви йдете?

- У мене є жінка на роботі. Вона погодилася взяти мене на себе час.

до О, удачливий, потім.

Пілінги Вечора Ігната не була в квартирі. Оксани перетворили на музику і, щоб її здивувати, досягнувши за лагу, щоб протерти пил на полицях. За перший раз в багато років вона насолоджувалася прибиранням. На даний момент вона не була, тому що «необхідний жіночий обов'язок» але тому вона бажала замовлення в будинку, де ніхто ще не був.

Цього вечора здавалося Оксани, разом з пилом і брудом з квартири, останніми слідами тривалих відвертих почуттів і відносин з Ігнатом зникли. І дав їй силу і радість. Оксани здавалося б, що ягнят пішов на довгий час. Я просто боїться її визнати. Тепер, більше, ніж коли-небудь, вона відчувала безкоштовно і зміст.

Життя мудрості: Яка історія навчить нас? Неприємний розподіл праці між дружинами ведеться, якщо не до сварок, то до прихованих гравітансів і напружених відносин. Обов'язки подружжя в шлюбі повинні бути організовані таким чином, що жодна сторона не відчуває себе позбавленою відпочинку або уваги від партнера. Це єдиний спосіб життя щасливої сім'ї.