Я ніколи не викинути вершкові або маргаринові обгортки, оскільки вони можуть замінити пергамент або мат для випічки.

Останній раз я е. Баку Як дитина. Класичні печиво азербайджанської продаються практично в будь-якому магазині цукерок. Тим не менш, ви можете купити його зараз. Однак, чому це зробити, якщо краще приготувати смачний смак? Я хотів бути коханим, і я знайшов дуже простий рецепт для печива. Я хочу поділитися з вами і розповісти про свій досвід приготування їжі.

Я ніколи не викинути вершкові або маргаринові обгортки, оскільки вони можуть замінити пергамент або мат для випічки.

Я хочу попередити вас прямо зараз: мій Баку краба виявився в дещо спрощеній формі. Щоб зробити печиво в класичному вигляді квітки, потрібно спеціальну насадку для кондитерського мішка. Автор YouTube-каналу «Кульінарім з танею», який я бачив рецепт, використовувався насадку 6В. Я висадив тісто без насадок. Як точно читати далі в статті.

інгредієнти
  • 120г вершкове масло
  • 60г цукровий порошок
  • 1 яйце
  • 200г пшеничного борошна
  • 0,5 ч.л. розпушувача (необов'язково)
  • щіпка
  • ангел

Підготовка
  1. Перше, що я готує інгредієнти. Олія повинна дати час, щоб плавати добре і стати м'яким. яйце має бути при кімнатній температурі. Я збити масло міксером за 1 хвилину. Потім додайте цукрову пудру, сіль і збивати протягом декількох хвилин до маси освітлює. На тій же стадії можна включити духовку на 190 градусів. Я ніколи не викинути вершкові або маргаринові обгортки, оскільки вони можуть замінити пергамент або мат для випічки. р.

2. Додайте яйце до кремової маси і збийте близько 3 хвилин, щоб об'єднати інгредієнти до однорідного стану. На кілька етапів я просіяю через борошняну суміш і акуратно перемішуючи тісто. Головне, що інгредієнти поєднуються. Не потрібно довго перемішати тісто, інакше печиво не буде дуже крихким. Можна додати розпушувач з борошном, але це не потрібно.
  3. Я покладаю готове тісто в тісто. В ідеалі потрібно використовувати астерську насадку, щоб печиво вийшли у форму квітки. Але якщо у вас немає, можна висадити тісто на сковороді без неї. Я зробив це: Я вичавив тісто в колі, утворюючи об'ємний плюс. Всередині кожної заготовки з пальцем зробили пригнічення для варення. Щоб запобігти тісто злипання, пальчик розмочений в воду. Я ніколи не викинути вершкові або маргаринові обгортки, оскільки вони можуть замінити пергамент або мат для випічки.

Таврець попередньо покривається хлібопекарським матом. Якщо немає ні, ні пергаменту, ви можете скористатися декількома пакетами нафти або маргарину. Це те, що мій мама робить.

4. В середині кожного печива я поставив кілька полуниці. Краще це зробити з цукерковим пакетом, але у мене немає. Я зумів ложку.
  5. Для запікання Baku kurabye не більше 10-12 хвилин. Зосередитися на духовці. Потім печінку необхідно повністю охолонути. Я ніколи не викинути вершкові або маргаринові обгортки, оскільки вони можуть замінити пергамент або мат для випічки.

Як тільки ви починаєте робити файли cookie, Поставте духовку на.й Це не випадок, де тісто може стояти і нічого не станеться. Якщо вершкове масло розтоплює занадто багато, Baku kurabje не вийде так крихкістю.

Наповнення на середину печива можна вибрати будь-який. У моєму випадку було готове полуничне варення. Також ідеальний варіант з замороженою ягідкою. Ягода або полуниця досить варити з цукром і подрібнити блендер до рідкого стану.

249665

Так як цей рецепт включає вершкове масло і яйця, і зараз Lent, я поділю пару пісних страв. Останнім часом я розповів, як зробити млинці на воді, щоб вони точно вийшли. Я також дуже люблю рецепт пісного морквого печива в рослинній олії.

Якщо у вас є інші ласощі у вашому арсеналі, обов'язково поділіть рецепт у коментарях. Я також чекаю на ваш фотозвіт про азербайджанський бісквіт. Бон привіт!