Я ніколи не викинути вершкові або маргаринові обгортки, оскільки вони можуть замінити пергамент або мат для випічки.

Останній раз я е. Баку Як дитина. Класичні печиво азербайджанської продаються практично в будь-якому магазині цукерок. Тим не менш, ви можете купити його зараз. Однак, чому це зробити, якщо краще приготувати смачний смак? Я хотів бути коханим, і я знайшов дуже простий рецепт для печива. Я хочу поділитися з вами і розповісти про свій досвід приготування їжі.

Я хочу попередити вас прямо зараз: мій Баку краба виявився в дещо спрощеній формі. Щоб зробити печиво в класичному вигляді квітки, потрібно спеціальну насадку для кондитерського мішка. Автор YouTube-каналу «Кульінарім з танею», який я бачив рецепт, використовувався насадку 6В. Я висадив тісто без насадок. Як точно читати далі в статті.

інгредієнти
  • 120г вершкове масло
  • 60г цукровий порошок
  • 1 яйце
  • 200г пшеничного борошна
  • 0,5 ч.л. розпушувача (необов'язково)
  • щіпка
  • ангел

Підготовка
  1. Перше, що я готує інгредієнти. Олія повинна дати час, щоб плавати добре і стати м'яким. яйце має бути при кімнатній температурі. Я збити масло міксером за 1 хвилину. Потім додайте цукрову пудру, сіль і збивати протягом декількох хвилин до маси освітлює. На тій же стадії можна включити духовку на 190 градусів. р.

2. Додайте яйце до кремової маси і збийте близько 3 хвилин, щоб об'єднати інгредієнти до однорідного стану. На кілька етапів я просіяю через борошняну суміш і акуратно перемішуючи тісто. Головне, що інгредієнти поєднуються. Не потрібно довго перемішати тісто, інакше печиво не буде дуже крихким. Можна додати розпушувач з борошном, але це не потрібно.
  3. Я покладаю готове тісто в тісто. В ідеалі потрібно використовувати астерську насадку, щоб печиво вийшли у форму квітки. Але якщо у вас немає, можна висадити тісто на сковороді без неї. Я зробив це: Я вичавив тісто в колі, утворюючи об'ємний плюс. Всередині кожної заготовки з пальцем зробили пригнічення для варення. Щоб запобігти тісто злипання, пальчик розмочений в воду.

Таврець попередньо покривається хлібопекарським матом. Якщо немає ні, ні пергаменту, ви можете скористатися декількома пакетами нафти або маргарину. Це те, що мій мама робить.

4. В середині кожного печива я поставив кілька полуниці. Краще це зробити з цукерковим пакетом, але у мене немає. Я зумів ложку.
  5. Для запікання Baku kurabye не більше 10-12 хвилин. Зосередитися на духовці. Потім печінку необхідно повністю охолонути.

Як тільки ви починаєте робити файли cookie, Поставте духовку на.й Це не випадок, де тісто може стояти і нічого не станеться. Якщо вершкове масло розтоплює занадто багато, Baku kurabje не вийде так крихкістю.

Наповнення на середину печива можна вибрати будь-який. У моєму випадку було готове полуничне варення. Також ідеальний варіант з замороженою ягідкою. Ягода або полуниця досить варити з цукром і подрібнити блендер до рідкого стану.

249665

Так як цей рецепт включає вершкове масло і яйця, і зараз Lent, я поділю пару пісних страв. Останнім часом я розповів, як зробити млинці на воді, щоб вони точно вийшли. Я також дуже люблю рецепт пісного морквого печива в рослинній олії.

Якщо у вас є інші ласощі у вашому арсеналі, обов'язково поділіть рецепт у коментарях. Я також чекаю на ваш фотозвіт про азербайджанський бісквіт. Бон привіт!