Найкраща серія квітень, для яких можна провести вечір в похмуру погоду

Очікується продовження «Матриошка» з 2019 року. І тоді я побачила підбір «серія квітня» і був дуже щасливим. Тепер я знаю, як провести вечірки в похмуру погоду! За словами психологів, Про насДля того, щоб зануритися в нову реальність, це саме те, що багато людей повинні підтримувати їх тон у цих складних разів.

Сьогодні видання. "Сайт" розповість Найкраще телебачення Переглядів квітня місяць. Хороші нові речі!

Серія

Перша леді. Більш часто, ніж не, важливі рішення в Білому домі впливають не політиками, але неприпустимими першими леді. Перша леді - зірка антології серії про дружини американських президентів. У першому сезоні представлені три основні персонажі: Елеонор Росвелт (Gillian Anderson), Бетті Форд (Michelle Pfeiffer) і Мікель Обама (Viola Davis).

Instagram / @dondesaltalaliebre "Жінки Матришка" Перший сезон був випущений в 2019 році і був тепло отриманий кіновласниками. Я дійсно шукав цю хвилюючу комедію. Згідно з сюжетом, серія нагадує «День прогортання», і головний герой дивно схожий на нашу Алла Пугачєва. Незважаючи на те, що сама актриса, яка керувала картиною, запевняє, що вона надихнула зображеннями кам’яної діви Америки.

Веб-сайт: www.kopilka.com «Анна і таємниця минулого» Молода дівчина Анна Стольман (керівник Ліза Арзамасова) працює терапевтом в Москві. Але одного дня вона повинна змінити своє життя і рухатися від столиці до провінційного російського міста, щоб подбати про її загиблого бабуся. У будинку свого дитинства вона відкриває не тільки спогади, але і щось абсолютно нове - унікальні здібності, які буквально перетворюють її погляд на світ.

Instagram / @aleius_gedeykos "Токіо поліція" Ця серія сподобається тим, хто хоче знати Токіо з несподіваного боку. Це історія молодого Джейка Адельштейна, який прибуває в Японії, стає криміналістом для Емірі Шимбуна, найбільшою англійською мовою.

Протягом багатьох років головний характер висвітлює темну сторону японської реальності на своїх сторінках. У кінці специфіку роботи принесуть йому обличчя на обличчя з босом Якуза.

Веб-сайт: www.bezdomnie.ua «Події Анни» У 2016 році 25-річний Анна Делвей – ака Анна Сорокіна з передмістя – одна прийшла до Нью-Йорка і, вважаючи на підтримку верхнього товариства Манхеттена, спробував отримати мультимільйонно-дельларний кредит для відкриття арт-простору.

Незабаром дівчина звинуватила про фінансові злочини, а в 2019 році суд вирокував її позбавлення строку 4 до 12 років. Серія на основі реальних подій. Кожен епізод - історія нової людини і його бачення того, що відбувається.

Веб-сайт: www.kopilka.com "Не знаю" Цікаво. драмаВін буде близько до тих, хто переживає кризу в шлюбі. Ділянка заснована на 8 друзів з часів інституту: три сімейні пари та два бакалаври. Всі під 40. І всі вони з'єднуються практично одночасно.

Причиною є питання, змотка з дерева, що періодично облітерує свідомість: «Я все так добре або зробив я просто звикли до гри з красивими скринами, але абсолютно порожній і не на всіх близьких мені?» ?

Веб-сайт: www.kirill_safonov_fan "Людина, яка фелл на Землю" Вентилятори фантастики обов'язково оцінять цю серію. Уявіть майбутнє людської раси в руках відчуження, який прийшов до Землі на вирішальний момент. Він встановлює, щоб врятувати нашу планету від долі своєї батьківщини і знаходить допомогу від іншого відчуження, який висаджував на Землі 10 років тому і самотнього жіночого інженера.

Серія ґрунтується на 1976-му культовому плівці David Bowie.

Р

Веб-сайт: www.varvara_rarura Редакційна рада Також я раджу познайомитися з вибором хороших мультфільмів для перегляду в сімейному колі. Не варто дивитися!

У 2022 році другий місяць весни прем'єрай Як ви відчуваєте про це Квітень шоу? Я вже почав дивитися життя Матришка, а потім ми переходимо на перегляд Анни і таємниці минулого. Я був дуже розчарований, що прем'єра другого сезону «Міддл Лейн Вампірс» перенесено на осінь.