9
Морозиво згущений в домашніх умовах, що завжди виходить
Коли я прочитав етикетку морозива, я соромлюся: ви не побажаєте такого лікування на ворога. Так я готую протягом двох років. згущений в будинку. Шановні друзі!
Сьогодні видання. "Сайт" Увійти морозиво без будь-яких хімічних речовин. Не можна відірвати!
р.
Морозиво згущений в домашніх умовах Інгредієнти для тесту
Підготовка
Також я пропоную читання рецепта для домашнього морозива на жовтках. Звернувшись до нашого дитинства!
Морозиво згущений в домашніх умовах дуже смачний і ніжний. Крім того, це без зайвих калорій, змішування і крижаних ковпачок!
Ну, якщо ви робите. морозиво, потім можна додати в крем з конденсованими пара чайних ложки какао-порошку. Також відмінно доповнювати домашні морозиво печиво "Орео" і улюблені ягоди або фрукти.
Сьогодні видання. "Сайт" Увійти морозиво без будь-яких хімічних речовин. Не можна відірвати!
р.
Морозиво згущений в домашніх умовах Інгредієнти для тесту
- 500мл крем
- 200 мл згущеного молока (0,5 банки)
- шоколад
Підготовка
- Залийте охолоджений крем в глибоку миску. Подаруйте їх міксером. Найкраще взяти вершки з високим вмістом жиру. Наприклад, 33%, але 15% також будуть працювати.
- Потім залити половину банки згущеного крему і перемішати до однорідності.
- Він підійде як начинка. наповнювачй Ви можете бути шоколадними кубиками або тертим шоколадом. Чудове доповнення до такого морозива може бути горіхами або сухофруктами. р.
- Суміш для морозива можна залити в спеціальні форми для морозива або просто в ящику і покласти в морозильну камеру 2-3 години. Бодибилдерши!
Також я пропоную читання рецепта для домашнього морозива на жовтках. Звернувшись до нашого дитинства!
Морозиво згущений в домашніх умовах дуже смачний і ніжний. Крім того, це без зайвих калорій, змішування і крижаних ковпачок!
Ну, якщо ви робите. морозиво, потім можна додати в крем з конденсованими пара чайних ложки какао-порошку. Також відмінно доповнювати домашні морозиво печиво "Орео" і улюблені ягоди або фрукти.
Чи існує універсальна формула для жіночого щастя, яка говорить Михайло Лабковський
Елліш Консультування електрики в кухні