Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

У нашій щоденній діяльності ми часто не помічаємо людей навколо нас. Ми піклуємось про життя інших людей, а також про бездомних людей, які ми проходимо щодня. Є багато з них, і часто вони потребують допомоги.

Сьогодні видання. "Сайт" Як боротися з бездомним і як краще допомогти їм.

Ми маємо багато зносу проти бездомних. Я страждав від неї. Але один день я прийшов через обліковий запис чоловіка, який допомагає бездомним людям і говорить про це в Instagram. Тоді я зрозумів, що ви не можете судити тільки тому, що вони менш схильні до інших. Багато безпритульних людей на вулиці через відсутність несправностей. Не має права думати, що він краще, ніж вони.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми можемо самі знайти себе в складній ситуації і не знайти сили, щоб піднятися. Отже, ми повинні стати більшою людиною сьогодні і зупинятися, просто проходячи кожного разу. Але що саме можна зробити? Побачимо, що Нікі давали своїх послідовників.

Життя бездомних: як бути
  1. Немає грошей. Перше правило, щоб дізнатися, що за жодних обставин ви не повинні давати гроші до бездомної особи. Збереження грошей допомагає системі, а не особа. Найкращі продукти харчування, одяг, гігієна. В цілому, все, але гроші.

2. Приїжджайте і пропонуємо їжу або воду. Бездомні люди завжди спрагі або голодні, навіть якщо вони відмовляються. Вони постійно зволожуються. Якщо людина відмовляється приймати допомогу, просто залиште їжу поруч і нехай мовчить.

3. Не запитайте занадто багато питань. Це може звучати помпа, але важливо пам'ятати це. Якщо ви хочете поспілкуватися, це акуратно і делікатно. Ви не знаєте, які ситуації людина перебуває в. На першій зустрічі запитайте ім'я тільки для початку розмови. Не кажіть мені, якщо це реально. Необов'язкові питання можуть натиснути, людина може закрити.

Порадуйте людину, як він або вона вказувала. Не запитайте його про життя на вулиці. Залишити коментар або відгук про те, що людина не хоче відкрити свою душу.

4. Не робіть обіцянок. Ви не можете бути впевнені, що ви зберігаєте своє слово і все буде працювати. Все краще не робити обіцянок, щоб не розчарувати людину знову. Він може розірвати свою останню надію, щоб вийти з вулиці.

5. Зберігати голову холодним. Пам'ятайте, що ці люди мають тверде життя. Вони можуть бути шокуючі. Вони повні з болем, стражданням і несправедливістю. Вони роблять вас жахом. Ви повинні бути готові до цього, перш ніж почати говорити. Зберігати ваш привід.

6. Відповідальність Якщо ви хочете бути друзями, завжди пам'ятаєте свою відповідальність. Ми всі прикріпимо до тих, хто нас добре. Бездомний не виняток. Якщо ви отримуєте чоловіка, не зникнете без пояснення. Через це може закриватися назавжди.

2516993

Що ви можете допомогти? Не кинуться добре їжі, що ви не встигли їсти. Зберіть те, що ви готові поділитися. Упакуйте його в сумку і зареєструйте "Особлива для бездомних." Потім вішайте сумку на сміття можна або поверніть її. Це буде велика допомога.

Про життя бездомних. Звісно, не всі будуть поспішати допомогти, але деякі будуть принаймні змінювати ставлення до цих людей. Довірте мене, це багато. Якщо ви хочете дізнатися більше про допомогу бездомним, рекомендуємо вам підписатися на обліковий запис bezdomnie.ua. У нас є багато корисної інформації.

Кожна з нас повинна бути доброю та іншими, тоді світ навколо нас повільно почне змінюватися. Почати з себе і ніколи не зупинитися. Зберігати своє людство і допомогти найкращій людині.

Як ви відчуваєте себе про бездомний?