Що платить за успіх царя комедії Робін Вільямса і що зробив його самогубством

З великою ніжністю я пам'ятаю фільми з улюбленим актором. Робін Вільямс: актор, комендант і просто неймовірно хороша людина. Ось як я пам'ятаю його. Сьогодні Хочу поділитися з вами найбільш незабутніми моментами творчого шляху. Я також хочу розповісти про депресію і чому ви повинні боятися.

Робін Вільямс: актор, комендант і просто хороший чоловік Робін народився в дуже заможні сім'ї Ford manager і модель. Маленький Роббі вже мав кілька мурах: вони народилися в попередніх шлюбах батьків. Звісно, такі сімейні зв’язки не принесли багато радості дорослому актору. Як і дитина, Вільямс був захоплений самотністю: його батьки були занадто зайняті власними справами. Як і раніше, він отримав зайву вагу, через яку він був дуже сором'язливим і не спілкувався з однолітками.

, Україна

GettyImages Moddy став неймовірно популярним у старшій школі. Не було через фінансову ситуацію своїх батьків. Нема! Робін отримав щось кулера від своєї мами: блискуче почуття гумору. Це було, а також відмінні вчинки, які допомогли хлопець знайти популярність.

У Нью-Йоркі вчився майбутня зірка, але один радий Робін шукати щастя в Лос-Анджелесі. Він був там, що Вільямс почав діяти в якості стенду-підбирача. Молода людина зуміла зачарувати своєю харизмою з першої хвилини виступу. Не вдалося зупинити сміхання і були у високих духах протягом декількох днів після відвідування клубу "Сучасник".

649 р.

Митець почав запрошувати на різні гумористичні шоу, хоча він також не зупинився в клубах. В одному з цих установах гуморист помітив режисера, який знімав серію «Щас Днів». Вільямс попросив грати відчужим Морком. Характер був настільки схожий на аудиторію, що творці шоу вирішили зробити окрему серію про нього. Америка любила Морк з усім серцем.

Популярність, депресія і кінець життя в сімдесятках стала піком популярності для Робін Вільямса. Фільм за участі «Події» став одним із найпопулярніших у цих роках. На жаль, в житті актора був дуже трагійний період, а його найближчий друг Джон Бєлуші. Вільямс спробував потопити гранату в пляшці і в речах міцніше. На щастя, він зацікавився велосипедом, який врятував його від всіляких наркоманій.

До великої шкоди всім шанувальникам своєї справи, майже все життя Робін страждав від важкої клінічної депресії. Він спробував втекти її через відносини. Але не перший шлюб до акторки Валерія Веларді, ані наступні союзи з Марша Граке і Сусан Шнайдер може допомогти художника з цим.

Поза «Ложки» Останній фільм з Робіном вийшов у 2014 році. У цьому ж році Голлівуд «куріння комедії» знайшов у своєму домі, без життя. Афіксація була причиною, але всі знають, що сам актор розірвав своє існування в нашому світі. Ця втрата була величезною трагедії для всіх, хто любив Робін.

Я хочу сказати кілька слів про депресію. Я думаю, що це легко вірити, що Вільямс мав багато грошей, друзів і багато шанувальників. Все це не запорука здорового психіку. У багатьох випадках причина депресії не специфічні події, але порушення обміну речовин в нашому мозку.

Оздоровчі засоби, які мають право на психотерапія. Вони також потребують підтримки своїх сімей. Якщо він фінансово стійкий і часто посміхається в громадському житті. Гроші не є запорукою щастя і відсутності самотності. Будьте уважні до ваших близьких і подбайте про своє психічне здоров'я.

Фотозвіт та стаття .