Випічка з лимоном особливий для мене. Моя мама використовувала для варіння тертих лимонаграфів як дитини, і зараз я люблю випікати сирець з лимонним жадом на Великодні. Він дуже ніжний. Десерт, як дорогий ресторан. Будинок відкидає його від столу всього за кілька хвилин.
Для Великодня я дуже хочу принести до святкового столу. Ацетитні торти для всіх, але душа хоче щось інше. Щось м'який курд з ароматом цитрусових. Основою для млинця стане шоколадний торт, але можна обійтися без такої основи. Всі інгредієнти призначені для знімної форми 25 см.
Інгредієнти для обрізного шару
- сир твердий 2,5 кг
- яйця 12
- 200г
- свінгери
- 400г
- лимонна шкірка
- ванільний цукор 1 мішок
Підготовка
- Змішайте сир з жовтками, цукром, вершковим маслом і ваніліном. Розімніть його блендером. Не робити це занадто довго, щоб занадто багато повітря не потрапити в масу. Під час випікання сирець сильно піднімається, а потім осідає.
- Додайте шкірку лимона і акуратно перемішайте з сирою масою.
- Окремо збийте охолоджені яєчні білки з щіпкою солі до високих вершин. За допомогою шпатули акуратно з'єднайте їх з замкненою масою.
Інгредієнти для шоколадної скоринки
- борошно 250г
- вершкове масло 120г
- 1 яйце.
- цукор
- какао 2 ст.л.
- розпушувач 1 ч.л.
- 2 ст.л. сметани.
Підготовка
- Всі інгредієнти необхідно перемішати і швидко замішати тісто. Якщо ви хочете тонка основа скоринки, ви можете використовувати лише половину тесту, і заморозити другий до наступного часу.
- Пархмент покривають дно форми, викладіть тісто для торта і рівномірно розподіліть його зі склянкою. Стіни форми повинні бути очищені.
- Покладіть сиру на торт і рівномірно розподіліть його за допомогою шпателя. Випікайте при температурі 180 градусів від 45 до 55 хвилин. Все залежить від вашої печі.
- Як визначити готовність млинця? Його середина буде трохи коливання. Після випікання залиште в духовці з дверима відкритими, а потім повністю охолодіть при кімнатній температурі.

р.
Курдський рецепт Інгредієнти
- лимони 3 штук (150 г лимонного соку + 50 г води)
- вершкове масло
- 250г
- Яйця велика 3 шт.
- холодне масло 50г
Підготовка
- Курд є фруктово-орієнтованим лікером. Необхідно варити в паровій бані. Спочатку зніміть шкірку з трьох лимонів і вичавіть сік. Потрібно 150г соку і ще 50г води.
- Додаємо кімнатну температурну олію, цукор і тепла до соку, поки всі інгредієнти повністю розчинені.
- Тепер додайте яйця і вдарив її блендером. Зігрівайте його знову, але не дайте його варити або яйця згорнеться. Сірий до маси густий. До 15 хвилин можна дістатися до готелю.
- У спекотній масі додайте 50 г холодного масла і ретельно перемішайте. Додайте курд-холодильник до кімнатної температури. Тепер на сирній основі можна викласти куртку. Після цього етапу в холоді можна покласти млинець. Бон привіт!
4345899
Ми сподіваємося, що ви досягнете успіху і на Великодніх ви зможете спробувати найсмачніший лимонний коктейль!