22
На Великодні, крім кулічів, пеку також сирець, але незвичайний, але з лимонним жуком.
Випічка з лимоном особливий для мене. Моя мама використовувала для варіння тертих лимонаграфів як дитини, і зараз я люблю випікати сирець з лимонним жадом на Великодні. Він дуже ніжний. Десерт, як дорогий ресторан. Будинок відкидає його від столу всього за кілька хвилин.
Для Великодня я дуже хочу принести до святкового столу. Ацетитні торти для всіх, але душа хоче щось інше. Щось м'який курд з ароматом цитрусових. Основою для млинця стане шоколадний торт, але можна обійтися без такої основи. Всі інгредієнти призначені для знімної форми 25 см.
Інгредієнти для обрізного шару
Підготовка
Інгредієнти для шоколадної скоринки
Підготовка
р.
Курдський рецепт Інгредієнти
Підготовка
4345899
Ми сподіваємося, що ви досягнете успіху і на Великодніх ви зможете спробувати найсмачніший лимонний коктейль!
Для Великодня я дуже хочу принести до святкового столу. Ацетитні торти для всіх, але душа хоче щось інше. Щось м'який курд з ароматом цитрусових. Основою для млинця стане шоколадний торт, але можна обійтися без такої основи. Всі інгредієнти призначені для знімної форми 25 см.
Інгредієнти для обрізного шару
- сир твердий 2,5 кг
- яйця 12
- 200г
- свінгери
- 400г
- лимонна шкірка
- ванільний цукор 1 мішок
Підготовка
- Змішайте сир з жовтками, цукром, вершковим маслом і ваніліном. Розімніть його блендером. Не робити це занадто довго, щоб занадто багато повітря не потрапити в масу. Під час випікання сирець сильно піднімається, а потім осідає.
- Додайте шкірку лимона і акуратно перемішайте з сирою масою.
- Окремо збийте охолоджені яєчні білки з щіпкою солі до високих вершин. За допомогою шпатули акуратно з'єднайте їх з замкненою масою.
Інгредієнти для шоколадної скоринки
- борошно 250г
- вершкове масло 120г
- 1 яйце.
- цукор
- какао 2 ст.л.
- розпушувач 1 ч.л.
- 2 ст.л. сметани.
Підготовка
- Всі інгредієнти необхідно перемішати і швидко замішати тісто. Якщо ви хочете тонка основа скоринки, ви можете використовувати лише половину тесту, і заморозити другий до наступного часу.
- Пархмент покривають дно форми, викладіть тісто для торта і рівномірно розподіліть його зі склянкою. Стіни форми повинні бути очищені.
- Покладіть сиру на торт і рівномірно розподіліть його за допомогою шпателя. Випікайте при температурі 180 градусів від 45 до 55 хвилин. Все залежить від вашої печі.
- Як визначити готовність млинця? Його середина буде трохи коливання. Після випікання залиште в духовці з дверима відкритими, а потім повністю охолодіть при кімнатній температурі.
р.
Курдський рецепт Інгредієнти
- лимони 3 штук (150 г лимонного соку + 50 г води)
- вершкове масло
- 250г
- Яйця велика 3 шт.
- холодне масло 50г
Підготовка
- Курд є фруктово-орієнтованим лікером. Необхідно варити в паровій бані. Спочатку зніміть шкірку з трьох лимонів і вичавіть сік. Потрібно 150г соку і ще 50г води.
- Додаємо кімнатну температурну олію, цукор і тепла до соку, поки всі інгредієнти повністю розчинені.
- Тепер додайте яйця і вдарив її блендером. Зігрівайте його знову, але не дайте його варити або яйця згорнеться. Сірий до маси густий. До 15 хвилин можна дістатися до готелю.
- У спекотній масі додайте 50 г холодного масла і ретельно перемішайте. Додайте курд-холодильник до кімнатної температури. Тепер на сирній основі можна викласти куртку. Після цього етапу в холоді можна покласти млинець. Бон привіт!
4345899
Ми сподіваємося, що ви досягнете успіху і на Великодніх ви зможете спробувати найсмачніший лимонний коктейль!
Я легко приготувати медовики для будь-якого свята за рецептом матері, я не скачав торти.
Критий Олександр Васильєв пояснив, де купити одяг, щоб виглядати гідно