Жовтий підвіконня вже не проблема, є засіб, який поверне його на білосніжний вигляд.

Весна – найкращий час для загального очищення, особливо на Великоднє Єва. І так, що прибирання не займає всього дня, можна підходити до цього випадку поетапно. Наприклад, один день можна виділити півгодини для миття кухонних шаф, другий для люстр, а третій для підвіконня для пластикових вікон.

Багато людей мають пластик у своїй квартирі. підвіконняй Хтось кладе вази і саджанці на них, а хтось влаштовує кушечку з них. У будь-якому випадку, з часом, підвіконня жовтіє, і питання про те, як довести їх до персидинового чистого і красивого вигляду актуально для багатьох господинь.

Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість про те, що він буде використовувати. білий знову. Стайни і бруд зникнуть!

Підвіконня для пластикових вікон Не можна мити загартоване брудне пляма з підвіконня і жовтийй Я пропоную вам простий і доступний засіб, щоб переконатися, що ваш білий підвіконня завжди освітлює чистоту!

Я дуже люблю те, що цей домашній засіб не має хлору, який не тільки має неприємний запах, але може також корої бавовняних тканин і багато іншого. Цей метод є його. І це під час хімічної реакції, що підвіконня відбілюється і очищається.

Вам потрібно.
  • сода для випічки
  • оцити 9%
  • господарсько-супа
  • рукавички

Статус на сервери
  1. Спочатку протерти підвіконня вологою тканиною. Потім наносимо соди на вологу поверхню тонким шаром.
  2. Немає необхідності розтирати соду, просто залишити його на місці.

3. Нержавіюча або губка, яку ви будете мити підвіконня, замочити в оцці і милі. Поверхня відразу почнеться - і саме те, що нам потрібно.
  4. Залиште продукт на поверхні підвіконня на 10-15 хвилин, щоб інструмент повністю працював.
  5. Хочу привернути увагу до того, що такі процедури очищення повинні проводитися в побутових гумових рукавичках, щоб не завдати шкоди ніжній шкірі рук.

6. Після 10-15 хвилин ретельно промийте продукт водою і протріть сухим. Все це!

Пропоную ознайомитися з 10 варіантів функціонального розташування підвіконня. Наші редактори порадують кожного з ідей!

Як видно, підвіконня для пластикових вікон можна швидко мити і без зайвих зусиль. Жовтий не буде проблемою! І я такий же спосіб. лацінай І результат дуже крутий!

Як відбілити підвіконня?