Підтримка Laima Vaikule є неоціненною, вона в США, і вона відчуває себе дуже близько.

68-річний Laima Vaikule тепер Це в США. Крім того, митець перейшов на інший кінець світу в лютому і не поспішає повернутися до рідної Латвії. Причини цього рішення співачки "Сайт" І сказав він сьогодні.

28 лютого Лайма Vaikule поділився коротким відео на своїй сторінці Instagram, в якій вона розповіла проти війни і втрати життя з обох сторін.

Поза «Ложки» У Києві звернулася жінка. І в момент розмови змушений сидіти в темному бомбосховищі з дітьми.

Помітно, що це видовище стояв перед художником протягом тривалого часу. Вона закликала всіх, щоб допомогти зупинити цю божевільність. "Не війни!" Стоп, будь ласка, запросив співак.

Російські митці знайшли мужність підтримати Україну на ранні дні російської навали. Тим не менш, Laima Vaikule підтримала слова, спробувала допомогти справі.

GettyImages, наприклад, Андрій Данилко, хто з першого дня війни був у Києві, згадує, що серед пари людей, які називали його з-за кордону, був Вайкул. Данилко приймав, що почув у голосі збудника Ліми, пропонував допомогу.

Відомий, що акторка пішла з її цивільним чоловіком Андрієм Латковським у Сполучених Штатах. Зазначені журналісти, зазначили, що причина поїздки була медичними показаннями. Про це заявив, що Vaikula буде залишатися в США до літа.

682,40048

GettyImages: Я не показує ніде прямо зараз. У мене є моя війна для боротьби. Але я не скажу тебе. Тепер такий час, що навіть не схильний говорити про ваші проблеми, - сказав Ліма.

Також відомо, що актриса активно підтримує контакт зі своїми друзями в Україні, надає всю необхідну допомогу. “Якщо вони тримають, то я теж тримаю, – каже вона.

р.

Ми сподіваємося, що Laima Vaikule успішно та швидко вирішує проблеми зі здоров’ям, що дозволить їй повернутися до Латвії. Хоча в Україні після закінчення війни багато з радістю побачать актрису.

Фото на попередній перегляд і в статті