15
Я вирішив випікати домашній хліб за рецептом моєї матері, мій чоловік ніколи не був таким щасливим
Моя мама завжди запечений смачним домашнім хлібом, ніколи не купила його в магазині. Вона мала різні рецепти на будь-який смак: без дріжджів, сметани, чорної, житнього. У сім'ї я також зберіг традиції випічки в домашніх умовах. І сьогодні хочу поділитися рецептом незвичайного хліба з сиром і зеленню. Напишіть рецепт, ви будете любити його.
YouTube Смачні Домашні хлібні інгредієнти для тестування
Наповнення інгредієнтів
Підготовка
Весь процес приготування їжі можна побачити в відео.
про:blank
Смачний домашній хліб. Дуже красиво. Такі випічка і гості не соромляться. Я думаю, що це одне для Великодня свята. Я люблю експериментувати з різними рецептами, але це моє улюблене. Я сподіваюсь, що це так багато, як я робити.
Ви запікаєте хліб в домашніх умовах? Чи є у вас рецепт підпису?
YouTube Смачні Домашні хлібні інгредієнти для тестування
- 20г дріжджі
- 2 ст.л. борошна
- 200 мл теплого молока
- 200 мл води
- 1 ч.л. солі
- 1 ч.л. цукру
- 850г борошна
- 60 мл вершкового масла
- 180г сметана
Наповнення інгредієнтів
- 120г вершкове масло
- 200г сир фета
- зелена
Підготовка
- Залийте дріжджі теплим молоком. Додайте 2 столові ложки борошна і цукру. Дуже ретельно перемішати і залишити на 10 хвилин.
- Залийте отриману пару в велику ємність. Додати сметану, сіль і вершкове масло. Можна взяти оливкову, додати цікавий смак. Залийте борошно і воду в цю суміш. Змішайте тісто своїми руками або спеціальним міксером. Залиште його в теплому місці за 30 хвилин.
- Посипати борошно на робочій поверхні і покласти тісто на неї. Розділіть його на два. Розгорніть одну частину в тонкий шар. Змастити злегка розтоплене вершкове масло (з половиною).
Веб-сайт - У окремому контейнері шліфування сиру. Додайте до неї свіжі скибочки. Ви можете мати петрушки або кріп. Посипати половину начинки тонким шаром над тісто. У верхній частині начинки можна погуляти пару разів з валиком. Виріжте тісто начинкою на кілька навіть частин. Як точно ви можете побачити у відео нижче. З другою частиною тесту робимо те ж саме.
- Щоб надати хліб правильної форми, потрібно скло. Покладіть склянку в круглу форму для випікання посередині. Змастити всю структуру вершковим маслом і потім посипати борошном. Обгортання шматків тіста з начинкою навколо скла, формування хліба. Випікайте при температурі 180 градусів за 30 хвилин.
Весь процес приготування їжі можна побачити в відео.
про:blank
Смачний домашній хліб. Дуже красиво. Такі випічка і гості не соромляться. Я думаю, що це одне для Великодня свята. Я люблю експериментувати з різними рецептами, але це моє улюблене. Я сподіваюсь, що це так багато, як я робити.
Ви запікаєте хліб в домашніх умовах? Чи є у вас рецепт підпису?
Вибрані рецепти Ольги Matvey для щедрого Великоднього столу
Який польський духовий Кшиштоф Ячківський проголосував