8
Зробляючи покупки в супермаркеті, витрачайте зараз 2 рази менше, тому що я знаю всі хитрості маркетологів
Після того, як був невеликий магазин біля мого будинку з дерев'яною стійкою, затемнений час. У ці дні покупка була простою і простою. І даючи мені 20 копеків для хліба, мій мама знав, щоб змінити було достатньо для соди і сиропу. Торгівля в супермаркеті - це зовсім інша справа! Ви звикли до молока. А ви йдете додому з орхідеєю, кавовим сиропом, набором шампунів і великим отвором у вашому бюджеті.
Сьогодні проблема спонтанних покупок стала ще більш актуальним. Після того, як багато людей намагаються зробити стрес постійного читання негативних новин. Таким чином, ми вирішили боротися з непереборними витратами. І ці маленькі трюки допоможуть вам виграти її.
Супермаркет торгові трюки в магазинах, які роблять нас
Тітки, які допоможуть зберегти гроші
Прогулянка по центру і ви відразу помітите всі описані трюки. Але ми впевнені, що наша порада допоможе боротися з неперевершеними витратами. Як зберегти гроші? Поділіться секретами в коментарях.
Сьогодні проблема спонтанних покупок стала ще більш актуальним. Після того, як багато людей намагаються зробити стрес постійного читання негативних новин. Таким чином, ми вирішили боротися з непереборними витратами. І ці маленькі трюки допоможуть вам виграти її.
Супермаркет торгові трюки в магазинах, які роблять нас
- Великий кошик.
Можливо, ви помітили, що в великій пластині, частина завжди здається невеликою. Так, для того, щоб їсти зазвичай, потрібно покласти більше. З іншого боку, є більше їжі на невеликій платі, ніж це насправді. Тому, зменшуючи розмір страв, можна уникнути переїдання.
Пілінги
Це те ж саме з величезними візками в супермаркетах. Пара пакетів кефіру в великій кошику виглядають досить самотні. В результаті ми зберігаємо надсилання елементів в це, що нам не потрібно. - Довгі прогулянки
Всі найбільш популярні і необхідні товари завжди знаходяться в далекому кінці магазину. До тих пір, як людина досягає хліба або молока, він буде находити по багатьох інших товарів, він дізнається про запаси і як. Неймовірно, що він залишить магазин тільки з плановим лососем хліба і кефіру. - Знижки та акції
Яскраві цінні теги, сигнальні знижки, можуть залучити всіх. І навіть якщо товар не дуже необхідний, ми все ще ставимо його в кошик — так Ризики – це тільки щасливі. 616707
Крім того, знижки часто здаються вигідними тільки на перший погляд. Як правило, вони мають на увазі, що ціна вже була нанесена спочатку, продукт працює з терміну зберігання або він має приховані дефекти.
Спробуйте, наприклад, для порівняння запасного продукту з регулярним. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.
Тітки, які допоможуть зберегти гроші
- Зробіть список товарів і розрахуйте всі ваші витрати на ці покупки. Не шкода мати план!
- Не зайдіть в магазин на порожньому шлунку! Так є висока ймовірність того, що ви купуєте більше, ніж вам потрібно. Закуска перед виходом. Ваш гаманець подяка Вам. Сьогодні, необхідно додати ще одну точку: не читайте перед відвідуванням новинного магазину. Для подолання тривожності, викликаної ними, вам знадобиться ударна доза допаміну від покупок.
- Якщо ви не плануєте занадто багато покупок, не приймаєте великий кошик. Отримати кошик.
- Стоп покупка кави щодня. Що б назвати це нешкідливою звичкою. А американський финанцє і автор книги «Автоматичний мільйонер» Девід Бах називає «латий фактор». Середньоамериканські листя більше $4 в день в кав'ярні. Це 120 доларів на місяць і майже тисячі і половина року!
Габаритний зображення
Пілінги - Спробуйте жити принаймні раз на місяць, не витрачаючи копійки. Якщо у вас є квиток і харчування в холодильнику, то не складно! Ви повинні ігнорувати рекламу і оцінити старий, але досить вигідний спосіб. Після того, як радість еквайрингу швидко проходить, і непотрібні товари стають все більш і більше. У зв'язку з цим буде доречно згадати героїв німецької комедії «100 речей і нічого зайвого». Вже два друзі знайшли, що чим більше вони влаштовують, тим більше вони віддали від щастя. З одного боку, комедія, а з іншого – причина дивитися на ваше життя з нового кута.
- Використовуйте готівку. Дослідження показують, що люди витрачають більше за допомогою пластикової картки. Ми не повністю реалізуємо наші витрати. Таким чином, пенсіонери, виводять всі гроші з картки одночасно, розуміють економіку не гірше нас.
- Перейти до домашньої їжі. Це буде добре для вашого здоров'я і вашого гаманець. До речі, згідно з статистикою, 53 відсотків Britons приймають домашній обід з ними на роботі. Смачна і економічна!
- При стоячні в рядку для оплати покупок, не розглядайте дрібні товари, викладені по ньому. Краще подбати про кількість покупок.
- Вирощувати в домашніх умовах цибулю, перцем, морквою та іншими овочами, щоб заощадити трохи на їх купівлі.
- Якщо покупка допомагає зняти стрес, знайти заміну. Зустрінеться з друзями, збиравшись на кіно або збираєтеся в спортзал.
Прогулянка по центру і ви відразу помітите всі описані трюки. Але ми впевнені, що наша порада допоможе боротися з неперевершеними витратами. Як зберегти гроші? Поділіться секретами в коментарях.
Я заборона чоловіка їсти майонез, крім фаршированих яєць.
Тітка відправила коробку апельсинів з Італії і замовляє її відварити, показуючи що сталося.