Зробляючи покупки в супермаркеті, витрачайте зараз 2 рази менше, тому що я знаю всі хитрості маркетологів

Після того, як був невеликий магазин біля мого будинку з дерев'яною стійкою, затемнений час. У ці дні покупка була простою і простою. І даючи мені 20 копеків для хліба, мій мама знав, щоб змінити було достатньо для соди і сиропу. Торгівля в супермаркеті - це зовсім інша справа! Ви звикли до молока. А ви йдете додому з орхідеєю, кавовим сиропом, набором шампунів і великим отвором у вашому бюджеті.

Сьогодні проблема спонтанних покупок стала ще більш актуальним. Після того, як багато людей намагаються зробити стрес постійного читання негативних новин. Таким чином, ми вирішили боротися з непереборними витратами. І ці маленькі трюки допоможуть вам виграти її.

Супермаркет торгові трюки в магазинах, які роблять нас
  1. Великий кошик.
    Можливо, ви помітили, що в великій пластині, частина завжди здається невеликою. Так, для того, щоб їсти зазвичай, потрібно покласти більше. З іншого боку, є більше їжі на невеликій платі, ніж це насправді. Тому, зменшуючи розмір страв, можна уникнути переїдання.

Пілінги

Це те ж саме з величезними візками в супермаркетах. Пара пакетів кефіру в великій кошику виглядають досить самотні. В результаті ми зберігаємо надсилання елементів в це, що нам не потрібно.

2. Довгі прогулянки
    Всі найбільш популярні і необхідні товари завжди знаходяться в далекому кінці магазину. До тих пір, як людина досягає хліба або молока, він буде находити по багатьох інших товарів, він дізнається про запаси і як. Неймовірно, що він залишить магазин тільки з плановим лососем хліба і кефіру.
  3. Знижки та акції
    Яскраві цінні теги, сигнальні знижки, можуть залучити всіх. І навіть якщо товар не дуже необхідний, ми все ще ставимо його в кошик — так Ризики – це тільки щасливі. 616707

Крім того, знижки часто здаються вигідними тільки на перший погляд. Як правило, вони мають на увазі, що ціна вже була нанесена спочатку, продукт працює з терміну зберігання або він має приховані дефекти.

Спробуйте, наприклад, для порівняння запасного продукту з регулярним. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.

Тітки, які допоможуть зберегти гроші
  1. Зробіть список товарів і розрахуйте всі ваші витрати на ці покупки. Не шкода мати план!

2. Не зайдіть в магазин на порожньому шлунку! Так є висока ймовірність того, що ви купуєте більше, ніж вам потрібно. Закуска перед виходом. Ваш гаманець подяка Вам. Сьогодні, необхідно додати ще одну точку: не читайте перед відвідуванням новинного магазину. Для подолання тривожності, викликаної ними, вам знадобиться ударна доза допаміну від покупок.

3. Якщо ви не плануєте занадто багато покупок, не приймаєте великий кошик. Отримати кошик.
  4. Стоп покупка кави щодня. Що б назвати це нешкідливою звичкою. А американський финанцє і автор книги «Автоматичний мільйонер» Девід Бах називає «латий фактор». Середньоамериканські листя більше $4 в день в кав'ярні. Це 120 доларів на місяць і майже тисячі і половина року!
    Габаритний зображення

Пілінги
  5. Спробуйте жити принаймні раз на місяць, не витрачаючи копійки. Якщо у вас є квиток і харчування в холодильнику, то не складно! Ви повинні ігнорувати рекламу і оцінити старий, але досить вигідний спосіб. Після того, як радість еквайрингу швидко проходить, і непотрібні товари стають все більш і більше. У зв'язку з цим буде доречно згадати героїв німецької комедії «100 речей і нічого зайвого». Вже два друзі знайшли, що чим більше вони влаштовують, тим більше вони віддали від щастя. З одного боку, комедія, а з іншого – причина дивитися на ваше життя з нового кута.

6. Використовуйте готівку. Дослідження показують, що люди витрачають більше за допомогою пластикової картки. Ми не повністю реалізуємо наші витрати. Таким чином, пенсіонери, виводять всі гроші з картки одночасно, розуміють економіку не гірше нас.
  7. Перейти до домашньої їжі. Це буде добре для вашого здоров'я і вашого гаманець. До речі, згідно з статистикою, 53 відсотків Britons приймають домашній обід з ними на роботі. Смачна і економічна!
  8. При стоячні в рядку для оплати покупок, не розглядайте дрібні товари, викладені по ньому. Краще подбати про кількість покупок.
  9. Вирощувати в домашніх умовах цибулю, перцем, морквою та іншими овочами, щоб заощадити трохи на їх купівлі.

10. Якщо покупка допомагає зняти стрес, знайти заміну. Зустрінеться з друзями, збиравшись на кіно або збираєтеся в спортзал.

Прогулянка по центру і ви відразу помітите всі описані трюки. Але ми впевнені, що наша порада допоможе боротися з неперевершеними витратами. Як зберегти гроші? Поділіться секретами в коментарях.