Чи можна жити за $5,000 на місяць без мобільного телефону, інтернету або телебачення?

Ви думаєте, що це можливо? життя без інтернету На обличчі наших реалій? Я не стикався. Ми не тільки весело, але і працюємо, спілкуючись з іншими людьми і вирішуємо важливі завдання комплексного масштабу. Без інтернету я не зможу публікувати цю статтю. Ви не зможете прочитати його.

Виявляється, в якомусь сенсі ми залежимо від всесвітньої мережі. Але що якщо ми припустимо, що Інтернет зникне? Сьогодні я хочу обговорити цю тему.

Життя без інтернету Уявіть ситуацію. Ви пропонуєте місяць, щоб перейти до дерев'яного будинку в лісах. Тут буде багато води і їжі, проте, вам доведеться варити на дереві. Ви не зможете пройти онлайн. Також буде забуто телефон, радіо і телебачення. Наприкінці цього експерименту ви сплачуєте суму грошей. Ви?

Я думаю, що перспектива заробітку багато людей завжди приваблює. Але яка ціна, яку ви повинні платити, є абсолютно різним питанням. Не всі готові відмовитися від звичного ритму життя і припинення користування Інтернетом. А відсутність телебачення для деяких пенсіонерів – дивний до кінця світу.

Але все відчувається особливим шармом. Не менш добре! Відсутність інтернету має безліч переваг. Наприклад, у вас буде багато вільного часу. І можна використовувати для себе і близьких. Прочитати захоплюючу книгу, провести чудовий сімейний вечір або просто піти на прогулянку.

Якщо ви віддаєте принаймні місяць безнадійного часу в Інтернеті, тіло буде вдячний Вам. Я б ви не починаєте падати швидше, і ваш сон буде сильніше. Навантаження на очі і шия знизиться, а спина не зашкодить так багато. Можливо, ваш мозок буде працювати по-різному. Наприклад, поліпшення пам'яті та концентрації.

Незважаючи на все це, сучасна людина без доступу до Інтернету складна. Кількість інтернет-користувачів по всьому світу зросла з 16% до 59,5% за останні 15 років. Велика кількість людей, які працюють завдяки всесвітньому широкому веб-сайті. Якщо ви уявите другу, що інтернет зникне у світі, то він буде впливати на абсолютно всі сфери життя.

(доб. 3)

Але, можливо, найяскравіше, це емоційне закріплення людства в Інтернеті. Ця залежність не краще, ніж інші, які в цивілізованому суспільстві вважають катастрофою існування. Люди починають відчувати себе тривожно і часто, коли вони не мають можливості йти онлайн.

Багато хто використовується для спілкування з колегами, родичами та друзями, спілкування в соцмережах. І для деяких це єдина можливість спілкування з близькими і близькими людьми. Наприклад, телефонуйте за допомогою Skype, Telegram або Viber.

«Інтернет розрахований на одну мету: для того, щоб дозволити нам спілкуватися один з одним», - зазначив професор Станіславського університету Джефф Ганч. І це дійсно є. Ми живемо в той час, коли вам не доведеться чекати днів і ночей, щоб почути від другу, який живе на тисячі землях. В будь-якому месенджеру досить просто писати.

Без інтернету люди починають спілкуватися більше один з одним в реальному житті. Це дійсно можливо. Тим не менш, потрібно розуміти, що це може бути некомфортний. На жаль, ритм життя тепер такий, що збереження деяких просто нереально. Інтернет спрощує процес до пари кліків на смартфоні.

Життя без інтернету навряд чи стати реальністю. Якщо у вас є можливість, обов'язково зробіть це самостійно. інформація-detoxй Визначте час виключно для себе і зробіть перерви з усіх соціальних мереж. Чи не потрібно робити місяць. Займає лише пару днів, щоб відчути різницю між щоденним прокручуванням новин та аплікацією.

Я дивлюся, якщо ви будете робити щось, як це? Яка роль в Інтернеті грає в житті?