15
У Великодні коруси я повинен додати апельсиновий сік і шкірку, тепер я розповість вам рецепт.
Рецепт Великодньої скоринки стане родзинкою для всіх, хто хоче диверсифікувати Великодній стіл. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Я обов'язково запікаю апельсинову сирину і будь ласка, сім'ю з красивими цитрусовими випічкою. Я ніколи не чую скрипки до. Але нещодавно я побачила фото з деяких зарубіжних кулінарних блогерів і просто закохався у ці хрусткі локони!
Ця Великодня тістечка особливо сподобається всім шанувальникам цитрусових. Апельсиновий сік і шкірка роблять тісто незвичайно ніжним. Зазвичай родзинки або цукерки додаються до таких гофрів, але я вирішив змінити рецепт трохи і додати більше горіхів. Я люблю додавати мигдальні скибочки до випічки. Однак можна використовувати і інші горіхи.
інгредієнти
Підготовка
Редакційна консультація У цей непростий час слід частіше порадувати себе. Війна змінила пріоритети багатьох. Ми зрозуміли, що дуже важливо і що варто звернути увагу на всі. Прості радості життя, як смачні випічка, виготовлені своїми руками, стали гідною вагою в золоті. Тож чому б не було маленького свята щодня? Ви будете запитати, на честь чогось? На честь того, що ми живемо, наприклад, і прокинулися. Чому? Ми сподіваємося, що вам подобається цей рецепт і використовувати його більше ніж один раз.
Ця Великодня тістечка особливо сподобається всім шанувальникам цитрусових. Апельсиновий сік і шкірка роблять тісто незвичайно ніжним. Зазвичай родзинки або цукерки додаються до таких гофрів, але я вирішив змінити рецепт трохи і додати більше горіхів. Я люблю додавати мигдальні скибочки до випічки. Однак можна використовувати і інші горіхи.
інгредієнти
- 2 ч.л. апельсинової шкірки
- 50мл апельсиновий сік
- 100 мл молока
- 2 ч.л. сухих дріжджів
- 120г цукру
- 2 пакети ванільного цукру
- 1 яйце
- 2 жовтки
- сіль
- 420г борошна
- 50г вершкове масло для тіста
- 80г вершкового масла для змащування тесту
- 120 г родзинок або кандид
Підготовка
- Варто турбуватися про начинку заздалегідь. Для цього заливають родзинки і цукерки з окропом протягом 5 хвилин. Після цього їх потрібно висушити паперовим рушником.
- 1 ч.л. сухих дріжджів і 1 ч.л. цукру додають до теплого молока. Добре і залиште на 15 хвилин.
- У окремому контейнері змішайте жовтки, яйце, залишки звичайного цукру і ванільного цукру. Удар блендер до легкої маси.
- У просіяному борошні додайте 1 ч.л. дріжджів і ретельно перемішайте інгредієнти. Зробіть отвір в середині борошняної гірки. Необхідно залити яєчну суміш, 50 г вершкового масла, сік і апельсинової шкірки. Перемішайте інгредієнти шпателем і додайте дріжджову суміш. (доб. 3)
- Змішайте в'язкість еластичного тіста і перенесіть його в оливну ємність. Залиште тісто на годину і половину. Після цього розподіліть тісто на дві частини і залиште під плівкою ще 10 хвилин.
- Тепер починається ювелірна робота: потрібно розкачати тісто валиком максимально тонко. Спробуйте зберегти шар тесту прямокутним. Змастити відрізок маслом, посипати цукерками і родзинками. Тепер розкачати тісто ковбасою і порізати її уздовж, але не до кінця.
- Загорніть ковбасу в спіралі, щоб надріз завжди був зверху. Тепер потрібно перекласти мангал у вигляді, накрити кришкою і залишити на годину. Варто випікати Крефін на двох стадіях: 10 хвилин при температурі 200 градусів, а потім 25 хвилин при 180 градусах.
- Випічка можна посипати цукровою пудрою. Бон привіт!
Редакційна консультація У цей непростий час слід частіше порадувати себе. Війна змінила пріоритети багатьох. Ми зрозуміли, що дуже важливо і що варто звернути увагу на всі. Прості радості життя, як смачні випічка, виготовлені своїми руками, стали гідною вагою в золоті. Тож чому б не було маленького свята щодня? Ви будете запитати, на честь чогось? На честь того, що ми живемо, наприклад, і прокинулися. Чому? Ми сподіваємося, що вам подобається цей рецепт і використовувати його більше ніж один раз.
Що турбує Марія Шарапова, очікує першу дитину на 35
Українські біженці вирішили подякувати своїм приймаючим державам і влаштували прибирання пляжів і парків з пластику.