Підбори в тріщинах, грубо, як ви хочете досягти їх гладкості і краси

Дуже скоро красиві жінки підійдуть ноги і починають носити відкриті сандалі. Однак перед ніг слід правильно підготуватися до гарячого сезону. І для цього не потрібно запускати в салон краси і витрачати гроші на педикюр. Я хочу розповісти вам сьогодні. Як зробити підбори м'якими і гладкими в домашніх умовахй Подбайте про себе!

р.

Підбори і ноги потребують того ж догляду, як інші частини вашого дорогоцінного тіла. Якщо ви звикли до педикюру в салоні, ви знаєте, що ноги приділяють особливу увагу. Досвідчені майстри першої ведуть підготовчу роботу.

Потім пропаріть ноги клієнта в теплій бані з додаванням різних ефірних масел. Далі в ході лікування нігтів і ніг. Ніжки очищають від нудоти і грубої шкіри, в результаті чого вона стає м'яким і гладким. Всі звуки просто тонкі. Однак, згодні, що зараз не всі мають вільних грошей, які ви можете з чіткою совістю витрачати на кохану.

Я вірю, що ви можете піклуватися про ваших ніг в домашніх умовах. Далі я буду ділитися декількома хитрощами, завдяки яким ваші підбори завжди будуть м'якими.

Плавні ніжки в лазні Проста процедура будинку - лазні для ніг. Можна використовувати просту воду з додаванням морської солі. Однак краще подбати про підбори відвару ромашки. Має дезінфікуючі властивості і відмінно загоює всі рани і тріщини.

Для приготування ромашки відвару слідувати пропорціям: 1 ст. л. сухої рослини на 1 л тепло-гарячої води. Заміряйте потрібну кількість рідини і відваріть на 10 хвилин. Тоді він потребує часу заварювання. Після процідування рідини і перегріву її до температури, яка підходить для вас. Ніколи не кладуть ноги в гарячій воді через силу. Температура повинна бути комфортною.

Пропарити ноги в такому відварі можна не більше 20-25 хвилин. Потім, коли вони сушать, шкіра повинна бути зволоженою. Найкраще використання. urea кремй Це спеціальна керолитична речовина, яка відшаровує старі клітини від поверхні шкіри. Також цей крем відмінно зволожує і пом'якшує навіть найдрібніші шкіри.

Я рекомендую робити процедуру перед сном. Після цього потрібно носити легкі бавовняні шкарпетки так, щоб ноги теплі, і крем працювали ще краще.

Як замінити пуміце? Хороший старий помічник в домашніх умовах косметологічних процедур є примах. Але я не рекомендую використовувати його, так як це довге повторення минулого. Спочатку очищає шкіру нерівномірно. По-друге, це може випадково пошкодити ніжні підбори ніг. Чому омолодити себе, коли є більш сучасні методи?

Наприклад, замість пуматичних жінок довго використовуються Спеціальні файли з тонким абразивним покриттямй Вони очищають шкіру делікатно, не пошкоджуючи її. Але потрібно працювати виключно на сухих, не запарених ніжках. Також продаються чагарники для ніг. З очищенням шкіри, вони справляються з кропом. Такий інструмент можна зробити своїми руками. Досить змішати велику морську сіль з медом.

Як зробити підбори м'якими: інші поради У вашому арсеналі домашніх засобів необхідно зволожувачй Або ви можете купити аптечну пляшку з цією речовиною і використовувати її точку по точці. Гліцерин відмінно зволожує і пом'якшує шкіру ніг, в той час як він використовується навіть для найглибших і найбільш болючих тріщин на шкірі. Змащуйте свої підбори з гліцеролом ввечері, потім покладіть на шкарпетки і перейдіть до ліжка. Процедура може повторювати кілька разів на тиждень.

А з Південної Кореї, у нас є ще один дивовижний інструмент. пілінгй Вони одноразові, і вони включають компоненти, які виділяють кератизовані частинки шкіри. Такі шкарпетки не підходять жінкам з дуже чутливою і пошкодженою шкірою. Однак вони відмінно допомагають пом'якшити занадто грубі підбори.

Якщо ваша шкіра потребує невідкладної допомоги, використовуйте Vaseline. Засіб буде працювати як компрес, через який волога від шкіри не випаровується. Але занадто часто змащують каблуки з вазеліном не варто, тому що в подальшому протилежний ефект буде впливати і шкіра буде сухим.

І нарешті я збираюся поділитися народним трюком. На ніч підбори ніг можна змащувати звичайними вершкове маслозмішати з м'ятою або ефірною олією чайного дерева. Для 2 ст. вироби досить 10 крапель олії. Суміш змащують на найдрібніших частинах ніг або на всю ногу. Потім кладемо на бавовняні шкарпетки і перейдіть до ліжка. В результаті прийдеться наступний день.

Я чув, що вершковий трюк допомагає позбутися навіть найсерйозніших тріщин в ногах після 10 процедур. Ви ризикуєте?

Скажіть мені в коментарях: як ви впоралися з сухою шкірою на підборах?