З моїми даними, ви можете сяяти на конкурсах краси, і я лише на 40.

Життя жінки після 40 років просто починається! Що кажуть у всіх жіночих форумах. Але що досвідчені жінки дійсно відчувають після кроку по 40-річній позначці? На жаль, це не завжди щастя і радість. На сьогоднішній день ми спробуємо дізнатися, що впливає на ставлення до дорослої жінки і її любов до життя.

448739

Я ніколи не страждав від комплексів про мій зовнішній вигляд. Я оцінив себе і розумію, що я щасливий з обличчям і фігурою. Не допомагає мені в житті. Я 40 тепер і я один. У своїй молоді я мав пройти через серйозну хворобу, через яку я був вдома близько 5 років, потім пішли в лікарні.

Я не маю відносин, коли я був молодий. Школа не працює з тієї ж причини. Якось мій батько отримав мене в фірму з знайомим менеджером з паперу. Ось як я працюю в цей день. До 30 років я повністю втратив віру, що я міг знайти нормальну людину.

Ні, звичайно, я мав чоловіків. Але не виходить за одну дату. Я побачила, що це лише з мене. З моїми даними, я можу сяяти в конкурсі краси. Я пропустив його. Я чекав князі на білому коні, але реальне життя не схожа на казку.

35716673 Р

Я не знаходився. Всім, що я коли-небудь був знайомим з дітьми. Ми маємо різні інтереси, ми не будемо говорити про. Я втомився слухати свої вічні скарги про чоловіків і дітей. Дівчата в офісі прості. Ви можете поїхати на каву з ними.

Що таке життя? Моє життя стало схожим на День Заземелля. Я не хочу нічого робити на всіх. Я дивлюся на своїх студентів і прикусити своїх ліктів: де я перетворю неправильний спосіб? Я не маю дітей. Не потрібно нічого! Тексти пісень, а це означає: Ви відчуваєте, що все навколо вас не має сенсу.

Тексти пісень, а це означає: Незважаючи на те, що я все ще живе з матір'ю, я відчуваю себе так само само, всередині. Моя мама намагалася мені піднятися, кажучи, що я ще молодий і життя жінки після 40 років просто початок. Але я не вірю. Я можу бачити, що для мене немає нового щасливого життя. Всі мої дії стають настільки автоматичними, що я іноді не думаю, що я можу зробити на роботі або вдома.

На жаль, мій мама каже, що потрібно звернутися до фахівця. І це з жінки, яка завжди була скептичною. Я також вважаю їх charlatans. Я не звертаю увагу на пропозицію моєї матері. Але я вирішив написати вам. Можливо, хтось має проблеми, такі як шахта. Що допомогло ви вийшли з цього отвору?

Життя мудрості: Яка історія навчить нас? У житті людей, які не задоволені. Але вони не беруть ніякої дії, щоб виправити її. Так само чекаю на зміну одного дня. До цієї категорії відносяться героїні сучасної історії.

Вона джгутів про її погляд, тому що це дійсно єдине, що вона має. Але реальність полягає в тому, що красива особа не дає людині квиток до щасливого життя. Не дивно, що ми – кошторис нашого щастя.

Ця леді повинна зупинити скаргу на діяльність психологів і серйозно подумати про пару сеансів з фахівцем. Це нерозгорне поле! Я боїться, що поради з інтернету не допоможуть тут. Ви можете писати в коментарях, які ви думаєте про цю історію. Я чекаю!